525

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Те събориха/преместиха редица паменици на съветските окупатори, и най-важното, събориха СТЕНАТА. Ако си мислиш, че в Германия има във всеки град такива, както в България, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ. Да не говорим за Полша, Чехия и пр. страни къде къде по-сериозно пострадали от поствоенната окупация.

524

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Влахос-Тракос-ХЕЛЛАС - не! Атакиста не го ли знае?!

523

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - отново те питам - защо точно в тоя момент са ни "освободили"? През 1830-32 след като стоварват руски корпус с който помагат на Османците да потушат египетския бунт, руснаците са били "богоизбрани спасители" на Османската империя. Тогава контролират и проливите. Защо не ни освободиха тогава? И защо Дибич се отнася така с българите по рано? А, мужик такъв?

522

Влахос-Тракос-ХЕЛЛАС

преди 1 година

В ГЪРЦИЯ в АЛЕКСАНДРУПОЛЛИС ----има много красив МОНУМЕНТОС и Паметна Плоча на ген.Дибич, набил здраво османо-гиффтите в този район на Гърция през 1828 и 1829 година !

521

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Йддиоттти, даже ив Германия не си позволяват да пипнат нито един паметник на Червената Армия. Явно някой на Запад неистово иска да изтрие паметта за това че червената Армия и СССР не позволиха на Чърчил да раздроби България след ВСВ !

520

Буха-ха

преди 1 година

Понеже друзята имат право да си проповядват вярванията, да съберат сичкото де що има *** щypyтии и да ги изтъпанят на бузлужаta. Нека там да изпадат в захлас и въздишките родните таушанки и да си правят селфита с руски телефони и руски софтуер.

519

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, и като махнаха мавзолея какво е сега там, празни души. По света всички си пазят всичко, независимо лошо или добро, това е история. Туристите с интерес гледат подобни неща и не се вълнуват кой, кога, какво. В Турция сме ходили като екскурзия в едно селце в което има църква, да в нашите представи беше неподдържана, но ни взеха парите за да отидем до там.

518

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 600 - що си губиш времето с пропаднал наследник на "активни борци" - шумкари? Само като му погледнеш изразите и неграмотността, требе вече да си наясно.

517

Никва майна не си

преди 1 година

сигур си от Царацово

516

Радослав

преди 1 година

До атакокравата: прабаба ти няма как да са я изнасилили защото е стояла пред селото с разтворени крака и табела: употребете ме като кравата която ще роди Атакиста. Или нещо подобно, все пак дядо ти е бил терорист, затова е нормално и майка му да посреща другарите му с широко разтворени бедра, та няма как да е изнасилване щом е по желание. А има достатъчно документирани случай, за зверствата на настъпващата съветска орда, но за теб ако не е публикувано във вестник ***-днес, не е истина!

515

Иван Ченчев БСП

преди 1 година

Ако го демонтиран --ще има ново Комунистическо Възстание в София, и отново ще вземем Властта !

514

Сата НАТО

преди 1 година

А кво стана, кво стана, Бахмут превзехте ли? Превзехте ли Бахмут?

513

майна

преди 1 година

Айде късмет да разкарат и окупанта Альоша от Пловдив, че ми е писнало да го гледам.

512

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Да ти го "дам"? Пишеш в Гугъл Писмо на Георги Димитров до Сталин от 22 септември 1944 година и писмото е НАЛИЧНО, включително снето от оригинала като снимки. Дотам ли се докара, да отричаш публично наличен материал. И ти си щял да ми защитаваш "истината", че и говори, как не бил комунист, та даже и сълзливи истории за бунта на некомунистите пробутваше!

511

хайдутин

преди 1 година

паметник на нацистите

510

хайдутин

преди 1 година

паметника на нацистите

509

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 589 Кое не разбра от това, което казах? "Разговора" затова не е ДОГОВОР, защото ДОГОВОРА се създава с нужния КОНТЕКСТ. НЕСЛУЧАЙНО, защото разговорите могат да имат всякакъв контекст. Ако този "разговор" имаше тази стойност, която Русия твърди, щяха да направят ВСИЧКО възможно, това да стане договор. Друго доказателство за лицемерието и лъжите на руснаците е ФАКТА, че Русия подписва множество по-нататъшни споразумения с НАТО, включително и много след разширяването на НАТО на Изток.

508

Анонимен

преди 1 година

Да махнат и оная грозотия в Борисовата, че загрозява якия парк.

507

Анонимен

преди 1 година

Тоя път ке се лее за първи път болшевика кръв

506

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - и все пак си тапо пърче! Но пък наследник на червена фамилия - какво да очакваме? Та, за Гърците. Я прочети чия флота разбива Османско - египетския флот край Наварин през 1827 за да принуди Османците да признаят Гръцката независимост? Защото две години по рано 1825 - египетски корпус почти превзема Пелопонес. Неграмотността е характерна за всички путинофили. Гордеете се с нея!