88

Анонимен

преди 1 година

Краварите да сменят 4 юли все пак Русия им е помагала срещу англичаните.

87

Кой е тоя

преди 1 година

бивш депутат Методи Андреев ??? Защо се публикува ид..от...ското му мнение??? ДугаРе от ДНЕС вие имате ли представа кой е тоя човек и защо го публикувате???

86

До 86

преди 1 година

И рождения ден на Ивко Инджев....

85

До карта 1870г.

преди 1 година

Хайде отвори сериозни статии по история и виж кой е виновен за тези граници!

84

Анонимен

преди 1 година

До Дони Баси - Ти този буламач ли гледаш ?

83

mn

преди 1 година

Предлагам да се опитате да смените датата, тъкмо Възраждане ще събере над 50% на следващите избори.

82

Що за своеволия

преди 1 година

Националния празник на САЩ ТРЯБВА да бъде наш нац. празниик!

81

И децата знаят

преди 1 година

Ако не беше Русия и 3 март, нямаше да водим този разговор сега ! Кой е допринесъл повече за България в последните 600 години ?

80

карта 1870г.

преди 1 година

След разпада на Османската империя всички държави се възстановяват в реални граници само България след намесата на русия е разделена на три до ден днешен

79

отец Нафърфорий

преди 1 година

Да почакаме, когато и Македония се присъедини сама към България , тогава датата на Пълното Обединение ще бъде Национален празник .

78

ЕС

преди 1 година

махнете и двата! Така ще се работи повече, ще има повече данъчни постъпления и ще можем да помогнем с повече пари за войната в Украйна. Дания вече избра този път. Редно е България, където 95% гласувате за ЕС и НАТО да го направи!

77

Анонимен

преди 1 година

Трети март е кулминацията на възраждането, нашия ренесанс.

76

Гиб Мелсън

преди 1 година

Най-добре спортен тираж от тото 2 да тегли един тираж на Коледа и първото топче което се падне на него ще празнуваме националния празник на следващата година.

75

Анонимен

преди 1 година

Разни идйоти разни мнения по политически причини други не са си по жртвали кръвта на населението си за тази земя тогава но са готови да жертват наща отново

74

Хубенов

преди 1 година

Държавата дава почивен ден за почитане на празника, но rай Баню си знае неговите тъ пи битовизми и ползва извърнедния почивен ден я за ремонт на колата, я за почистане на хапартамента, я за да отиде фризьор. А много "бизнесмени" гледат на този ден като ден година храни за да си предлагат тъ пите услуги на тъ пите потребители.

73

Анонимен

преди 1 година

З-ти март е празникът на България.Ако го преместят на 24-ти, ще развалят и него, може би това е целта.Подобни въпроси се решават само с референдум, а не по нечии крясъци.В студиата днес шестваха познатите изтъркани българомразци и нагаждачи, за да леят отрова към българите и техните светини.

72

Анонимен

преди 1 година

3 март стар стил се поставят основите на новата българската държавност след 500 години на забвение. Няма нищо лошо или още по-малко срамно, че нова България идва на щитовете на руските войни - една саможертва на руския народ и смел политически акт на руския цар Александър II Романов, да се слави святото му име. Поклон пред подвига на създателите на новата българска държавност, братята руси.

71

Анонимен

преди 1 година

Добре, че не са мислили първо за фондовете на султана буахахаха.

70

Анонимен

преди 1 година

Русофобите тогава са помагали на Турция, както сега на американците.

69

Просто е

преди 1 година

без 3ти март нямаше да има 24 май... Е още глупави доводи... Но вие имате избор, може да чествате датата на която Бг пада под Турско.... Тогава ДБ, ПП и ГРАБ ще са щастливи, това е датата когато Бг се е присъединила към бъдещото НАТО... хахаххаха