30

2 май 2014г

преди 1 година

На днешната дата украинските нацисти гориха живи хора в Одеса. Кpeтена Борел, Урсула - защо мълчат по въпроса?

29

Анонимен

преди 1 година

А Зеленски пълни сметките и жена му пазарува в западна Европа в бутиците.

28

ПроСоТо

преди 1 година

До Gogo..авер,укрите НЕ са "добре дошли" в "целия свят" !!!!..Просто са НАТРАПНИЦИ,които вместо да се бият за родината си,предпочитат луксозните курорти и "спа-центровете" по света !..Но ПОЛИТИКАТА е такава в момента и те просто се ВЪЗПОЛЗВАТ от ситуацията !.."Добре дошли" бяха ИСТИНСКИТЕ бежанци от Близкия Изток ,посрещани с плюшени мечета на гарата в Берлин..Но и те додеяха...

27

Анонимен

преди 1 година

Хората в България и без война нямат пари, цените скачат а сме и в ЕС......?????

26

Анонимен

преди 1 година

Милиарди се изсипаха в Украйна ,къде са тези пари?Или просто се препират там и украинските завали,хем загиват,хем няма пара?

25

Ти си прост

преди 1 година

До 8 Защо сега не е ли така в България?Виждам ги хората по магазините как си броят стотинките да пратят няколкото продукта които са си купили.

24

Анонимен

преди 1 година

Как е в ЕС,за България питам?

23

ПроСоТо

преди 1 година

верно,не съм от най-умните,но и за "посредствен" интелект като моя,следния въпрос се оказва без отговор:...-Защо укрите изпадат в безпаричие,като "Колективния Запад" НАЛИВА МИЛИАРДИ в режима на Зеленясалия?!...КЪДЕ ПОТЪВАТ ТИЯ ПАРИ ?

22

Gogo

преди 1 година

Рашистка пропаганда. Няма значение дали имат пари важно е че имат солидарност и надежда от западните им партньори. За разлика от тях в раша хората нямат нито пари нито имоти или къщи, дори няма къде да избягат защото никой не ги иска. Украинците са добре приети в целите нормален западен свят.

21

За руската инфлация

преди 1 година

защо нищо не пишете ? Руските войници в украински плен са по охранени. Затова мародерстват за храна в Украйна.

20

Анонимен

преди 1 година

Като нямат акъл политиците им ,утре САЩ им отпуска още млиони.Ич ми не е за украинците .

19

Анонимен

преди 1 година

Що тука не скачат ли?Родителите ни едвам се справят,вие оплаквачите на чужди държави пародължавате да виете.

18

Анонимен

преди 1 година

Хакерска атака срещу системата "Железния Купол" или "Iron Dome" на израелския режим.Израелският новинарски сайт Mako съобщи, че хакерската група "Sudan Anonymous" е атакувала израелската система за противоракетна отбрана "Железния Купол", след което системата не е могла да прихване и унищожи ракети, изстреляни към Сдерот.Израелската армия по-рано заяви, че от Ивицата Газа са били изстреляни 21 ракети, от които е успяла да свали само 4 ракети.

17

От Стария Несебър

преди 1 година

Какви богати украинки,ти луд ли си?Всички чистят и мият по хотелите за колкото им дадеш,работят не от имане,а от безизходица.

16

Пънкаря

преди 1 година

Турците откриха нефт и скоро няма да купуват от Путин. Укрите ще си стъпят на краката щото не са били суровинна икономика, обаче расиюшка ще затъва все по дълбоко в блатото. Ниските цени на газа за вътрешно потребление остават в историята защото бяха за сметка на износа, който вече го няма.

15

Анонимен

преди 1 година

ЗАМЪРСЕНА ЗЕМЯ НЕ Е МАЙКА, А МАЩЕХА ! Затова светът тръгна към чисти технологии ! Пуин деградира Русия до бензиностанция... И видя в стремежите на Човешката Раса към чисти технологии, заплаха за бензиностанцията си. И му избръмча мухата, че може да завладее Европа. ПРОДЪЛЖЕНИЕТО е ОТ ВАС !

14

Българин

преди 1 година

Втора година тази Сатана Путин ги засипва с бомби и азиатски пълчища,затворници,рецидивисти и чеченски башибозук.Пак много издържат!

13

Анонимен

преди 1 година

Каква поредна футболна драма !!! Кой се вързва на тези пропагандни писания,десетки украинки споделят с мен,че са изумени от мизерията в Бг,не десетки а хиляди виждам всеки ден с луксозните си автомобили,,живеещи по стандарт,който 90 % от българите не могат да да си позволят .смеят ни се ,че сме в ЕС,че при тях има войнаа стандарта им е по висок ..не ми се говори даже на тази тема,безумно е,срамно е

12

Мда

преди 1 година

Баровете и ресторантите в Киев пълни и няма свободна маса , ама оня плъx Зеленски се крие в бункер хаха.Явно го е страх и от неговите си хора !

11

Анонимен

преди 1 година

НОРМАЛНО Е ДА Е ТАКА.ВСЕ ПАК РУСКОФАШИСТКИЯ АГРЕСОР ОПУСТОШАВА СТРАНАТА