29

Кирчо Истината

преди 1 година

Кико муцунката му изкривена като след някой психичен синдром. Вкара ни в дългова спирала. Търгуваше газ от Чирен и руски за да пълни джоба. Вие вярвате ли че тоа е някаква алтернатива на Боко или Корни. Този е на директна тел.линия от Дубай и прави каквото се каже оттам

28

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли,че не е важно как се гласува,а кой и как брои резултатите.Буци има гоям опит в шашмологията.Картофено момче на прехода и преател на мютрите.

27

Анонимен

преди 1 година

Оди се надбегвай пелтек.Аман от послушковци на Козяк.

26

Пич

преди 1 година

Те герберите за 12 години нищо не направиха, пък камо ли за 2 месеца :) Но пък виж, виновна им е опозицията, че управлява цели 7 месеца :)

25

Анонимен

преди 1 година

Мани се брат,вече прекалява.Демокрация е,който иска да гласува с хартия ,който иска с машини.Вие доказахте,че сте некадърници.Баща комунист,учил в Харвард,къв *** си ти?

24

Майора

преди 1 година

Татков Кирчо пак се изказа неподговен! Тия хора от "Партията на провалите имат ли кумова срама? Не стига че за 7 месеца фалираха страната , закриха спец звената да не разследват олигарсите които ги доведоха на власт , частни воаяжи , парапет гейт , попълване на ошфорните сметки със 100млн? , нарушения в БНР, неизгодни сделки! Товали е компетентното ви управление! И как ще управлеате с "Дай България" длед като са подкрпени от олигарсите? Та хартиената бюлетина ви е виновна или управленската ви не

23

София

преди 1 година

Понеже Сирил, харвардското провалено в кариерен и личен план, недоразумение е ревнало до небесата, бих желал да го попитам за шестте им месеца на власт, дето вкараха страната в някакъв неконтролируем хаос, наред, с който изпоназначиха една камара любовници, приятели, колеги за заместник министри, какво друго направиха?

22

снимката е протокол

преди 1 година

ЦИК или центрове, машини, флашки, да броят гласовете, е НЕЗАКОННО! Защото така статуквото ги брои. НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ! Видеонаблюдение и машини, се вижда кой как гласува по секунди. Но и без камери, също е възможно. Отрязъкът от машината показва всеки за кого гласува. Час, минути и секунди, и за кого е гласувано, от коя машина. НЯМА ТАЙНА НА ВОТА, КОНТРОЛИРАН ВОТ, КУПЕН ВОТ! Само с бюлетина и то всяка партия да си я печати. Между две стъкла се НАРЕЖДАТ ПРЕД ВСИЧКИ бюлетините И сЕ СНИМАТ, и снимкат

21

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Кирю пак е в абстиненция. Два месеца Рундю не връчва мандат бре, Кирьооо. Жалък си. На другите избори си при ИТН :))))))))))) Направо не ми се мисли с хартиената бюлетина как ще го ядете дървото :)))))))))))))

20

Анонимен

преди 1 година

Чудя се доктор Цветеслава Гълъбова що не се самосезира и да го прибере тоя безумник? Временно, докато се задвижи машината Гешева. Че аман от неговите умнотии всеки ден.

19

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ГЕРБ се занимават с флашките и кодовете които раздаваш като индулгенция, занимават се Джемкорп, с комисионките от газта и офшорките, с десетките милиарди които изтекоха незнайно къде само за 6 месеца, скоро с тези неща ще се заемат и съдът и прокуратурата, така че всяко нещо по реда си...а с какво се занимаваш ти Кирчо освен да пръспраскаш лиги и отрова по телевизиите, фактите са ясни и категорични, в своята несъстоятелност не успя да изкараш и 6 месеца във Властта и се отече в канализацията

18

Анонимен

преди 1 година

Кириле, ГЕРБ не са на власт от две години !

17

Дони

преди 1 година

Ми, гледат си осребрят женгaлитe и ти...

16

тия

преди 1 година

двамата от снимката ми предизвикват чревни проблеми като ги видя.

15

mery

преди 1 година

Когато управляваше ПП преоритета на Кирил Петков беше РСМ и първата му работа да открие самолетна линия София -Скопие за да да угоди на някаква американска авиокомпания. Приказва само за да си прави ПР, а президента Радев все още не е връчил мандат на никоя партия за съставяне на правителство. Малко хора се замислят за това.

14

Анонимен

преди 1 година

Това момче не е редовно и сега след като всички се усетиха стана конфузна ситуация и се търси начин да му се даде изход без унижения. Анамнезата, обаче, май е доста по- тежка и лицето няма чувство за самоконтрол и ще се наложи някак държавата да се спаси от опасен тип.

13

Анонимен

преди 1 година

Само д апопитам , КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДПС, БСП И герб , и защо СДС не си уважава ''празника'' 10 ноември 1989 г. !?

12

Ралица

преди 1 година

Киро чуваш ли се какво говориш потрес потрес потрес Киро опомни се Киро кой те е заблудил още много българи живеят в България

11

Анонимен

преди 1 година

В Харвард ли те направи ПП Професионален Популист а кире или ДС те изучиха да минеш като кадър на Демокрацията, а ти си върл комунист тия са стари номера при нас не вървят другаре Популисти, а къде дреме каскета та не те арестува за Джеимкорп

10

Анонимен

преди 1 година

Герб няма с какво друго да се занимават , същото е като Копейкин със РСМакедония ...Но се вижда че герб вече никога няма да властват , а бъдещето е на ПП и подобни , но не и на БСП , ДПС и герб ... Вие как мислите да продъжи животът с БСП, ДПС и герб ???Животът го налага !