96

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА Поредната хибридна партенка! ЕДНА ЖЕНА МИ КАЗА В БРЮКСЕЛ..НА ПАЗАРА...

95

Туна Грийнгхил

преди 1 година

Споко, ЕС минава на зелена сделка. Зелената сделка работи.

94

Споко

преди 1 година

Споко, Макдоналдс и Zara напуснаха Русия, до дни, дори до часове Русия ще рухне.

93

До 104

преди 1 година

Каква родина може да е Русия на арменка? А нейния мъж - Кеосаян, и той ли е роден руснак,с тази арменска фамилия? Хаха...

92

ПроСоТо

преди 1 година

ами докато евробюрократите играят по гайдата на Кравария,ще страдат...Как па не разбраха,че САЩ са едно НЕНАСИТНО ЧУДОВИЩЕ,което ако не може да изяде враговете си,изяжда съдружниците си..?!

91

Споко

преди 1 година

Споко, чуждите инвеститори напуснаха Русия. До дни, дори до часове Русия ще рухне.

90

ZZ top

преди 1 година

Палачинката дапочва да се обръща лека полека ние пак сме на грешната страна.

89

Аа добро утро

преди 1 година

Сетихте се. Не само САЩ, а и всички останали. Южна Корея купува петрол за без пари от Русия. Докато вие сте санкционирали себе си.

88

Анонимен

преди 1 година

Сега битката не е за Украйна, ами за оцеляването на ЕС и съществуването на западната цивилизация. Без ресурсите на Русия ЕС умира, ЕС не знае и не може да живе по различен начин. Всички зелени сделки и възобновяеми енергии се оказаха пълен провал, тотална измама. Русия трябва да бъде разчленена на няколко малки демократични държави които да живеят по правилата на западната демокрация и когото ще изпълняват ролята на депо с ресурси за развитие на цивилизования свят.

87

Анонимен

преди 1 година

До 90. Вярваш ли си? При над 400 големи чужди инвеститори, напуснали Русия? Никаква инфлация, никаква безработица? А близо 1 млн руснаци, напуснали само след мобилизацията? Те ли свалят безработицата? Приказки под шипковия храст...

86

Анонимен

преди 1 година

90те години като тийнейджърка Маргарита Симонян заминава за САЩ - тогава САЩ издирвят в Русия "алфа" деца с лидерски качества и ги изпращат в САЩ да обучения. Приемното семейство така се привързва към нея, че предлага на родителите и в Русия да я осинови и тя да получи американско гражданство. Родителите на Маргарите се съгласяват, но тя отказва. Накрая когато трябва да пишат в университета дипломна работа какво ви научи престоя в САЩ тя написва само едно изречение - "В САЩ научих колко много обичам моята родина Русия".

85

Наблюдател

преди 1 година

Май най-накрая загряха далаверата.

84

Анонимен

преди 1 година

Сащ и ес се карат ама политико задълже трябва да напише путин поне 3 пъти във всяка статия

83

ЕС

преди 1 година

ЕС е най-добрия съюз, но Маргарита Симоням му пречи да се развива.

82

Анонимен

преди 1 година

Вчера санкционираната за девети път Русия прие бюджет- заложената инфлация е 5 процента?! При над 20 процента в санкциониращия ЕС?!

81

Анонимен

преди 1 година

И сега какво излезе, че газът от САЩ бил много по-скъп от руския. -------- Да това се знаеше от Урсула и компания, но въпроса не беше Европейските граждани да са добре, въпроса беше Урсула и сие да са добре както и САЩ. хахаххахахаххаххахахаххахаха Честито на вропейдните ид... о.т. че.та в частност Бг евроантланцитите, ще се вмеришите в собствените си г.о.в...на... на 4те точки.... хахахахаххахахах

80

Анонимен

преди 1 година

Всичко,писано от Политико е като забранената за излъчване руска сателитка РТ на пропагандистката Маргарита Симонян.

79

Анонимен

преди 1 година

След 30 години лижeнe на *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС.

78

Анонимен

преди 1 година

Само един цитат обясняващ на тези които дрънкат за демократичния произход на ЕС: ЕС е създаден като тяснапрегръдка между Германия и Франция за да бъдат ръцете им толкова заети за да не могат отново да се сбият.

77

Анонимен

преди 1 година

ЕС трябва да удвои и дори да утрои помощта за Украйна ако иска Украйна да преживее тази зима след разрушенията върху енергийната структура.