57

Анонимен

преди 1 година

Псевдо патрЕотите са мнозинство по форумите, а в реалността са малцинство.

56

чвор

преди 1 година

Тук съм съгласен! Писна ми от такива псевдо патриоти. И не говоря само за този случай, а по принцип! Защото съм обиколил почти цяла България и такива паметници са оставени до един в окаяно състояние...ако не знаеш къде отиваш и какво евентуално има няма как да знаеш,че е паметник. Същото ми е и с инициативата с чистенето на България за един ден. Ми не, следващия път като видите някой да си хвърля *** му шибнете един задвратник вместо да ходите да чистите след него!

55

Анонимен

преди 1 година

Ко разбирате вие от изкуство?Рут, е корифей в тази област.Абе как не направихте нещо умно ,ей така,да кажеш,че приходите от тази гавра,ще отидат за възстановяване на същият този паметник.Да замажеш положението ,а не да говориш за Септемврийското въстание ,щоту и там са загива ли хора,за някаква кауза .А ти нямаш такава,само търсиш известност.

54

Нагла

преди 1 година

Нагла и бездарна

53

П.К.

преди 1 година

Каквито и да са глупостите, които измисля за оправдание, тя лично и всички участници в падението са ЗА СЪД И ВЪДВОРЕНИЕ В ПАНДИЗА. НИЕ, НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ, СМЕ ДЛЪЖНИ, СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОРИЦАВАМЕ И ДА НАКАЗВАМЕ СТРОГО ИЗВРАТЕНИТЕ И НЕНОРМАЛНИ ИНДИВИДИ, КОИТО РОВЯТ И ТЪРСЯТ НАВСЯКАДЕ ЛИЧНИ ОБЛАГИ.

52

Vans

преди 1 година

Въпроса е кой ще даде кметицата на Перущица на прокурор, затова че паметника е в такова окаяно състояние

51

Анонимен

преди 1 година

Е как не сте знаели за символиката!!! Това, че ако и други вършат простотии там, и вие ли да не останете по-назад.

50

Анонимен

преди 1 година

Поредното компенсирано същество,ходи се разчекни н паметника на Левски.

49

Анонимен

преди 1 година

Тези 3 партии гласуваха и да дадем 6 милиарда за нещо на картинка.

48

Анонимен

преди 1 година

Това е едно от лицата на Демократична България.Тази партия заедни с ГЕРБ и ПП гласуваха да изпратим оръжие в Украйна.Тези три партии гласуваха да падне ветото против Северна Македния.Тези три партии са национални предатели.

47

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на Рут да гори в ада :D

46

Анонимен

преди 1 година

Щом казва че ги е подценила значи нарочно се е снимала на паметника за да дразни някой. А дали наистина не е знаела на какво е паметника вече изглежда много съмнително. Като гледам как сипе обвинения и оправдания по-скоро е знаела, но увърта за да се опитва да прикрие че е толкова евтина да прави такива неща.

45

Анонимен

преди 1 година

Рут ,ако беше направила благотворителен концерт,за спасяване на паметници,всички щяха да те подкрепят.Но да се измества темата,да хулиш септември и,ми идва малко нахално.Скрий се.Вие трябва да сте пример за доброта и човечност на младите,а не на арогантно поведение.

44

?

преди 1 година

Тази си направи рекламата да говорят за нея. Това е ясно. Но е права, че псевдо моралистите не се различавате по нищо по-добро от публичните личности, които дават лош пример. Да давате акъл колко праведно живеел този или онзи, по начин по който самите вие не живеете... с какво сте по-добри? Плащате ли си осигуровките? Осигурявате ли се на цяла заплата? Кога засяхте едно дръвче поне? Кога реставрирахте някой паметник, за който толкова плачете?

43

Анонимен

преди 1 година

Тая все гледа да се разчекне някъде. Явно й липсва и се го търси навсякъде. Поредната кифла!

42

Анонимен

преди 1 година

В една нормална държава, Рут би се заела да мие градските нужници в една такава ситуация!

41

Анонимен

преди 1 година

Рут няма идея какви неща и мисля хахахаха! Филмите на ужасите, ще и се сторят, като приказка за Малечка Палечка :D

40

Анонимен

преди 1 година

До Ал Бънди__да се отнеме гражданството на тези, които е трябвало да го поддържат в състояние да прилича на паметник!

39

Сатир

преди 1 година

Rough не знам коя си сигурно протестира? За какво протестира? Няма значение, шумът е важен. Майната им на хората.

38

Анонимен

преди 1 година

Доста станаха психично-болните за нашите мащаби, всеки втори се изживява като певец, актьор или инфлуенсър и дори си вярват, също и феномена фантастна-псевдология е много разпространен у нас.