67

ми що бе

преди 1 година

Нали след контранастъплението Украйна победи Русия? Защо да праащаме оръжия?

66

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията при СССР бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

65

Анонимен

преди 1 година

Високите цени на енергията засягат всички сектори на икономиката на ЕС. Половината от европейските мощности за топене на алуминий и цинк вече са затворени . Около 70% от производството на торове в Европа е спряно заради високите цени на газа, който е суровина за производството на азотни торове.

64

Пак авансово за Ф16

преди 1 година

Закупуването на Ф16 от САЩ е по схемата от пра-дядово време: "Щрак Марийке да портрет, дай парите по-напред". Плащай авансово, а кога ще получиш, един господ знае. Сега пак ни подлъгват да платим авансово, уж за да получим отстъпка (която инфлацията ще изпапа докато чакаме самолетите).

63

Нора

преди 1 година

Референдум искаме ....*** ....демократи били....отивам на протеста при селянина Коцето ..кво да се прави

62

Анонимен

преди 1 година

Тези платени ми'житурки на руските фашисти не са фактор...

61

Анонимен

преди 1 година

Поевтинява ли газта? 2019 45 лв., 2020 24 лв., 2021 28 лв., сега 166 лв. Разгромихме Путин, а Брюксел се запасява с дърва

60

Анонимен

преди 1 година

Kолко бързо отлита времето. Колко бързо отминаха 30 ужасни години. 30 години в западно партньорство, ЕС, НАТО, евроатлантически извращения. 2 милиона българи измряха от бедност, мизерия и от лош живот. Населението намаля с 4 милиона. А следващите 30 години вече ще бъдат не само ужасни, следващите 30 години ще бъдат истински ад. А смъртта си е cмъpт, така или иначе, рано или късно застига всеки човек.

59

баба мара

преди 1 година

в нато и ес сме без референдум никакво оръжие на украина достатъчно е че смеприбрали бежанците с кученцата и лакираните нокти нарко=***-нът да изпрати париот траншовете които получава за изхранването им избори 2023 г този бо-клу-к коитов мом е в нс ще ни докара само бели на главата

58

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия загуби шансове за успех в тази война още през месец март, а моГилизацията потвърди този факт, че жалката и "армия" не може да воюва...

57

999

преди 1 година

,,Според демонстрантите България трябва да бъде единствено миротворец и да не допуска намеса във военния конфликт като предоставя оръжия на която и да е от двете воюващи страни."Коментирайте това и се аргументирайте,ако сте на друго мнение.

56

Не ги разбирам тези

преди 1 година

Искат да излезнем от ЕС, да излезнем от НАТО и да сме сателит на Русия? Мислите ли че е реално и имат някакъв план тези?? Също съм много скептичен че подобно действие ще е за доброто на България. Тези ще ни върнат в хаоса и мизерията на 90-те години.

55

Анонимен

преди 1 година

Другаря Копейкин трябва да разбере че е в парламента и вече има други инструменти с които трябва да борави.Няма нужда всеки ден от вдигане на врява по улиците.

54

Да дадем и получим?

преди 1 година

Словакия си даде зенитно-ракетните комплекси С300 на Украйна с надежда да получи в замяна американски ЗРК "Пейтриът" но и до ден днешен нищо не са получили. И с нас може да стане същото. Ще дадем, а кога ще получим не се знае. Зимно облекло, обувки, бива. Старите въшкарници от царско време сигурно още отлежават в нафталин по военните складове.

53

Точно така!

преди 1 година

Не на печалбарството на зеленския за сметка на обедняващите българи!

52

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма нужда да печели... войната... Просто ще прогони вa'тниците от цялата си територия...

51

Да преговарят за мир

преди 1 година

До Анонимен 53: Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят. Като постудуват тази зима украинците без ток и вода, сигурно ще се убедят, че е време да се преговаря за мир. Но ако сега излезе някой пред президентството е Киев с плакат "Преговаряйте за мир" сигурно ще го обявят за предател (ако има късмет да го оставят жив). Свобода и демокрация.

50

Анонимен

преди 1 година

Европейските граждани мизерстват, за да изпращат всеки месец милиарди безотчетна пара на Зеленски. Да не говорим ние тук в Бг, инфлацията е чудовищна, за 8 месеца се върнахме 20-25 години назад. Хората обедняха светкавично, а семейство Зеленски се къпят в милиардите на европейския и български данъкоплатец. Те ще искат това да продължи вечно.

49

Лаврентий Берия

преди 1 година

200 - 250 лумPена които можете да видите по всички протести - платени "протестъри" на които им е се тая дали викат за Възраждане или за ЦСКА! Тук там някой пенсионер за цвят. Снимка 6 казва всичко за "национализЪма" на Възраждане - тая с руския ***! Ако искат да "спрат" войната са объркали мястото - трябва да са пред Руското Пасолство - доколкото си спомням, Русия започна тая война и е в Украйна. Жалка работа.

48

Realno

преди 1 година

...има няма 100-ина души, предимно копейкаджии. Тия са смешки, явно митрофанова е стиснала здраво кесията с рублите и не стигар за митинги, или путин дава копейките на иранци и корейци за ракети и снаряди. Скоро и троловете ще им привършат на рашистанците, ще останат на амбразурата само най-верните да поддържат огъня без пари.