126

Иван Грозный

преди 15 години

Gnusmus, простичко си момче, почети малко и ще разбереш, че това са най-демократичните периоди в управлението на тази тинясала страна.

125

kyky

преди 15 години

дарагой ванюшка,дали приемаш косово или не - това си е твой проблем.след като вече е станало, след като е изкаран джина от бутилката - трябва да се съобразяваме с него и това е.....след като на руснаците им хрумна да дадат на 97% от осетините руски паспорти - сори, не става да бъдат разстрелвани със катюши, с танкове, и американски автомати, без да се рискува да се намеси руската армия....а това, доколко прекараните от тавариш Сталин граници във Кавказ отговарят на реалното разположение на населението там.... ми странни тези защищаваш, наистина....защо да не е грузинска АО към осетинската съветска република? а? много ясно, щот тавариш сталин е грузинец.....същото важи и за абхазия, и за още територии, населени предимно с други народи, които `бащата на народите` със един замах на химикалката по картата премести от една `сср` към друга `сср`..... айде да не се сещаме и за карело-финската сср, която изцяло се вля в лениградска област, като стана ясно че няма да могат да си завладеят обратно финландия.....призоваваш да се чете, ама чети и ти, моля :)

124

Bachvarov

преди 15 години

Русия винаги си е била велика и ще си баде велика,колкото и да не го искат хора като този кадето се пише Иван Грозни и някои американски газолизници.

123

Руснак

преди 15 години

Русия винаги е защитавала собствените си интереси. Войната на Балканите я водихме заради контрол над Проливите. Много сте *** ако си мислите, че ни е дремело дали ще сте свободни или не.Въпрос на политически интереси. Толкоз.

122

Gnusmus

преди 15 години

"Докато при руснаците е точно обратното - с радост приемат всяка диктатура, а вдигат бунтове и въстания само когато ги управляват демократично. Примери много - стрелецкото въстание, въстанието на декабристите, октомврийската революция...Още примери за тъпотата на тази нация трябва ли ти?"Брато,тези възстания,според тебе,са против демократични управления???? Голем смех! Ама знам ли,с такъв ерудит,като тебе,не се спори! Хи-хи-хи!ЩО НЕ МЛЪКНЕШ,ВЕ,***!?!

121

Gnusmus

преди 15 години

Ся шти убясня! Виж к'во! Спри да си купуваш дрога от този измамник! Просто смени дилъра!

120

Кацов

преди 15 години

Да това с Косово беше смешно!Съгласен съм, че и в двата случая се нарушава международното право и се създават опасни прецеденти.Това неминуемо ще доведе до нови опити за преразпределяне на територията и като логичен завършек - до ВВ3.

119

Bachvarov

преди 15 години

хахаха ти си много зле бе 2+2.Американците ли се биха на Шипка.Ти си някакав неблагодарник бе,ако небяха Руснаците маикати сега щеше да носи шалвари и фиридже.

118

преди 15 години

do 112 ti tup li si ve ? te tez det gi izbroi sa bili pred pulnoto yni6tojenie vkly4itelno i nas nqq6e ta ia sigorno sega ili 6te6 si hodi6 v jamiite ave po tup komentar do sega ne bqh 4el....nai6 kolko rysnaci sa ymrqli za nas da razkarat tyrcite??? ina4e 6te6e te biqt s kam6ici 4e tup tup si za tva pone edno hybavo sa napravili pone za tva budi blagodarenn...drygoto ne me interesyva begai v tyrciq i mlukvai!!!

117

DevilishSoul

преди 15 години

Цялата сме я фтасали, вие тръгнахте с Осетия да се занимавате...

116

преди 15 години

Не!Ти ми кажи македонците какви са?Българи или не българи?не се измъквай с това,че не си ги пасал.А щом си в Америка,си много далеч от нашите български проблеми.А тая твоя "гениална"идея за волжските българи може такива поразии да направи на държавата ни,така да я раклати из основи и издъни че понятие си нямаш.Ей тук един пита,че как имало българи в Кърджалийско.А тия волжски "българи"(не отричам че може да имат наш произход) може да станат голям,огромен автогол за хилавата ни държава и малобройно население.Едно камъче може да катурне колата.Тия "българи" от Голо бърдо,Албания и те са същите.Ще дойдат тук и налагат правата вяра."Сейф ал Ислам"-мечът на исляма.Един човек тъй се казва.А тук говорим за стотици хиляди.И сме в Евросъюза,който още не приема Турция.

115

Иван Грозный

преди 15 години

Дорогие товарищи!Да сте видяли някъде да казвам, че приемам обявяването на независимостта на Косово!? Мне, разбира се!И с Косово и с Грузия вариантът е един и същ - великите империи САЩ и Русия завладяват нови територии! Въпросът е, дали ние трябва да се съгласяваме и да приемаме за нормална подобна плитика!?Толкова се смях като ви гледам как се самонавивате по темата Косово, че чак не ми се искаше да ви прекъсвам.Много ми приличахте на Хрущев в ООН. Когато журналисти го попитали защо гражданите в СССР нямат право да напускат страната, той контрирал с малоумното:А при вас защо бият ***?:)))))))))))))))))))))))))))Типичен *** руснак...

114

Bachvarov

преди 15 години

Аз ще ти обесня.В тази уж Грозинска територия(Южна Осетия) живеят 90% руски граждани,те неискат да ги оправляват Грузинци.Както Косоварите искаха автономия така и Осетинците не искат Грузия.Грузия нападна Южна Осетия с танкове и тежка артилерия изтрепаха много цивилни граждани,а в конституцията на Русия пише,че Русия е длажна да защитава всички руски грайдани кадето и да се намират посвета и затова се намесиха.

113

ЕВ

преди 15 години

Нека да пратят журналист да снимат случващото се там да се знае за какво иде реч . Нека нашите безумци канещи бази видят поне на филм какво е воина защото тия амеби не са чували и виждали воина и че от това стане ли победители няма има само ТРУПОВЕ

112

2+2

преди 15 години

от миризливите руски *** във форума - каква е причината Русия да е ненавиждана от следните личности: Христо Ботев, Васил Левски, Любен Каравелов, Георги Раковски, Стефан Стамболов, Захари Стоянов? Тоест - от елита на борбите ни за Освобождение. Може би са усещали, че единственото желание на руснаците е да избиват елита на българската нация, за да налагат миризливия си ботуш за културен модел. Вярно, че успяха чак в средата на 20 век, но затова пък досега не пущат.

111

Bachvarov

преди 15 години

Грознии,Защо Америка окопираха срабска територия(косово)сащото е положението и с Осетия.Значи Американците могат а Руснаците немогат,така ли?Няма такав филм.

110

djindjyr

преди 15 години

Ei hora moje li nqkoi bez obidi da obqsni za6to stava taka s Rusiq i Gruziq kvi sa teq voini

109

kyky

преди 15 години

проблема на американците и на техните мекерета е, че за да оправдаят собственото си беззаконие и поведение на развилнели се фащистващи империалисти, току се хванат и измислят няква нова лъжа, която тия, дет си получават парите от американците, с удоволствие почват да разпространяват малоумията.....беше `свобода и независимост за косово`, що не става да е `свобода и независимост за осетия`? милошевич бе `престъпник`, щот атакува косовските банди, които избиваха сърбите във косово. саакашвили е борец за демокрация, щот атакува със ракети, бомби и армия жените и децата във южна осетия....егати и двоините стандарти, и измишльотините, с които ни заливат американските мекерета.....ами има интернет ве, прочетете и другата гледна точка, ясно ми е че мразите русия в червата си, ама поне престанете да се държите като коне с капаци....

108

преди 15 години

... a mezhdunarodnoto na Tbilisi! Zablavieto e greshno! Nakazhete avtora!

107

бай онзи

преди 15 години

запада сам си вкара автогол с казуса ''Косово" ,незнам що за дебелоочие е сега да говорят за териториалната цялост на Грузия?!