248

ха ха

преди 1 година

*** те свършиха затворниците бре ушанко

247

Анонимен

преди 1 година

От началото на 20ти век досега, Руската армия е загубила повечето големи войни, които е водила. Като започнем от поражението и в Руско-Японската война 1904, после капитулира през ПСВ, след като ги биеме в Добруджа, Губи 2 революции през 1917. 1920 Латвия, Естония и Литва стават смостоятелни, като гонят червената армия. Губи Полско-Съветската война от 1921, после Зимната война от 1939. Губят в Етиопия и се появява държавата Еритрея. После губят 10 годишната война в Афганистан.

246

анонимен64264

преди 1 година

спрете с тъпите си анализи и глупости ,още малко и ще искарате ,че руснаците ще се бият с лъкове и стрели,копия ,брадви,искави се ,но уви нещата не ви се получават и украйна проключва със старата си визия,няма вече да я има онази украйна,а и малоумния им президент скоро ще изчезне,пишете малко по реални неща,пълните главите на хората с някакви глупости на анализатори които никога не са стъпвали на фронта,ама от манипулирана медия какво да се очаква

245

Боби

преди 1 година

До Иво Инджев "Няма как Путин да спечели тази война срещу 54 държави" В нормална обстановка когато въпросните държави ДОМИНИРАТ си прав. НО В МОМЕНТА СМЕ В НАЧАЛОТО НА ТОТАЛНА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА и от тези 54 страни колко могат да се САМООСИГУРЯВАТ С ЕНЕРГИЙНИ РЕСУРСИ? Опаля както се казва Освен това има и западната алчност Давам следния пример който важи за всички аспекти от живота САЩ Джавелин 180000$ ракета 100000$ ПУ РФ Корнет 2000$ Ракета 10000$ ПУ(ракетата има просто една подвижна част крилце)

244

Германец

преди 1 година

""западното оръжие в Украйна е малко" Малко?... Даваха снимка от пристанището в Германия" -- Знам, че за теб това звучи като научна фантастика, но е възможно хем пристанищата в Германия да са пълни с тежко въоръжение, хем в Украйна да е малко западното такова. То тепърва ще бъде прехвърляно натам. Baтниците ги чакат тежки седмици. Нека :)

243

Анонимен

преди 1 година

Украинското разузнаване: Изчерпват се високоточните ракети на Русия, 95% от руските сухопътни сили се бият на фронта. 95% от руските сухопътни сили по някакъв начин участват във военните действия срещу Украйна, но "не постигат никакъв стратегически успех, така че нашествениците са решили да увеличат своя настъпателен потенциал чрез използване на авиация".

242

Анонимен

преди 1 година

Айде приключване ги руските фашисти. Доигрались...

241

Анонимен

преди 1 година

До Манол. Помагат им долуприсъстващите умнокрасиви тролингени публикуващи "информация" от бойното поле.

240

Бахмут падна

преди 1 година

Пригожин се качил на висока сграда да забие знамето и паднал от покрива!

239

Анонимен

преди 1 година

ВСУ разгромиха руснаците при Угледар - най-голямото танково сражение досега. Русия е загубила най-малко 130 единици танкове и бронетранспортьори. Триседмичният февруарски щурм на руските военни срещу Угледар се превърна в болезнен провал за окупаторите, предаде Униан. Това беше най-голямото танково сражение от началото на войната досега.

238

малеее

преди 1 година

Е как бе това е втората армия в света

237

Манол

преди 1 година

Ежедневно все по големи глупости се пишат,четящият безмозъчен бройлер поема смелена информация като антибиотик преди заколение,попрочетете малко история и тогава може и да ви светне що са помия поглъщате ежедневно,но едва ли!

236

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 269. Те знаят ли че са унищожени или кротко си живеят в неведение ?

235

Анонимен

преди 1 година

До Иво Инджев.Ми слушай си него,щото тия 54 държави не могат всички да изпратят оръжия,а и не са и 54 със сигурност.Поеечето си траят.И я кажи след като БВП на Русия е само 2% от БВП на целия свят какво прави Русия на срещата на най-силните икономики на света Г-20 и защо Русия беше в Г-8 преди да анексира Крим и след това напусна Г-8 и сега Г-8 е само Г-7.Ти си слушай там Иво някой си

234

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 267. Обръщането наопаки на някои преди написани мнения не въри

233

Анонимен

преди 1 година

Украинците безпощадно унищожават рашистите и през последното денонощие - окупаторите загубиха 765 терористи, самолет и хеликоптер. Унищожени са още 8 танка, 15 бойни бронирани машини и 4 артилерийски системи!

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 263. Е кво да напрайм че го и ужасну страх ? Той знай ли чи *** и страх или сал ти знаеш ?

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 240 То от вашите русофилски изчисления излиза че в Украйна са останали живи най-много 5-6 души.

230

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 257 ------И Пантера ли влезе в Москва или Т-34 в Берлин ?

229

Анонимен

преди 1 година

ВСУ унищожиха 15 групи наемници от "Вагнер" при Бахмут. Изтласкали са врага от южните покрайнини. Украинските защитниции продължават да удържат отбраната на Бахмут, въпреки че окупаторите се опитват да вземат под контрол пътищата, водещи към града-крепост, предаде Униан.