37

Простото

преди 1 година

Ала-бала, ала -бала и хоп - пералня! Оня без гражданството и оня без пола се прегърнаха с оня от ВИС и ще му поизперат гащите сега! За тях той е просто Баце!

36

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя имунитет срещу кого са имунизирани срещу народа ли се ваксинираха Няма такова чудо като имунитет у нас по света няма Вие като работите каквото и да е имунизирани ли сте Имате ли имунитет никой да не ви търси отговорност че на тези които сме поверили държавата значи няма да им се търси отговорност за действията им Стига с тоз Имунитет

35

Анонимен

преди 1 година

Явно е, че евроатлантиците "нормална европейска държава" означава "фалшифициране на демократични избори, завземане на службите в стил Хитлер, и инфнатилни писъци как всеки несъгласен е враг на народа."

34

Бачо Киро

преди 1 година

Бойко даде кюлчтата на Кирчо

33

Анонимен

преди 1 година

Още преди месеци видни десебари пророкуваха, че Хартиената коалиция ще управлява. Сега как не се сещат журналисите да им припомнят думите и да ги питат какво се промени, та така се изметнаха нещата? БСП се удържаха на думата си пред избирателите си да не се коалират с Борисов, а точно видните "демократи" се гушнаха с ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците избраха да потъват заедно.

31

Зевзек

преди 1 година

Ще се разберат....то е ясно...нали трябва да изперат Тулупа.

30

Успех на пп-дб

преди 1 година

Браво. Успех. Дерзайте в името на България като нормална, европейска държава.

29

Питай народа

преди 1 година

Долу някой се чудеше дали са питали народа. Ами да, питаха го, имаше избори наскоро. Ако бяхте гласували масово нямаше сега да се чудите защо се стига до такова правителство. Така че сърдете се на негласувалите!

28

Анонимен

преди 1 година

Най гнусното нещо ставало някога в БГ политика. Очаквайте зверски протести тоя път

27

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че кокорчовци ще трябва да бягат много здраво като им падне правителството!

26

Анонимен

преди 1 година

Само че хора, аз очаквам огромна съпротива и провокации от подкрепящите Русия партии и сили в страната. Трябва да сме нащрек. Възраждане, БСП, ИТН....те ще стрелят с нови компромати, може би ще има ескалация, Копейкин.....той е способен на всичко, имам лоши предчувствия, макар че трябва да,се радвам.

25

Анонимен

преди 1 година

ПП ни натресоха Радев и сега съвсем логично тяхна е отговорността да ни отърват от него, като се противопоставят на агресията, с която той превзе държавата и същевременно се опита да ги смачка. Те имат мотивация да поправат това, ние ще помагаме.

24

Анонимен

преди 1 година

Тук целта е изпирането на Борисов, нищо друго но за целта трябва да имаш две мозъчни клетки поне! Какво ще кажете на хората които герберските копои биха зад колоните, на тези млади хора унижение от Борисов и кликата му!

23

Евроатлантик

преди 1 година

България ще има стабилно Евроатлантическо правителство! България ще влезе в Шенген, ще въведе еврото като национална валута, ще ратифицира Истанбулската конвенция!! България ще е Европейска държава, за ужас на русофилите и копейките!!

22

Кеф

преди 1 година

Как сте тролчета? Трябва да ни благодарим, че ще има още кешфлоу към вас. Децата ви ще се срамуват от вас. Взимате сега, тя съвестта мъчи до край

21

Анонимен

преди 1 година

Ами то Кирето си падна по Марийка и поддаде, от Козяк ги натиснаха и ето ти вечна неразделна любов и разбирателство. За наша сметка.

20

Анонимен

преди 1 година

Кажи честно?!

19

Справедливостта

преди 1 година

Винаги възтържествува. Трябва са се сложи край на *** на копейката веднъж завинаги. Нищо не дали на този свят, а само заграбвали.....

18

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявай джендъра е във властта