93

Devlet ki

преди 1 година

В Турция тези щяха да са предадени на мит - турското данс и вече да са на строг режим по затворите на някой остров. 200-300 години са присъдите за това, няма излизане, няма помилване, като Йоджелан. 99-та го докараха от Африка, и оттогава никой не го е виждал. Може да не е и жив. Защото това е държава, а не разграден двор, в който всеки хортува като на селска сбирка. Знае, че заминава за дълго. Този два дни след изцепките се появи в президенството. В Турция полицията нямаше да го опази от линч.

92

Анонимен

преди 1 година

Асенката и Кирчо се изложиха яко и трябва веднага да се махнат от политиката и да си подават оставките. Тези записи са недопустими. Такава излагация досега не е имало в българската история.

91

Всопчил се в мандата

преди 1 година

Да управлява още 46 дена! Повеченяма дабъдат!! После избори и си политически труп!

90

Анонимен

преди 1 година

един тест за наркотици ще реши отговора на загадките

89

ъцз

преди 1 година

не е истина този колко е нагъл.......

88

Анонимен

преди 1 година

До 88 Къде видя момчета в ПП. Ококорената Асенка, простото Киро-гриндъра с боядисаната коса, Денков, Сабрутев и много други в ПП на момчета ли ти приличат или на позастарели лелички?

87

Анонимен

преди 1 година

Доста наивно е да се вярва, че говорейки на подобни събрания като това от записа, Киро и Асен не допускат, че някой може да ги запише... :) Ако те са толкова наивни, че да не го допускат, едва ли ще успеят да стигнат до ръководството на партия, която има някакви успехи на избори и дори шанс да управлява. Именно затова мисля, че беше пуснат нарочно от ПП. Обясниха на електората си, че няма любов с ГЕРБ и подпомогнаха варианта да няма редовно правителство. Последното за Бг в момента е ОК.

86

Анонимен

преди 1 година

Асенчо и Кирчо. Като Мкс и Мориц. Любимите герои на Хиклер

85

Прави кабинет Асене

преди 1 година

Но повече от наколко месеца нама да издържи! Вие най много и преди 5 месеца ухравлявахте! Ще има вот на НЕДОВЕРИЕ или ПРОТЕСТИ на улиците!!

84

Анонимен

преди 1 година

Консултира ли се с посолството преди да се изкажеш пред медиите?

83

Анонимен

преди 1 година

Киро оплеска нещата. Като не знае българската граматика. Говори дякаш е надрусан в записа. И Асен така акафемично се издъни с тези си исказвания за придаване на собствена тежест.

82

до 91

преди 1 година

не са синхронизирали никакви министри със чужди посолства, а кадри за службите, които трябва да работят със службите на други държави, съюзници, убита копейко

81

Анонимен

преди 1 година

Асенката и Кирчо трябва да бъдат съдени и осъдени за национално предателство. Щом синхронизират министри с чуждо посолство. Спокойно Асенка, наказанието е 20 години затвор. Ако беше при социализма, щяха да ви екзекутират.

80

Анонимен

преди 1 година

А вие предлагате диктатура, но ваша с ваши хора. И как ще я наречете Диктатура на пролетариата или Диктатура на Умно-красивите.

79

Българи

преди 1 година

Ако сега не протестирате, приемате доброволно да останем колания на САЩ!! Нова и залога! Свободна или колониална България!

78

Анонимен

преди 1 година

Браво момчета от ПП! Българите сме с вас. И целия цивилизациован западен свят ви подкрепя! Време е България да бъде извадена от про Кремълското блато!

77

Време е

преди 1 година

за ***!

76

До Анонимен 70

преди 1 година

Всички шансове за управление изгуби ПП. Посърнали бяха тия за мандата при Радев, че ги изхвърли обратно направо от вратата.

75

Кики

преди 1 година

Залогът ококорен американски *** е българско правителство или чуждо ( американско, на ЕС или Русия...все тая). Аз лично избирам българското, айде при бай Ставри.

74

Анонимен

преди 1 година

Ква диктатура бе? Изборът ни само Бойко или Радев ли е? Вие защо въобще участвате на тия избори, каква промяна сте, като пак сте с Бойко?