47

Анонимен

преди 1 година

Тече десъветизация. Всички градове изравнени със земята. Няма ССССР, а само запад, айде *** заминавайте на запад.

46

Анонимен

преди 1 година

Снощи гледах взривената кола на младата руска колаборационистка Мария Пирогова. С нейната майка Мая бяха най-активните пропагандаторки на Путинизма в ДНР.Майката беше казала в ефир,че унищожаването на Мариупол и над 30-те хил.гроба на обикновени граждани са ОЧИСТВАНЕ. Чувството да гледаш как този човешки *** ревеше като магаре над трупа на дъщеря си,беше като Божие наказание!

45

Жижи

преди 1 година

До Анонимен 28. *** колко си заблуден.Не.Няма да те коментираме.

44

Анонимен

преди 1 година

Путин не искаше да руши защото знае че ще се наложи въстановява както прави в мариопул и пътя бердянск-мелитопул но генерала го убеди да направят частични удари все още има какво да се удари според военните учебници и то доста

43

Анонимен

преди 1 година

До до 43 "Той и Херсон беше руски, ама вече не е." - Чакай де, още не е свършило второто полувреме, не се знае дали ще има продължения и дузпи... Кво си се разбързал? То гладна кокошка просо сънува, ама чак толкова... И ако не знаеш, държава Украйна няма да има (поне в този вид). Запиши си го. А ако не вярваш в мощта на руснаците, *** на фронта да ги ошамариш. От дивана на клавиатурата...

42

Суровикин

преди 1 година

Новият енергиен министър на Окрайна - Премиерът на Украйна Денис Шмигал призна, че руските удари са повредили всички ТЕЦ и ВЕЦ в страната."Има значителен дефицит на енергия в енергийната система на Украйна. След осем вълни от ракетни атаки в страната бяха повредени всички термални и водноелектрически централи, в различна степен са повредени 40% от съоръженията за високо напрежение. Всеки от нас трябва да осъзнае, че тази зима ще преминем със значителни ограничения за консумацията на ток"

41

Анонимен

преди 1 година

Навремето много нацисти успяха да се изпокрият в Южна Америка, ама светът днес е различен и този красавец няма да има къде да се скрие. Важи и за платените и БЕЗПЛАТНИТЕ пропагандатори на човеконенавистния кремълски режим.

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя кифтак ще води oркитe към пабеда? Ахмак Смееееех

39

до 43

преди 1 година

Той и Херсон беше руски, ама вече не е.

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя им закри на укрите цялото осветление, а те още зяят

37

Анонимен

преди 1 година

1/3 от територията на Украйна е руска вече.Тука си драскайте,колкото си искате.

36

Анонимен

преди 1 година

Много ми е забавно как родните русофили със зъби и никоти защитават провалената руска армия :)

35

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите... или един и същи *** ги цъка повечето или положението е много лошо и народа е съставен предимно от проруски, путинофилски ***. За съжаление ясно и категорично се вижда какво място сами си отреждаме, долу в калта.

34

Анонимен

преди 1 година

В мрежата вчера гледах как в Крим са изкопали окопи в самия пясъчен плаж.Смешно е да помислиш,че някой ще дебаркира там.

33

Анонимен

преди 1 година

Америка агонизира пред генерал Шопаpгердон ! От цялата им военна мощ останаха само всички самолетоносачи , цялата авиация , всички танкове , бронетранспортьори и всички военнослужещи. Това дарение на 12 HIMARS към украйна ( които разбира се бяха унищожени още в първите минути след пристигане на фронта) ги разори тотално !

32

Анонимен

преди 1 година

На ония свят ги пращат лошите рашки.......хахахахаха :))) Аз като влязах в казармата, направо не знаех къде се намирам......хахахахаха :))

31

Анонимен

преди 1 година

Вие гледайте какво рече Меркел. А Лукашенко беше потресен. Путин също. И вече няма съмнение кой е искал война. Ако някой не е разбрал.

30

Пян_Гъ

преди 1 година

До Анонимен 14 - "И какво стана сега? Руснаците обстрелват цивилни цели? Къде остана опорката, че украинците сами стреляли срещу своите?" ОТКЪДЕ ВИ НАМИРАТ ТАКИВА!?! ОТ КОЙ СВЯТ ИДВАТЕ? Украинците (общо-взето) не са обстрелвали сами себе си, ТЕ ОБСТРЕЛВАХА АЕЦ-а и монтираха оръдейни установки в жилищни квартали, за да има цивилни жертви. ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО РАЗБРА, А НА ТЕБ КОЕ НЕ ТИ Е ЯСНО???

29

Анонимен

преди 1 година

С чук в главата..

28

Анонимен

преди 1 година

и що им требваше на Нато да се разширяват ...е ти са нато...украинците плащат цената