80

Любопитен

преди 1 година

До Анонимен 94 За поддържане на огъня в камината става :))))

79

Анонимен

преди 1 година

Празна му е главата.

78

Анонимен

преди 1 година

Като нямате пари къде сте тръгнали да взимате Украйна.

77

Анонимен

преди 1 година

в момента ханки банистър 21. И камината гори

76

До laravel

преди 1 година

Няма защо да ти обяснявам, че до хляб не съм умрял, нито ще убивам някой. Аз съм миротворец. За това и съм против всички воини все едно какви. Предполагам че също не би отишъл да се биеш за каквото и да е. Като живо същество, ще имаш инстинкт за самосъхранение, ако се пишеш такъв, какъвто си. Теб нисш те прави липсата ти на емпатия. Не е друго. Имал някаква първична злоба. Ок. Лека нощ, но се замисли над себе си...и какво си заслужава, а какво бе. Мирът е безценен.

75

Любопитен

преди 1 година

До Анонимен 90 КАжи едно марково уиски, което ти пиеш?

74

Кво?? Да!!

преди 1 година

Трета?? Ще има разбира се!!

73

Да ама

преди 1 година

До Абе ... дали от това ще се напълни хазната?

72

Анонимен

преди 1 година

до Laravel ще удариш линийки естествено! Кой знае колко пържени картофки ще връткаш цял ден на фритюрника. Ние програмистите в БГ пием само маркови вина и уиски, дрога не ползваме защото мозъка ни трябва за разлика от на персонала като теб.

71

Ехаааа

преди 1 година

До Анонимен 89 "Пълни глупости ." Какво казваш, Дерипаска говори "пълни глупости", а ти ги разбираш нещата ...

70

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости .При рецесия и свиване на западните пазари на Русия не се търсят нови инвеститори а се спасяват тези които вече ги има. За какво са ти чужди инвеститори във времена когато запада национализира инвестициите точно на чуждите компании и ще принуди Русия да направи същото .Руси трябва да спре да изнася ресурси като например алуминии .Трябва да се правят готови елементи от алуминии титан и неръждавейка . Тези материали трябва да заменят желязото . Зависи по каква технология добива тоя

69

Абе

преди 1 година

Няма да е изненада ако скоро Дерипаска падне от някой прозорец "случайно".

68

Император

преди 1 година

Какво значение имат някакви си милиарди!! Без Киев - мать руских городов, Русия няма нито минало, нито настояще, нито бъдеще! Тъй че - затова е всичко!

67

Антипутиноид

преди 1 година

Путин ще го запомним с това, че успя да принизи голямата и силна Руска Федерация до някаква третокласна държавица, дето има комплекси за величие (като него самия). За 20 години управление какво стана - 1% от населението в Русия контролира 50% от богатството. Закони в Русия няма - хора ги стрелят посред бял ден на улицата. Нашето в България ако е корупция, тяхното е дива олигарщина в бананова република.

66

Богат-Беден

преди 1 година

До До laravel "бедните убиват богатите и взимат властта" Верно? :))) И коя държава се управлява от "бедните"? Дай един пример :))))

65

До laravel

преди 1 година

Не знам, ама знам едно и така да стане както казваш, хората ще се овълчат. Революции и воини е имало и ще има. И те стават точно тогава, когато хора като теб се опитват да накарат другите да са нисши. Какво означава "Аз съм на яхта, а ти и хляб нямаш" . И не говоря за комунизъм. Виж френската революция. Когато няма баланс, бедните убиват богатите и взимат властта. От своя страна те стават, тогава богати, а бившите богати са смачкани. За това ти казвам, че трябва да има баланс.

64

Ковалски

преди 1 година

До Laravel Стига си ревал, дрогирай се на воля и мачкай пилето. Ако си много добре ще си с някоя мадама и ще сте пияни и нашмъркани. Тук го правим с джообните си, не ни се налага да работим. А, и много се радваме, че такива като теб пускат изпаритела и доброволно се изнасят.

63

Анонимен

преди 1 година

Русия беше фалирала по прогнози лятото?

62

Яхтени пристанища

преди 1 година

До Laravel до 67 Достатъчно.

61

Анонимен

преди 1 година

До 70 Кой го каза? От ЦРУ ли ти се обадиха по телефона? Знаеш ли колко кинти има САЩ и ЦРУ които държат картелите, които пък си зидат къщите с бетон с кока? Кога е ставало въпрос за пари? Това го вярват само русофилите.