44

Анонимен

преди 1 година

А който знае и руски и английски, чете и от двата канала и сравнява ;))

43

Анонимен

преди 1 година

Российская армия сегодня утром обстреляла Купянск

42

до 39

преди 1 година

Европа доброволно дава милиарди на Украйна, за да бъде щитът на Европа срещу путинската орда

41

Анонимен

преди 1 година

Колко е хубаво да знаеш руски,а не английски в този случай.

40

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и Сиверск са скоро в котел..Зеленски отказва да изтегли войската оттам..даже САЩ го съветват да се оттегли! Всеки ден губи стотици войска..

39

Юда

преди 1 година

Толкова пари, злато и какво ли още не, колкото Русия е измъкнал от България и не само, на Зеленски ще му трябват поне 350 год да ги гони и я ги стигне, я не.По продажни от нашите политици няма. :))) чак евентуално след нас могат да претендират украинците че са по-добри в алъш-вериша:)))

38

до 41

преди 1 година

Пригожин го очистиха собствените му бандити, преди месеци. За пари, естествено. Пригожин не е между живите. Показват само архивни снимки и архивни видеота с Пригожин.

37

1234

преди 1 година

Защо когато САЩ нападнаха Ирак,Либия,Сирия, никой не написа "американсите окупационни сили",а сега пишете за руските?Ако утре сърбине започнат да палят и колят българите в Димитровград и Босилеград,и влезе българска войска за да ги спасява,то тази войска окупаторска ли ще е пак?Работата на журналистите е безпристрастно и обективно да ни представят истината драги ми ***.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе от няколко дена родните *** рязко млъкнаха за положението на фронта.А това за всеки трезвомислещ човек означава следното.Укровермахтът тотално губи войната.Никак не е случайна и западната истерия.

35

Анонимен

преди 1 година

Медиите не казват истината, Пригожин каза още преди 10 дни че Бахмут бил превзет! Вервайте на Пригожин!

34

24 часа

преди 1 година

Сутринта Русия съобщи че са оставили само един отворен коридор за и от Бахмут с надежда ВСУ и наемниците да напуснат града и да няма още жертви и смърт.

33

Стига вече

преди 1 година

Хунтата в Украйна краде парите на Европа, до сега от джоба на всеки Европеец в Украйна са потънали 49 милиарда.

32

Бум

преди 1 година

Явно фондация Америка за България, плаща на кило за антиРуски помии и лъжи.Хубаво е че все по малко хора подкрепят вече наци Украйна.

31

Факт

преди 1 година

У нас се пишат само лъжи и то в подкрепа на фашистка Украйна а истината е друга не удобна за запада.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Пращат затворниците да спечелят нещо на фронта. Пригожин печели, Путин се хвали." ------------ ееех тия затворници голям бич за кравааарската пропаганда... ама що така забравяте, че още през първата седмица от войната еленски освободи и въоръжи всичките негови затворници?

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Превратът приближава. Зеленски ще бъде офицялно предаден на >100 000 украински майки, чиито синове загинаха за тоящодуха. После >100 000 бащи ще го наденат на кол...." ------------ ееех, мечти. За еленски има само два изхода - или ще си харчи парите в имението във флорида, или "охраната" му от ми6 ще го самоубие. Аз лично мисля, че ще е второто, но вече се появават наченки на разкол та може да му дадат ролята на изгнанник.. малко вероятно, но не невъзможно.

28

Българин

преди 1 година

Какви тежки сражения, нали според хибриидната кремълска пропагадна Бахмут го превзеха миналата седмица??

27

потоци от кръв

преди 1 година

Скоро ще станат 250 000 души убити в тази война , започната от кръволока Путин. Колко кръв трябва да се пролее за да се насити кръволокът ? Кръволокът каза, колкото е необходимо!

26

Анонимен

преди 1 година

Пращат затворниците да спечелят нещо на фронта. Пригожин печели, Путин се хвали.

25

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха, днеса даже са ми изтрили коментара за 3мата дезертирали високопоставени окраински военни и разкритата информация за складираните западни оръжия в окраинските аец хахаха... спокойно бе мисиррррки.. това не е секретна информация хахаха, общодостъпна е за всеки, който се интересува.. е да, тия дето ви дърпат конците никога няма да ви позволят да я напишете, но това е съдбата на мисссирката!