26

обява

преди 1 година

продавам магнитчета на забележителности в гърция ! който иска да се хвали че е бил там (а не е ) да се свърже с мен .

25

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и 30 евро да е сандвича, пак ще ходя в Гърция на море, а не на мутроморието. Аз сандвичи не ям. И тази статия е измислена да откажат българите да почиват в Гърция.

24

Георги

преди 1 година

Колкото и да е скъпо, който търси почивка и спокойствие пак ще отиде там. В България не е много по-евтино но чалготеките дънят денонощно, по плажовете трябва да търпиш постановки на пишман мутри.. не мерси. За хора с деца е по-добре в Гърция.. в България става ако искаш да думкаш патки по дискотеките

23

Анонимен

преди 1 година

На плажа минава човек с понички по 2,50 евро,кое е скъпо бе?И са пресни,преди час най-много опечени.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако си купил имот в Гърция преди няколко години за 60-70 000 евро,днес е 150-200 000 евро.Какво чакаш?Продавай го!

21

ъъъ

преди 1 година

Ако в Гърция сандвича е 15 евро на Черноморието ще е 30 евро, май автора на статията лъже, все пак доста хора ходят и там и тук едно лято като могат да сравнят

20

Анонимен

преди 1 година

Кой ли ви вярва на лъжливите и фалшиви платени статии?

19

Анонимен

преди 1 година

По-голяма глупост не бях чел за Гърция.А и кой българин ходи в Атика там около Атина на море?Е може да има единични случаи,но масово са тук в северна Гърция.Както има тук инфлация и там има,какво чудно в това?!

18

радио ереван

преди 1 година

кои ходят в гърция и турция на море или екскурзии ? ами бедните !

17

Анонимен

преди 1 година

Харесвам местата без навалица. А навалицата е при платените шезлонги или платеното фрапе. Два дни бях на шезлонг/безплатен срещу консумация/ и шест дни на няколкостотин метра встрани на спокойствие. Наистина не разбирам желанието да си пречиш с останалите за сянка за която си плащаш.

16

До 12

преди 1 година

И безплатни квартири има. Жената ходи всяка година сама по 1 седмица на море и ми каза, че има и безплатни квартири, ама трябва да хванеш точния период. После като се прибере отиваме цялото семейство с децата, ама си плащаме за спане де.

15

Шегобиец

преди 1 година

Ех, друго си е на мутроморието: хубав бетон, малко миришещи фекалии, прекрасна хигиена и чревни инфекции и изключително любезен персонал с изкривени физиономии. Човек изобщо не остава с чувство, че се е прецакал :)

14

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте сандвич за 15 евро, защото аз съм от 10 години в Гърция и не съм виждал? Пишете фалшиви статии за да откажете българите да почиват в Гърция където е в пъти по евтино от колкото в България и обслужването е на ниво.

13

Един там

преди 1 година

Много е гадно в Гърция на море, по-добре да се ходи в България където можеш да видиш мутри, евтини жени и европейските бедняци...

12

хаха

преди 1 година

няма значение , важното е да има снимки у фейсо :) а и малко нашенци ше дадат 30лв. за сандвич , те си носят сланинка , домати , сирене , лук , вестниче и хапват на пясъка , но се снимат пред хотели заявявайки -е тука спиме :)

11

До шия

преди 1 година

Кой кого задължава да ходи по скъпарски курорти?Разберете, че докато го правите, подклаждате желанието на хотелиери и концесионери да си правят свободни съчинения по картинка относно цените.Ще става все по-зле."Морето" за маса хора е да се наснимаме в социалните мрежи, че сме по "скъпарските" места и да се хвалим пред комшиите.Комплескарщина ни тресе яко!А морето е свобода и спокойствие!Има бунгала, къмпинги, квартири,безплатни плажове.15 за сандвич?!Как пък не!

10

Анонимен

преди 1 година

Одерете, като катерици, софиенските го ***!

9

Айде бе,

преди 1 година

нищо вярно няма в писанията

8

Аз

преди 1 година

Недай си боже някой да напише нещо негативно за Гърция, тукашните комплексари веднага скачат да я защитават и не пропускат да оплюят собствената си държава. Но така е, като са видели само Гърция и си въобразяват, че това е единственото място на света, където има море. Хората като мен, които почиват на море не само в Гърция, ами и в Испания, Италия и т.н., все пак оценяват хубавото и в България (където също ходя на море).

7

Анонимен

преди 1 година

шоплука тръгнал с тенджерата кифтета, бурканите лютеница и торби леб на гръцките чукала (плаж)