60

Анонимен

преди 1 година

Абе какво стана със сагата Гешев, Бойко, ДПС, зам. главния който щял да бъде ликвидиран от главния прокурор. Това не е ли по-важно от запис между среща на Киро с цялата партия, на който очевадно му куца тактическото поведение и способността да говори правилно каквото и когато трябва. Не е ли пак Радев, Бойко и ДПС печелившата комбинация. Първото показва за погрома в службите на второто говорят, че ще сменят службите...

59

КОЛОНИЯ? ОЩЕ НЕ!

преди 1 година

От ПП-ДБ искат да ни кажат, че това е "НОВОТО НОРНАЛНО". От ГЕРБ пък това отдавна си го практикуват, така че са ок. Освен това Б.Борисов ще бъде "изпран" и Хр. Иванов е измислил как да е "пази имунитета" на Б.Борисов. А за службите, то си ясно, всякаква независимост и изненади от тази посока трябва да бъдат напълно елиминирани. Това вече не се нарича ВАСАЛИТЕТ, това си модерната форма на КОЛОНИАЛИЗЪМ.

58

Анонимен

преди 1 година

Айде да отиваме на избори и там кой каквото си е надробил,това ще сърба.Да се свърши с тая мъка.

57

140 vs. 20

преди 1 година

Днес в Украйна под контрола на Зеленски са останали между 18 и 22 милиона души. Този брой е приблизително равен на броя на жителите на Холандия. Киев няма какво да противопостави на Русия - 140 милиона - по отношение на мобилизационния потенциал! Украйна има спешна нужда от подкрепления в жива сила!

56

НИЩО СКАНДАЛНО ХАХАХ

преди 1 година

Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

55

Анонимен

преди 1 година

както винаги заглавието няма общо със съдържанието. статията е 'написана' единствено за кликбейт и да събира коментари. но в днеса е така

54

ЕВРОАТЛТПАРТНЬОРСТВО

преди 1 година

ОТ ЗАПИСИТЕ СЕ ВИЖДА КАК СА ПРИНУДИЛИ БОКО ДА ИМ КЛЕКНЕ И СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА НАГЛОСТТА СИ

53

До 36

преди 1 година

Програмисте,ако имаше държава Бойко трябваше да е в затвора много преди тях,ама няма.Държавата и прокуратурата бяха в една мафиотска структура.Затова сега сме на това дередже.

52

на свяка цена!

преди 1 година

Правителство трябва да има на всяка цена. Вече стана ясно, че само с накачване на оръжия и боеприпаси няма да стане и работата върви към провал. Трябва да се изпрати жива сила.

51

до 52

преди 1 година

кой начзначи рзидента?

50

Да се чудиш и маеш!

преди 1 година

Липсата на вярна и точна информаци е за да може хората да бъдат манипулирани по-лесно,да си повтарят грешните гласувания за омазаните мекерета и шарлатани. Що се какае да медиите,овладяни от НПО-та и олигарси,защо у нас не се спазват " Кодексът за борба с дезинформацията" и "Законът за цифровите услуги",приети от ЕП?Защо всякакви грантояди излизат,лъжат по медиите и не носят отговорност за думите си?А на всичко отгоре същите говорят,че нямаме свобода на словото.

49

Анонимен

преди 1 година

соросденков, служител на чуждестранна организация получава мандата... по западна статистика сред пенсионерите България по образованост е на 12 място в света, а сред младите с такива образоващи като соросденков сме на 89 място. ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 1 година

е да бехте дали едно министерско кресло на Руди гела и щехте да продължите с алабалистиките, ама на хем нагли, хем крадливи, хем стиснати:) па сега

47

столичан

преди 1 година

Мандатът не може да е дискредитиран, не и докато посолството на САЩ не каже. Ако посолството каже, тогава вече ще е, но дотогава всичко е нормално и няма проблеми. Все пак вече 30г. цялата власт и управление идва от там, ние още сме на средата на прехода и реформите, трябва да продължим така до края на прехода. После ще пеем пак по площадите: 45 години СТИГАТ! , само че за демокрацията.

46

Анонимен

преди 1 година

Грузинците не искат да бъдат разходен материал във войната срещу Русия - председателят на парламента заяви, че в случай на военни действия западните страни няма да се бият заедно с тях

45

Анонимен

преди 1 година

Про(Да)й България, най-накрая се докопаха до властта и сега когато е на път да им се изплъзне са си активизирали всички плазмодии да ходят да обясняват по телевизии, радиа, форуми, сайтове, че няма нищо лошо в тоя запис. Самият факт, че очевидно са правно и функционално неграмотни, поставя доста въпросителни, наред с най-важната - дали точно такива хора трябва да управляват държавата.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/05/30/mandatyt-na-pp-db-ne-bil-diskreditiran-niamalo-skandalni-neshta-v-zapisite.571328#comment-newest

44

Анонимен

преди 1 година

Значи съгласуваме, одобряваме и законно или незаконно сменяме. За такава демокрация мечтае всеки европеец. Честито да ни е новото управление. Изпрано и изгладено.

43

Анонимен

преди 1 година

На Радев била се услаждала властта? А другите са самарянки, така ли? Едни и същи плямпания откакто не успяха да курдисат Цецка Цачева и след това античния професор като пионки. В сличая Радев е далеч по-свестен от цялата сганнн Атанасов. Хр. Ив. Ал, Йорданов (фашиста от СДС), баш корумционера ББ , К. Петков, Асен В., разно Лореловци, Лени, Горановци и т.н.

42

Анонимен

преди 1 година

Стягайте си редиците.Я вижте ГЕРБ какъв бетон са.От там нищо не излиза,ако вожда не е разрешил.

41

Анонимен

преди 1 година

Всички разбраха, само ПП-ДБ не разбраха че се изложиха. На следващите избори ще гледат НС отвън.