77

Откога опит

преди 1 година

За вземане на власта върху службите за сигурност от чеждо посолство се нарича Реформи??

76

До 75

преди 1 година

И към колко часа го предвиждаш това?

75

Анонимен

преди 1 година

8 партии колаицията сте и 30 ораганизации имате 60 депутата, тук сме малцинство, ше ви изрнинем предатели

74

Ама бързу

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо в затвора веднага!

73

Анонимен

преди 1 година

Точно Киро сексиста и Асен измамника ли, ще правят реформа в службите? Където да си сложат свои хора, за да оневинят черепа, Маджо, Цветан Василев, Нексо, които перат руски пари? И да заобикалят правилата в ЕС? И да провеждат незаконни чистки?

72

Реформите

преди 1 година

Или Преврата КирУ?

71

Смело !!!

преди 1 година

Не се давайте на ГЕРБ, Радев и ДПС ! Избори до дупка !!! Аз ще ви водя кампанията !

70

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

русофилската и3мет гние в бедност и м1зерия, Кирил Петков се забавлява и танцува салса в центъра на София. А Копейката си държи парите в евро и кара SUV Форд. ХАХАХАХАХАХАЙСХАГАХАХАГАХА

69

Анонимен

преди 1 година

Тоя амеирканския посланик явно не знае къде се намира, тука не е хаити ве, няя мине номера

68

Жеко бурсука

преди 1 година

Ако не ви окаушат преди това Кире ако не ви окаушат. Тогава Линда ще ти носи пасти на свиждане а службите пак ще си въртят чевермета

67

Анонимен

преди 1 година

Кико, още си млад и зелен и прекалено промит и изпран от западните идеологии.Да не смесваме управление с ценности. Именно нашата задача е да имаме наши, източни ценности с демократично *тип западно* управление, доколкото е възможно, но вие налагате една западна диктатура, която е може би е още по-зловеща и от източната.

66

В Европа

преди 1 година

Нормално ли лидерите на еправляващите партии да са разследвани от прокуратурата и двамата?! За пране на пари или престъпления срещу държавата?

65

Анонимен

преди 1 година

Киро,сороска к**рво и вие от жълтопаветна евроатла тическа смрад,трябва да ви е ясно,че светът се променя,центъра на тежест в света се премества от запад на изток и съвсем скоро със старта на общата валута на БРИКС задокеанския колос на глинени крака с края на $ ще рухне за дни и тогава както американския слугинаж в Афганистан висеше по самолетите в опит да избягат така и вие ще бягате от народната(любов) и ще висите по самолета на бягащия от Б-я американски посланник.

64

Soli Invictus

преди 1 година

Поклонете се всички на Македонското Слънце и разпуснете оркестъра Кукубенд парламент и не създавайте проблеми на Балканите! Вие вече сте провинция на Македонската империя, провинция Чалгария!

63

Анонимен

преди 1 година

Кое не разбирате?Чети ми устните:1. Гласувахме за Президента, защото искаше да свали Борисов.2. Гласувахме и за ПП, защото искаха да свалят Борисов.3. ПП днес, обратно на вчера, искат да се коалират с Борисов. И му пазят гърба.4. Президента не иска. Ние не искаме.Но едно е ясно - посоката обърнахме не ние. Не ние.Не и Президента. Други въпроси?

62

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти бе, кире ?!

61

Е?

преди 1 година

Киро е от пет дена на инструктаж в Чехия/ или там някъде/, и го няма това нормално ли е !? Кой всъщност ни управлява?!

60

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Давай Кириле, смачкай русофилската и3мет!

59

Анонимен

преди 1 година

Ехе чак пък да не е имало, Воленчо, Копейкин

58

евро-атлантик

преди 1 година

едно е сигурно - по-големи ГЛУПАЦЦЦЦИ от вас в Българската политика не е имало за последните поне 100 години ..... Киро-Поразяващата Уста .... Харвард братче, казвам ти