121

Българин

преди 1 година

Ние българите сме най-свесния народ, но от некъде ни идват кофти политици да ни управляват и ние страдане несправедливо.

120

коко

преди 1 година

Баце какво работи от 3 години насам ? Моля да ни информирате. Как живее завалията, че го мисля ?

119

Зозо

преди 1 година

44% са готови да гласуват :)))))))) Бокича ще ги мачка с хартията. При висока активност, мижавите руские 200000 гласа на Иzраждане отиват в коша :)))))))))))))))))))))))))))))

118

Анонимен

преди 1 година

рекламата и агитацията е предоставена на подобни "агенции"

117

Анонимен

преди 1 година

Вие май се майтапите с нас, читателите. Откъде накъде този балкански охранен, преял балнански и международен аферист, патологичен лъжец и толуп си възстановява доверието? Е, хайде по-сериозно!!!!

116

Баце

преди 1 година

Щом баце вьзтановява доверие смятай какво дьно копаем

115

Анонимен

преди 1 година

Сега социологическите агенции ще се надпреварват коя да лъска по-силно....имиджа на Боко.И по това ще разберете на коя най-много е платено.Ред е на Алфа рисърч и Боряна Димитрова.

114

Изумен

преди 1 година

Поне оня подвижният портафел на Бацата ,Бейбифейс-Горснов да вкарат в затвора,дето вадеше пачки от чантата че Бацата да ги раздава насам натам от джама на джипо,бе!

113

Koko

преди 1 година

Как се вдигна доверието в Бойко, да отида и аз да си го вдигна, къде да се наредя, къде раздават траншовете ? Някой има ли адреса на Чекмедже Банк ?

112

Герб

преди 1 година

Давам глас за герб ако получа и ас тон суджук и - 150 кг филе елена

111

Анонимен

преди 1 година

Баце в момента това му е най-малкия проблем и трака зъби в зайчарника с надежда да го няма в новия магнитен списък.

110

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че никоя уважаваща себе си медия не би публикувала подобна измишльотина.

109

ффф

преди 1 година

сравнително малка държава сме, но с изключително *** народ...

108

АнонимеН

преди 1 година

БОРИСОВ-ГЕРБ НЕ САМО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО И БЕЛЕНЕ СЪЩО НЯМАМЕ НО И ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВА! ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБЕ ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ПП И ДБ!

107

Сссссс

преди 1 година

Може и да е престъпник,но по негово време, България,беше на първо място в света,по производство на бонбони " Амфора" :)))

106

Анонимен

преди 1 година

Възстановява чушки. Платил си е да му подобряват образа и да опитат да подлъжат някой да гласува за него. Преди едвам се крепеше на патерици за да управлява, вече няма как да стане дори с патерици. Ще му трябват няколко провала за да схване че вече е заминал. Умните човеци се учат от грешките си, глупавите ги повтарят.

105

АнонимеН

преди 1 година

КОГАТО ПЛАЩАШ НА СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ВСИЧКО МОГАТ ДА ОБЯВЯТ! ;D ВСИЧКИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ СА ПЛАТЕНИ В БЪЛГАРИЯ!

104

Анонимен

преди 1 година

Като го возеше като циркаджийска маймунка в джипката му беше син Горановв, а сега - Едвам го познавал..... Неблагодарник се оказа баццето... Ако не беше платил 2.5млрд $ такса спокойствие за чертежите на Ф 16 и той щеше да е в Магнитски. Но пак ще го изкарат и него де- тая такса дето я платихме не е еднократна и доживотна, а си е абонамент- като не направи ново плащане ще ми спрат телефона ;)))

103

Анонимен

преди 1 година

баш престъпнико...

102

Тео

преди 1 година

Българинът е безумно тъпо животно - затова поетът е рекъл не сме народ а ***.Те му обясняват и посочват кои го ограбват безобразно , после същите крадци излизат и обясняват че това не било толкова страшно и не било доказано че са крали въпреки че всичките са били разследвани от прокуратурата и са свързани с определени политически партии. Същите партии които бламират и съдебната реформа.Но българинът предпочита да продължат да го крадат. Тъпо , по-тъпо, най-тъпо, наш ***