93

еми умирайте

преди 1 година

Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

92

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Щом ти е мечта, пожелавам ти да се сбъдне.

91

aZ-ът

преди 1 година

Но нали побеждавахте ? Нали здравите прогресивни сили побеждавахте? :))))

90

Анонимен

преди 1 година

САЩ разполагат с най-големия ВВС в света, но само една трета е оперативен, това съм чувал аз.

89

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше над 6 хиляди танка. Къде са сега тези танкове?

88

ад

преди 1 година

Психично болен човек да сложиш начело на държава.Ето какви са резултатите,стотици хиляди под земята.Новите им мобилизации са насилствени изпращайки на смърт неподготвени хора.Луда работа.Пролетта-лятото жертвите могат да достигнат 1000 на ден в тази дива касапница.

87

ЕС

преди 1 година

Когато няма агнешко, и скакалците са агнешко.

86

Анонимен

преди 1 година

ЕС е стабилен, няма да се разпадне, стабилка е.

85

Анонимен

преди 1 година

Възражден Възражденов сега си скубе косите, че е допуснал аматьор да гостува в Панорама. И в момента вероятно пише декларация, че телевизията и конкретно водещият, са фашисти.

84

Анонимен

преди 1 година

Джуджата пак е намислил нещо.

83

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Най сетне признание за мощта и силата на руската армия.Инициативата е в руски ръце и това при съотношение 350 хиляди руснаци срещу 800 хиляди въоръжени с модерно натовско оборудване.Силата на руската армия е безспорна.

82

Огромен пенис

преди 1 година

и то украински... всяка вечер (в кошмари му ) е прониквал брутално в дъртото, кремълско джудже... Ужасен ужас..

81

Анонимен

преди 1 година

Линдън Джонсън американски президент е дефинирал думата лоялност както следва: Да ми целуваш немития ирник посред бял ден и да викаш, че мирише на рози. Та Зеленски е лоялен.

80

Дами канят

преди 1 година

Нашите ДАМИ подкрепящи Украйна, сащ, НАТО пак започнаха с розовите мечти. Какво стана с контраофанзивите бе ДАМИ ? Нали много побеждаваха Укронацистите, нали бяха големи мъже ама не спряха да реват за помощ и оръжие. А Руснаците ги бият като маче удирек пред погледите на сащ и безпомощното НАТО.

79

Натовеца

преди 1 година

Ми предавай се бе наркоман *** еврейскиии ,ще погубиш малкото останали украинци бе !Ама знам че на евреинът независмо къде е в България ли солончо ,в Уйраийна ли кокаински не им пука за местното население защото се чувстват нещо отделно и ги мразят независимо къде са в ФАЩ същата хава !Всичко е грозна схема !

78

Анонимен

преди 1 година

Медведев: Абсурдна оперетна фигура в мазна зелена тениска е 1000% зависима от натовските оръжия и западните пари. Без тях нито Украйна, нито той и неговата камарила няма да оцелеят и ден. Това същество вече дори не е клоyн, а просто цирково куче, пудел в краката на дресьора, който джафка от пляскането на ръцете му.

77

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме интересуват визите за САЩ, предпочитам да не видя визи, но и ракети да не видя да хвърчат насам. Който иска, пътува и с виза.

76

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява и през следващите години. За сметка на това педеращината и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции

75

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да ми дафинира думичката лоялност и към кого е лоялен той.

74

Стратег

преди 1 година

Единственият шанс Русия да съсипе непоправими и скоропостижно Украйна е да намери начин да сложи българският парламент да управлява Украйна. До няколко месеца Украйна ще падне!Остава въпросът дали някога това зверство ще бъде простено.