38

Анонимен

преди 1 година

ако преброят и всички русофили (предатели на България) ще станем повече от в рашистан

37

Анонимен

преди 1 година

Време е САЩ и ЕС да гризнат атомните бомби :)

36

Мужик

преди 1 година

Ей ги, маскирани като русофили кълнат тука из форума. Здравейте шпиони! Върви ли дaлавepката? Жужи все по скpъндзa ще става.

35

ъъъ

преди 1 година

Ето за това не можем да вървим напред А народа да не се чуди защо живее зле, а всички бивши соц държави са по добре от нас

34

Анонимен

преди 1 година

И Крим и Украйна са Руски.

33

d

преди 1 година

Една баба каза... Дай да видим колко агенти имат американците у нас. И по колко получават.

32

Някой

преди 1 година

Паролата за предателите е лесна...Чий е Крим? Та на нашият виден Резидент, му грее червена петолъчка на челото!

31

Бандюгата

преди 1 година

Време е да почнем да гаражите и русофилчетата , ЩОТО им плащат само в долари и евро...!

30

Анонимен

преди 1 година

Най-много американски шпиони са в НС и американския университет в Благоевграт и фондациите на Америка за България. Пепе, Дебе, СДС, ГЕРП, ДПС, Радев, Ямев все работят за емериканските и евроатлантични цености което се показва като патриотично. Ако си против ЕС или НАТО оставаш безработна или чистачка най-много,.

29

Къде

преди 1 година

Къде в гишето - искам и аз да се наредя за 3000$ и да ме водят шпиони. Ще зяпам от прозореца на панелката кой не си чисти след кучето и веднага ще докладвам на Рооссия! Да не им нагазят войничетата у акитата като дойдат да превземат столицата.

28

Анонимен

преди 1 година

Добре, бе, само за руски агенти и шпиони се говори, а защо никога не се говори за американски, британски, германски и т.н.!!!! Цели партии има създадени от службите на тези страни. Дори една от партии, управлявала 12 години, се хвалеше, че е продукт на германски тръстове. И какво последва от това? Да не говорим за стотиците партии, политижци, анализатори, журналисти и т.н. които прибират пари от разни НПО за да обслужват определени интереси. Защо не се гледа и това?!?!?!!?

27

Горд Русуфил

преди 1 година

Краварите са бесни, че Българите обичат и уважават Русия. Всячески се стремят да прекъснат кръвната връзка между двата славянски, православни народа. Но това е закубена кауза. Българи и Руснаци сме братя!

26

хаха

преди 1 година

Но пък 90% от политиците ни, вкл. и тия в НС са краварски шпиони. А да сравняваш нашите кокошкари с "Петорката от Кеймбридж", не говори никак добре са гешефтурата. Опита се да си пише актив завалията, но прекрати делото. Пита се защо? А и колко осъдени има за шпионаж? Защото можем да си бърборим така до утре. И последен въпрос - само Русия ли има шпиони?

25

Бивш канадец

преди 1 година

Хм...оставам с впечатлението, че на тоя свят само руснаците имат шпиони. И никой друг не се е сетил да си създаде такива!

24

Анонимен

преди 1 година

Нормално е. Жалкият българин е масово функционално неграмотен и $3к, колкото е заплатата на началник склад в София, са злато за него. Не само цялата си родина и семейство ще продаде за тях, ами и себе си.

23

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки и нито едно доказателство не е представено до момента. Лов на вещици по заръка на господаря отвъд океана, който се разпорежда както си иска у нас чрез марионетки...

22

Космонавт

преди 1 година

В коментарите е пълно с русофили, но повечето се кланят на Путин без да получават възнаграждение, нещо като orc support. Вярно е, че последния русофил ще умре в България.

21

dsadassa

преди 1 година

Ша праа референдум. Един въпрос: СмЕтате ли, че трябва да бъде забранено на ИТН и Възраждане да организират референдуми. Един отговор: ДА . Подписката ше я събирам скоро

20

Алекс

преди 1 година

Уж рублата е много силна валута,а шпионите си искат парите в долари и евро.Не вярват на руската пропаганда.

19

Анонимен

преди 1 година

Поредната псртенка от Козяк! Българите сме родени и възпитани с Русия в сърцето! Нашите кръвни братя и освободители!! България никога няма да предаде Русия!