15

Анонимен

преди 1 година

Цял свят гледа на Украйна с насмешка.

14

Анонимен

преди 1 година

Тя Одеса "тръгна" вие още чепкате контраосранзивата на укрите

13

Генерал смърт

преди 1 година

Украинците прилагат доста стандартна тактика ( английска в първообраз)Начупване на яйцето действа се на широк фронт с плитки 5/10 км пробиви на много места смисала е че това се прилага при авиопредимство на врага а фронта се срива на по късен етап ..и като цяло им се получава бият мускаля ...не очаквайте нещо ала блицкриг

12

Анонимен

преди 1 година

Да дадеш на укри оръжие е като да въоръжиш шеббеци.

11

Анонимен

преди 1 година

Укрите ядат брутален пердах от началото на контраофанзивата на 4-ти юни. Над 7000 убити войници и бройката продължава да расте, а тази смешна медия ми пише някакви басни.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре, че укрите нямат по-мощни оръжия иначе ще взривят региона.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма как Украйна да има успехи, като има една мъничка част съвременни оръжия, но въпреки всичко прави за смях втората в света. Цялата стратегия е базирана на непрестанна комуникация между супер модерни 3д радари (Украйна няма), 5то поколение изстребители (няма), сателити (няма), редица системи за залпов огън (има 40-годишни модели, но нищо ново), ПВО (1 брой Пейтриът сам-самичък), артилерия (няма никаква модерна), танкове с композитна броня тип Abrams-X (няма) и така нататък, и така нататък.

8

Бандеровската ИЗМЕТ

преди 1 година

НИКОГА няма да победи Русия !!!

7

Витанов

преди 1 година

Анализа на проф. Витанов от днес а и не само е много точен, бетон е с една дума, четете какво е писал, предвидил и пак ще познае, а имено че контрата на Украйна е меко казано катастрофална, а спрът ли и системите от пари и оръжия/техника което ще се случи скоро са ЧАО.. астала виста бейби.. това са фактите, Руската Федерация са си сила и имат много ресурси и оръжия и тн...

6

Полковник

преди 1 година

Най после статия която се мъчи да обясни провала на украинската контраофанзива.Съвременните технологии били виновни.Още личат две неща първо че в бъдеще взривеният язовир щял да помогне на укрите за десант.Значи ясно е кой е виновен и още неуспех да пробият руската отбрана и имало успех на някакъв фронт който обаче не се споменава защото е въображаем.

5

Alex

преди 1 година

Доста слабоумна статийка.

4

Анонимен

преди 1 година

"Украинците са постигнали ясни тактически успехи по поне една от осите на атаката"--->>> Аха. Превзеха две села в ниското, сега седят и ядат артилерия отгоре си, а като решат да бягат - попадат на минни полета. Над хиляда укрита на ден опъват петълите. С тия темпове до три месеца и армията им е ***. Няма вече леопарди, брадлитата са на половина... смях в залата.

3

баба мара

преди 1 година

преговори и мир няма друго спасение спрете оръжието и траншовете и направетефинансов одит на украина искаме мир и разбирателство стига смърт 21 век е

2

Анонимен

преди 1 година

Освободили силно казано, ако руснаците имаха стратегията на бандеровците и харков и херсон шяха да са като бахмут

1

Въпрос

преди 1 година

Братска Русия кога ще ги издумка тези с една бомбичка, че вече ме дразнят на макс! Моля, приберете преди това и тези забегналите тук в България!