47

ZV

преди 1 година

А и забравих и да псувате. Освен да цъкате минуси да обиждате друго неможете. Това са признаци на тотално безсилие и пропадналост. За това всички ви ежат подред.

46

Анонимен

преди 1 година

Да не вземат да се задавят?После що не вярват как парите от небето не падали и поръчват самолети и оръжия...а народа после ще ги плаща с цената на мизерията.Все пак аз не вярвам там да ядат.По-скоро са по ресторантчета.

45

Анонимен

преди 1 година

Гpeтxeн ge e ca, ga им cмeтнe въrлepogния oтneчaтъk? Caнgьoв, и ти ли nлюckaш тaм бe, 3eлeнa мyxoмopko?

44

ZV

преди 1 година

Ето това ви е най- голямото мъжкарство. Да цъкате минуси пофорумите.

43

сал

преди 1 година

горе долу подобни неща си вземам всеки ден като съм на работа и под 15 лева не съм падал.Имало било раздут щат, ми направете реформи. От 10 год например слушаме електронно правителство, наляти млрд-и и резултат нула. Да излезе този щат да види как е навън, в реалността

42

ZV

преди 1 година

Абе форумни мишки. И майките ви да ежат пак освен да плющите нищо няма да направите.

41

До атакист

преди 1 година

Пред клавиатурата си голям мъжкар. Хайде да те видим сега. По форумите колиш и бесиш подред.

40

хх

преди 1 година

Бедните депутати тряя хапват хубаво, качествено и вкусно и ЕВТИНО! Както казваше Диков: Опа, кьорсофричка

39

ЧЕСТИТО ГAHЬ0ВЦИ

преди 1 година

33 години ОПГ бсп-дпс

38

Анонимен

преди 1 година

И докога ще ги търпим!?!?!?

37

Анонимен

преди 1 година

Преди години преподавателите във ВУЗ плащаха по 0.50 лв за обяд, ако решат да се хранят в студентския стол, а за студентите същото меню струваше 0.35 лв.

36

Анонимен

преди 1 година

Не е луд който яде баницата, а този който му я дава. Всички които ходят да гласуват като стадо по изборите да се замислят кого пращат в парламента и че те лично му плащат евтиния обяд и заплатата.

35

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Не им завиждайте на еффтините цени на манджите в Парламента,защото това...повишава апетита на депутатите,което съкращава...живота по схемата -повече калорична манджа,повече холестерол.

34

Анонимен

преди 1 година

Кицата защо не си продава тортите, безглутенови са, тъкмо ще покаже, че мисли за другарите си по кюфте. Едно голямо парче торта - 2.34лв. Как мислят за народа, чак ми се насълзиха очите

33

Анонимен

преди 1 година

Поредна статия да ни убедят да не гласуваме. Но аз и така не гласувам, а тея дето гласуват са зависими от държавТа: държавна работа Евро субсидии, фирмата им цица от държавата и т.н. Без интерес съм вече към депотатските кюфтета.

32

Анонимен

преди 1 година

A nицитe нa kpиcтaли no koлko ce xapчaт?

31

Непозната

преди 1 година

Проблемът не е нито в цената на храната на депутатите, нито в размера на заплатите им. Проблемът е в това, че са корумпирани и продават интересите на избирателите си.

30

Бай Иван

преди 1 година

Не стига че народа им дава заплата като на царе, ами и са задължени да нямат никакви разходи, те пишат законите ние ги избираме 33 години вече, харесва им така. И аз искам. И всеки нормален човек иска. Обаче те са богоизбрани, ние се мъчи за да ги храним, те са богати ние бедни. Няма логика? Законите които издават за нас, ги спазваме но за тях не важат. Въпроса е какво правят там и защо?

29

Анонимен

преди 1 година

Мор за тези недояли *** депутатски!5 лева ? Знаят ли как се изкарват пари за обилен обяд?Минимум една дневна надница трябва да струва за ТЯХ!За да ценят чуждия труд!

28

Анонимен

преди 1 година

Приятен обяд за Българските депутати. Дали същите знаят че някои български пенсионери днес не получиха своите мизерни пенсии от Български Пощи. Защото Български Пощи нямали пари за тях. Да се смеем или да побеснеем?!