171

Да се прекръсти

преди 1 година

На Зеленчук, по-украинско звучи! Зеленски звучи като руско име..

170

Анонимен

преди 1 година

на това момченце окосмяването на лицето му кат на зло куче около топките , той пък си мисли че пуснал брада

169

Анонимен

преди 1 година

Говорил съм със западняци и всички имат едно общо нещо. Обединява ги омразата към Русия. Западняците мразят изключително много Русия, защото руснаците са по-умни и по-силни от тях. Имат и повече ресурси. И това кара западняците да им излиза пяна на устата от злоба като стане дума за Русия. Щото не могат да ограбят Русия. Имайте предвид, че Западът и нас ни мрази по същия начин, но са лицемерни с нас. За тях ние сме Балкански руснаци. Но нас успяха да ми ограбят, защото сме по-слаби от руснаците

168

Защо се учудвам

преди 1 година

Все пак най-известния предател в историята Юда Искариот е бил евреин..

167

До 174

преди 1 година

Гледа да не се прибира много место ;)

166

Анонимен

преди 1 година

Зелена тениска, жълти зъбки и нерви лабави

165

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли къде е Зеленски. Той изобщо ходи ли си в украйна. За един приятел питам.

164

Анонимен

преди 1 година

Според родните *** Зеленски е Блейд

163

Анонимен

преди 1 година

До 157 Ами не е точно така и няколко платени политици определено не правят целия запад.Като погледнеш се дава нещо ,ама не и всичко.Ако наистина мразеха толкова Русия германците нямаше с 300 зора и едва ли не изнудени от Полша да пратят няколко танка.Да не говорим,че Австрия,Унгария и Швейцария са против даването на оръжия на Украйна.Кой натиска най-много за оръжия и двете страни не са членки на ЕС,а поляците са умрели от страх.

162

Анонимен

преди 1 година

Те половината солдати вече полудяват от страх, дали няма да им се изсипе точно на тях цялата украинска армия. Другата половина се молят за това, че да се оттърват от мъките си. Побъркаха ги с тоя съспенс и вече са тотално деморализирани.

161

Анонимен

преди 1 година

Русия укрепна икономически, защото се научиха да си произвеждат всичко сами заради санкциите. Имат и безкрайни ресурси. Западна Европа няма ресурси и ще обеднява все повече. Русия няма нужда от западна Европа. Но Европа има нужда от Русия.

160

До 157 от Берлин

преди 1 година

Тук 70% от населението иска бързо дипломатическо решение и МИР! Никой не иска да продължава да мизерства за Украйна! Е днеска плюеха на улицата Шолц! Ти разпространяваш лъжи и глупости!! Но якои от нас живеем на Запад ивиждами с очите си колко е богат ( в кавички)!!

159

Анонимен

преди 1 година

емиратите*

158

Джон Сина

преди 1 година

Сина на Столтенберг живее в Китай, Елон Мъск избяга в Китай , и не само те , за ЕС - емитатите ще ги завладеят след погрома

157

Анонимен

преди 1 година

Половината от БВП на Украйна е за военни нужди. За сравнение: Русия харчи, според западни данни, само 3% от БВП за военни разходи.

156

Анонимен

преди 1 година

Западняците не мразят Русия но техните лидери се страхуват от нея защото има много талантливи хора от всички области. Има и ядрен арсенал...

155

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ако тръгнете да правите офанзива, трябва да си подготвите повече чували за трупове. Руснаците ще ви смажат.

154

Анонимен

преди 1 година

Руските войници в окопите още колко ще се чудят, дали няма да е в техния район? Молят се да не е, ама... Дали имат план за действие, ако издърпат късата клечка и се случи точно при тях?

153

Анонимен

преди 1 година

Българите (и не само българите) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задниците, да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари.

152

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМА НА ПУТАНИТЕ Я ИЗКАРА ОЩЕ 1 ГОДИНА Я НЕ! ДА СЕ ГОТВЯТ РЕЖИМИТЕ НА КИМОВЕТЕ И РЕЖИМА НА АЯТОЛАСИТЕ ХАХАВОТЕИ