316

Вели

преди 1 година

Тези Миг21 са толкоз приметивни в сравнение с F16 че незнам каква работа ще вършат на Украйна единственото е че Украйнските летци ги познават и Руснаците от среща са със също такива приметивни Самолети.Занам че радарите им засичат цел на ,30клм и може да стреля на 20 клм.F16bl.засичат цел на90клм .и стреля на 60клм.отдавна са го свалили Мига .дължина на полет по около 900клм.Ф16 2100 и повече уружие .Това да данни които се срещат по медиите.Вероятно точните параметри ги знаят много добре Летците

315

Бай Боеб

преди 1 година

Готвят се да ни вкарат във войната. Имотите ще се сринат, земята също.Само физическо ЗЛАТО може да спаси парите Ви.

314

Анонимен

преди 1 година

Много хитро, правят ни пак на абдали, защото само това савиждали от представляващите ни.

313

Анонимен

преди 1 година

"Нидерландия е готова да подари на България самолети F-16, ако се съгласим да предоставим нашите МиГ-29 и СУ-25 на Украйна." - Николай Мирчев - депутат от НС.

312

Анонимен

преди 1 година

"Нали някой трябва да научи нашите да летят на тия самолети." - Вече имаме един завършил курс за Ф16 в САЩ наш летец. Още няколко се обчават в момента. Докато стане сделката ще имаме достатъчно обучени момчета, да си хвъркат по цял ден с Ф'овете.

311

Германец

преди 1 година

Льотчика четирихилядник ще може ли да ги подкара?

310

Анонимен

преди 1 година

Хора да съберем капачки и да си купим лоне една Ф 16-ка втора употреба но да е истинска а не на чертеж.

309

И като ни ги

преди 1 година

изсипят айтука, какво? Нали някой трябва да научи нашите да летят на тия самолети. Ще е още по-тъпо от това да нямаме самолети. Муниции за тия самолети ще имаме ли? Все въпроси без отговор...

308

До Анонимен 319

преди 1 година

А вноските в ЕС кой ги плаща, украинците ли? Шизота......ама ти си от тях.

307

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 1 година

Момчеее, нещо не знаеш миналото на света и ДеКолонизацита..След като Франция дава частична независимост в 1955 година на Виетнам, във Виетнам имаше две Виетнамски държави за цели 21 години = Оффициано !!..И двете са (бяха) членки на ООН == и двете......И СЕВЕРЕН ВИЕТНАМ (Народно-Демократична Република ВиетКонг) ЗАВЛЯДА НАПЪЛНО ЛЕГИТИМНАТА ДЪРЖАВА ЮЖЕН ВИЕТНАМ = ПРО-ЗАПАДНАТА ДЪРЖАВА...И СЕ ОБЕДИНИХА в 1976 година !

306

Анонимен

преди 1 година

Русофилите в този червен сайт, сега са много ядосани, че червената армия избяга без бой от Херсон. Уж щяха да превземат едно село в Донецк - Павливка, а се оказа, че украинците и от там са ги изгонили.

305

До 348

преди 1 година

Радев..Аз съм кукла на конци..Решетников..Кукла , кукла си ти...

304

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 331. Хем плащаме наем на таралясници, от които Холандия се чуди как да се отърве.

303

Анонимен

преди 1 година

СПОРЕД АВИОЕКСПЕРТИТЕ ОТ USA И NATO САМОЛЕТИТЕ МИГ-29 и СУ-25 СА ОСТАРЕЛИ СТАРИ КОРИТА И СТАВАТ САМО ЗА СКРАП. ТОГАВА ВЪЗНИКВА ВЪПРОСЪТ - ЗАЩО ОСЪЖДАМЕ УКРАИНСКИТЕ ЛЕТЦИ НА СИГУРНА СМЪРТ КАТО ИМ ДАРЯВАМЕ ТЕЗИ САМОЛЕТИ ??!!!

302

Решетников

преди 1 година

Няма да позволя на моя подчинен..Радев,който аз направих президент на България , да даде нещо на Украйна. Старите мигове да си ги имат,българите, по нови не им трябва.

301

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи, когато една държава няма пари за болни, детски и пенсионери но за оръжие от САЩ веднага се намират милиарди! За бежанци също!

300

ха ха

преди 1 година

Болните русофили пак бълнуват на глас глупости

299

Не е тайна

преди 1 година

Ама мое ли да са толкова прозти.

298

Гълъб

преди 1 година

До Резидент- не се тревожи ва, батка, аз съм готов да те понеса на крилете си.

297

Германец

преди 1 година

"В Германия сега е обяд" -- Кой за каквото е учил. Аз ставам като се наспя :)