23

KOSTAS LINKE

преди 1 година

Този чуффут обиколи 50 дерзави да ПРОССИ..ЧАК В РИЯД ОТИДЕ ДНЕС !??..РОССИЯ ДА АНЕКСИРА БЪРЗО СВОЯТА СЕПАРАТИСТКА ОБЛАСТ - УКРО РАЙНА..И ДА ОБЕСЯТ ЗЕЛЕНИЯ НА ПЛОЩАДА НА МАЙДАНА ....ПУТИН е много слаб, щом толкова време--ще станат 2 календарни години, търпи и само стои . НЯМАТ ЛИ СПЕЦНАЗ -- ДА ГО ЗАЛОВЯТ , ИЛИ ДА ГО ЛИКВИДИРАТ ?

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ са категорично против да се дават Ф-16 на Украйна!

21

Black River

преди 1 година

А, шофьори за тези самолети Г 7 ще даде ли, ...или *** укробандеровци ще се чудят от къде се влиза...

20

ПроСоТо

преди 1 година

Г-7 и малкия зеленко просто си играят с огъня...Елементарната логика казва:-Добре,приемаме,че Русия започна и продължава инвазия в Украйна..Но не трябваше ли първо да седнат на масата и да си изяснят ПРИЧИНАТА за тая инвазия?..А тя е ясна и добре декларирана от Москва..Та най-логично е да се опитат да направят ВЗАИМНИ отстъпки и така касапницата да се кротне ...Добре,ама тогава пък възниква въпроса :-Къде ще пласират печатаните на конвейр евра и долари?..Ами къде?..-За оръжие..Дърпат "мечката" з

19

Анонимен

преди 1 година

Абе вие нямате ли чувството,че нашите 6милиарда лева дето дадохме за самолети никога няма да ги видим и няма и самолети да видим,ще мине по линия че сме помогнали братска Украйна за борбата и срещу окупантiв...

18

Анонимен

преди 1 година

Няма ли начин България да се откаже от Ф-16-което е скъп самолет-но струва по-скъпо от ф-35, и да поиска замяна с ф-35. А ф-16 да ги дадат за свободата на Украйна.Ф-35 е по-нов, 5-то поколение-и чудо на чудесата-по евтин от ф-16. Да заменим нашите ф-16-16 броя за 25 броя ф-35-щото такава е сметката на цената!

17

Анонимен

преди 1 година

Самолетите вероятно ще се управляват от американски и полски пилоти. Ще атакуват от територията на Полша, Румъния, България, че може и Турция. Така че и да падне някоя от тези несваляеми въздушни птици няма да се разбере кой е шьофора... Само да не вземат да падат акциите на производителя, като на Пейтриът...

16

Анонимен

преди 1 година

Как се е нахилил, шмръкнал ли е нещо, или са му казали каква му е комисионната?

15

насмеян а?

преди 1 година

Сега ще гледаме ли как Ф16 први заря? - затова ли се радва шмъркела?

14

Анонимен

преди 1 година

А нашите самолети за 8 млрд долара къде са? Ние не бяхме ли членове на ЧВК НАТО? Ние не плащаме ли за членството си? Айде да се договорим с македонците да ни нападнат и да ни дадат и на нас западни оръжия и самолети!

13

Анонимен

преди 1 година

само да не са нашите платени самолети,ПП да са ги подарили без да ни кажат...

12

Анонимен

преди 1 година

Русия вече ги е свалила преди доставките да знаете! Както унищожи Джавелините, Хаймарс и Пейтриът ахахахахаах. Жалка голташка Русия.

11

И така 300 млд. г.

преди 1 година

До Малко остана и тече и тече ...:):)

10

Бебо

преди 1 година

Наши пилоти уж вече 6 м. се обучават в САЩ, нямаме подготвени летища за тези самолети, но дадохме 3 млрд.лв. А на Украйна ще дадат самолети, без да имат дори подготвени пилоти.Кой ще ги кара, може би Зеленски...

9

Анонимен

преди 1 година

И един мъж с то.пки нямаше на тая среща да му каже "що си по блузка бе, палля.чо"?

8

АНТО

преди 1 година

Кой рязправяше, че тази война не е НАТО срещу Русия?

7

Анонимен

преди 1 година

Обучени за рекордните 4 месеца, свалени за рекордните 4 дни. Слаа

6

NATO котенца

преди 1 година

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински!

5

Анонимен

преди 1 година

Той ли ще ги кара? Или както винаги, ще остави умирачката на другите?

4

Анонимен

преди 1 година

Абе, тоя верно ли пак отиде по ханцуг на срещата? Впечатлен съм. Впечатлен съм доколко могат да му смучкат пацулата разните "лидери"