104

Йод няма еййй народе

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

103

Измамна реалност е

преди 1 година

В Уошингтън Пост излезна статия че всичко което се случва в Украйна не е реално. Руската армия д колапсирала още Март, а ракети вече няма. Няма и газ и бензин. А ударите с дронове и ракети са холограмни за да ни заблудят! Във Вашингтон скоро ще обявят че са победили а после просто ЩЕ СПРАТ ДА ПИШАТ КАКВОТО И ДА БИЛО ЗА УКРАЙНА. Защото като победиш имаш право да забравиш за случая. Ето за Авганистан, Ирак, Либия, Сирия почти не се пише нищо. Там победиха! И във Виетнам победа беше!

102

Нане

преди 1 година

И ся наще краваристанци, кво ще изохкат по темата... Айде минжевци и асан геновци... вперьод ***... ===)))

101

Флаг на Дъгата

преди 1 година

Киевския режим щял да смени флага на украйна с флаг с цветовете на дъгата. Така щели да привлекат всички дже-нд-ъри и т-рав-ерс-и да отидат в Укронациланд на свещен г-е-й дж-и-хад да се бият с Руската армия! Зеленката го измислил!!

100

Е

преди 1 година

Това е ясно че е от Украйна изстреляна . Поляците пак ще си затворят очите и ще кажат че е Русия . За по испгодно. Страхотна нация са ...

99

Спокойно ТОК има!

преди 1 година

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

98

Никола Стефанов

преди 1 година

А на бас, че понеже е украинска ракета ще го пишат "честна грешка" и НЯМА да задействат прословутия чл. 5. Дори и американците не са толкова самоубийствено настроени, че да скочат на Русия заради украинска С-300 от 80-те години.

97

Анонимен

преди 1 година

Ракетата, ударила Полша, изстреляна от украинските сили по руска ракета потвърждава нашите подозрения, че ракетите, удряли многократно жилищни сгради в украинските градове, са изстреляни от украинските сили по руски ракети.

96

Анонимен

преди 1 година

окрите стреляли, ама объркали посоката..

95

Анонимен

преди 1 година

А таксата! Полша е ударена от Украйна. Време е за чл.5. НАТО да се мобилизира и да нахлуват в Украйна. Да защитим съюзник.

94

Анонимен

преди 1 година

Вчера група пияни руски войници са натиснали без да искат копчетата за изстрелване на ракети, които случайно са повредили няколко трафопоста в Украйна! Молим за извинение за инцидента! Ние не искахме, ама...

93

Анонимен

преди 1 година

Голямо увъртане голямо нещо. Ако Русия това, ако Русия онова, Путин се обадил на Байдън и прочие глупости. Кажете направо бе джендърчета прости, трябва ли да се задейства чл. 5 на НАТО срещу Украйна или не?

92

Някой

преди 1 година

Каквото и да се пише и говори е ясно едно нещо. Политиците си спретнаха PS4 или 5 за наша сметка. Те не живеят сред нас. Помислиха се за богове. В крайна сметка от толкова много прости хора и толкова много психота е въпрос на време трета световна или граждански опустошения по света или връщане на времето до това кой каквото си произведе това ще яде...... Циг***низ***ци@ и американизация. Германците знаят само да правят пари на наш гръб.....

91

Анонимен

преди 1 година

Покрайната се радва на утрото,дните без ток и отопление вече са ежедневие,съвсем скоро храната и водата също ще бъдат лукс,ама карай важното е,че"побеждаваме"и ще наложим ултиматум за съд и репарации срещу Русия!Време е самите украинци да сложат край на това безумие като обесят наркомана и шайката около него!

90

aZ-ът

преди 1 година

Полша получава точно това, което ЗАСЛУЖАВА! Пожелавам им много от същото. Като подкрепяш фанатизирани ненормалници, които се изживяват, като Христос - резултатите да такива. Въобще не ги съжалявам умрелите.

89

Не е девет месеца

преди 1 година

Путин нападна Украйна още 2014 година с анексирането на Крим.

88

Анонимен

преди 1 година

Дано русия скоро приключи сьс зеленски и компания за да не се повтарят такива инциденти

87

Така е ..

преди 1 година

Това е най вероятно. Случайност. Няма умисъл.

86

Анонимен

преди 1 година

Безделниците русофили по цял ден пишат глyпости за няколко копейки... Жалка картинка.

85

Хора вразумете се

преди 1 година

Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!