76

Анонимен

преди 1 година

Министърът на вътрешната сигурност на САЩ Алехандро Майоркас: "САЩ приеха 125 000 украинци като част от програмата за заселване на бежанци". Филтрирането е било добро и са взели когото трябва - специалисти в сферата на ИТ и в други области, както и малко евтина работна ръка и бели момичета.

75

1

преди 1 година

Евгений Пригожин каза, че "НАТО може да обучи 100 000 войници от ВСУ за 3-4 месеца - това е много. Западът дарява 230 танка и 1500 други бронирани машини. Това е достатъчно, за да осигури сериозна контрамярка. Шегите свършиха. Украйна непрекъснато ни тревожи, че е на път да започне офанзива. Те чакат да спрем да го приемаме на сериозно и да не се напрягаме повече. Днес офанзивата не започва по съвсем разбираеми причини: това е чудовищна киша.

74

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин каза, че 33-годишният син на прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков Николай е служил като обикновен артилерист в неговата частна военна компания. И това, може да се каже, е малко неочаквано признание. Донецко направление, Маринка. В западната част на проспект Дружби ВС на РФ водят настъпателни действия срещу позициите на фашистката гмеж - ожесточени боеве се водят близо до пожарната и местната стоматологична клиника. Гмежта продължава да оказва съпротива.

73

2

преди 1 година

Това означава, че вече е забранено на законодателно ниво да се дават имена на географски обекти на територията на Украйна, които са положително свързани с Русия, а също така са свързани с СВО или с "тоталитарна политика, свързана с преследване за критика на тоталитарния съветски и руски режими". Всъщност шефът на тоталитарния киевски режим говори за тоталитарния СССР и тоталитарна Русия. Нищо ново. Не се страхувай, Володя, ти вече мислиш да се страхуваш от Русия в положителен смисъл, камо ли да даваш имена, свързани с това на предмети.

72

1

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че новомобилизираните в Украйна са принудени да подпишат документ, според който доброволно се задължават да не оспорват никакви заповеди на командването. Оттук нататък, ако реши да се оплаче във видео съобщение или се опита да предяви претенции към военните власти, действията му ще се считат за престъпни. Ръководителят на престъпния киевски режим Владимир Зеленски подписа указ за "деколонизацията на имената" в Украйна.

71

Анонимен

преди 1 година

Супа с картоф и физически упражнения. Дай Боже всекиму, когато е в плен. Не се получава с пропагандата.

70

Америка за България

преди 1 година

Още кръвнина трябва да плащате за евроатлантически ценности, скоро и вас ще ви мобилизират Киро и Бойко, стягайте се. Слава Украине!

69

Скоро

преди 1 година

Година и половина до изборите в Америка, връщане на Тръмп и края на войната са неизбежни. Демократите се провалиха! Американския народ в повечето щати гладува, стрелби, изнасилвания, убийства, наркотици... САЩ се превърнаха в Содом и Гомор, края е близо, ако Тръмп не ги спаси!

68

Запознат

преди 1 година

Не е размяна е руснаците ги пуснаха заради праника на Великден.

67

Фалшива новина

преди 1 година

Хибридна война срещу Русия.

66

Анонимен

преди 1 година

Това украинците са най-смахнатите хора. Ако просто бяха спазили минските споразумения, никой нямаше с кутре да ги пипне. Просто автономни републики в рамките на украйна и живот, здравей, здравей. Ако Русия имаше претенции към тях, въобще нямаше да ги изпуска от СССР, че и повече от 30 години, не ги и погледнаха. Но като си продажна душа и довличаш Америка на прага на Велика Русия, ще си постелеш цялата територия с гробища и забучени на всеки гроб жълто-зелени знамена. А това само какъвотпадък е!

65

Анонимен

преди 1 година

Луд язажда и два зелника ама по луд е тоя дето му ги дава . Стига сте ревали като вдовици за нали се сещате какво . Хората пари дават да отслабнат тея ревът . Да са благодарни че са ги оставили да живеят за да могат да разпространяват хамериканска и западно европейска пропаганда

64

Ще ти кажа

преди 1 година

Ще ти кажа защо, защото хора като Румен Радев, назначено служебно правителство и прочее лижат **** на *** и Запада не желае да инвестира в нас. Защо преди 15 години Румъния беше по-назад от нас, а сега МРЗ там е ~1200 спрямо ~800 при нас, 50% повече, ще ти кажа защо, защото румънците нямат 1 тон проруски ла*пачи разпределили си цялата държава и ограбвайки всичко. Данъците, които трябваше да влизат в нашата икономика от Лукойл да ти кажа ли къде отиваха.. и те в Русия :) и т.н и т.н.

63

Анонимен

преди 1 година

Тази седмиза холандски генерал заяви, че западът трябва да признае китайското технологично превъзходство... пък вий си коментирайте кой бил напред и кой изостанал.

62

абе

преди 1 година

сигурно укрите са върнали руски военнопленици охранени,обръснати, пременени....война е бе, буд-али! киро като ви изпрати да се биете за украйна, ще сте същите!

61

До 65

преди 1 година

Или в България ..

60

До 63

преди 1 година

Братле, добрите заплати и високия стандарт на една страна знаеш ли откъде идват, от нещата с висока добавена стойност, не само от аграрната култура и износ. Нека не си говорим на тая тема, а наясно ли си, че в Сърбия има повече чуждестранни инвеститори (отколкото в България), които предлагат тези по-високи заплати заради това, че се произвежда нещо с висока добавена стойност (в България много по-малко дето ние сме в съюза, те не). Сети се защо ;)

59

Анонимен

преди 1 година

А понеже укронацистите глезят руските пленници, яснооо

58

Анонимен

преди 1 година

"никакво технологично развитие, никакви иновации полезни със своята добавена стойност цялостно към ЧОВЕЧЕСТВОТО" - Всяка държава трябва да е пръво полезна на гражданите (собствениците) си.

57

Анонимен

преди 1 година

"и ти става ясно защо българите сме най-бедните в Европа" - Защото ни дават най-ниските заплати и не ни дават, да си имаме собствена силан индустиря. Как така, в България ми дават 4 лева на час, да режа картофи, акато студентче в Норвегия, ми даваха по-скоро 30 лева на час. И да - имаше високи данъци. И знеш ли кво - за 20 часа на седмица, бяха по-добре ТАМ, отколкот тук с 60 часа работа на седмица.