40

Адмирации

преди 1 година

Разбира се, че ще използват ядрено оръжие с малък заряд в Европа, въпрос на време, ако европейците не спрат пращането на оръжия! Няколко ракети по оръжейните складове в Европа, ще вразуми европейците!

39

Анонимен

преди 1 година

Това е цената на пропагандата, която върлува в ес.. Всички държави в съюза, които под натиска на краварите подаряват оръжия на окрайна, имат такива "празноти".. тези държави членуват в нато, което значи че "празнотите" са и в нато..

38

Анонимен

преди 1 година

Русия излезе от САЛТ. Като добавим, че Путин е стар и не му дреме, става много възможно Русия да използва ядрено оръжие. Преди и никой не вярваше, че ще влязат в Украйна, но влязоха. Сега с ядрените глави е същата работа.

37

Анонимен

преди 1 година

До 7А ти в кой изостанал свят живееш ,че не е ясно Това ли е западната модерна техника.Леопард 1,че това е на баба от сватбата бе.Я се събуди.И къде и кога ще спечели с тая техника Украйна,а и модерна армия да вземат да и пратят щото и тя свършвала.Че тия дето ги пратили в Германия на обучение за танкисти избягали и поискали политическо убежище.Те така се печели.А пък за Русия не дрънкай ,че е изостанала,а гледай себе си.

36

Адмирации

преди 1 година

Когато руснаците стигнат Берлин, ще ги мерят с камъни и тухли от фалиралите им заводи. Роби на САЩ! Американците тласкат Европа във война, с която я отслабват военно и икономически! Защо им е на САЩ конкурент, който има евтини ресурси от Русия? По-добре за тях е да се избият европейците, от колкото да са фактор!

35

До 35

преди 1 година

Това го пише още от Март..

34

Анонимен

преди 1 година

Наистина верни новини са руските, съветския болен е най здравия болен на света , руските часовници са най бързите часовници на света, руснак е открил света казва се Ной, Кирил и Методи са руснаци,Спартак е руско име...и т.н.

33

Хахахахахахааха!

преди 1 година

А тоя премиер-индиец на ингилизите скоро ще ги научи да ядат ориз с ръце!Чакайте и гледайте сеир!

32

Анонимен

преди 1 година

Чакайте хора, тук пишеше че лятото руснаците свършват боеприпасите. Какво излиза сега, пропаганда ли се освети?!

31

Анонимен

преди 1 година

Разбира се! За какво друго съществуват богатите колонии, освен ресурсите им да бъдат изсмукани от господаря САЩ, когато той е в криза!!

30

Анонимен

преди 1 година

Предсказанията, че заради обратния ефект на санкциите и високите цени на втечнената газ икономиката на ЕС ще се срине не се сбъднаха. ЕС е богат и има най-мощната икономика и ще продължи да се срива поне още 1-2 години, а ако зимите са топли ще може да се срива дори и 3 години и при това ще може да храни близо 10 милиона украински имигрантии докато накрая окончателно се срине.

29

Берлин

преди 1 година

Хората в Германия са винаги много послушни и добри роби! Нооо започват да се надигат в гняв! Първо САЩ им взриви газопроводите, после ги изнасилиха да пратят танкове..утре какво??Все още правителството раздава много парички за помощи да няма протести, НО въпреки това има! И стават все повече :)

28

Анонимен

преди 1 година

Жизненият стандарт в ЕС пада. Населението на съюза ще продължава да обеднява.

27

абе

преди 1 година

ко стана ся? 30% германско оръжие негодно!....а останалото не го дават!...руската мечка ще танцува казачок!

26

Хахахахахахах!

преди 1 година

Сега Германия като отслабне без танкове и Путин като настъпи,та чак до Ламанша!

25

Сата НАТО

преди 1 година

Глупости. Благодарение на това, че Украйна изби зъбите на Мечката, сега НАТО има излишъци от оръжие.

24

Дот17

преди 1 година

Ти От DW ли получи тази "достоверна" информаци?)

23

Анонимен

преди 1 година

Руската финансова система е в колапс, Русия свърши ракетите и руските военни свалят чипове от пералните за да ги монтират на ракети, защото нямат чипове.

22

Анонимен

преди 1 година

Вместо да киснете тука с копирани новини от руските медии, идете и гласувайте за ***, и пак ДПС не мои минете

21

мак

преди 1 година

Така е, когато първо даваш до несвяст, защото ес те натиска, а после мислиш, дали не си се прецакал.