53

Анонимен

преди 1 година

Дано не се стигне до там, че иначе всички ще умреме.

52

Анонимен

преди 1 година

Путлероиди, лягайте си. Утре тоя кофраж няма сам да се.... каквото го правите там. Лека нощ.

51

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, Владимире! Хвърляй по една Цар Бомба 50 мегатона и приключвай със Сатанистите завинаги!

50

Анонимен

преди 1 година

И да посегне няма да има никакъв отговор от страхливите кравари,Путин отдавна им лекува хемороидите

49

Анонимен

преди 1 година

Aтом, атом и пак атом! Не по Украйна, а по Нагло-Саксонските столици! Те са най-големите бъркачки, те дърпат конците! Да изгреят ядрените гъби над Лондон и Вашингтон, да видиш ДЪЛ ша смеят друг път да се зъбят на Мечока!

48

Анонимен

преди 1 година

Всеки който си втрива одеколона, а не го пие е враг на традиционните ценности, соро соид, западна под лога, джен дер. Слава Путина!

47

Анонимен

преди 1 година

Русия беше победена военно и изхвърлена от Афганистан, много ясно е че Украйна ще ги пребият!

46

Анонимен

преди 1 година

в този форум много платени жрици на бозавите кравари има

45

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите май са намислили някаква провокация,след като и тукашните им платени любовници постоянно говорят за атомни бомби.Хубавото е,че не жриците на платената любов решават тия неща

44

Анонимен

преди 1 година

Така едни хора предупреждаваха седмици наред, че Жожко ще нападне Украйна. Февруари тая година беше. Тогава даже самите украинци не вярваха. Дано сега не са прави, че знае ли човек, тия късите с малките атрибути са неконтролирани в злобата си към всичко живо.

43

Русия

преди 1 година

С ум няма да разбереш! Но и с най брутална пропаганда в лицето и на най обикновения руски конформист, Путин е пътник! Руснаците обедняха,военни успехи няма, тази приумица е пълен провал.....Путин е в позицията на Николай Втори Романов!

42

Калеко Алеко

преди 1 година

И защо да посяга, защото украинците мачкат по всички фронтове безаналоговата му армия ли ? ... това ли остана последната му възможност, след като танковете и зелените му човечета се скапаха, а мобилизацията му прогони половината от мужиците му извън страната !? ... да се хванеш за ядреното си куфарче е признак на отчаяние и означава сам да се вкараш в ядрения пъкъл ... !!!

41

СТОП

преди 1 година

ДО КАТО Е ВРЕМЕ

40

вижда се

преди 1 година

агонията на североизточната бензиностанция, носеща името Рф. И да лаете по US, тях не им пука ни най-малко. Комплексарчето в бункера няма да остави наследство, освен няколко западно образовани дечица от балеринки :)

39

Обяснявам

преди 1 година

Миналата седмица Путин нареди да се изстрелят две малки атомни бомби по фронтовата линия, обаче ракетите не можаха да запалят. Времето беше влажно и войниците опитаха какво ли не - въртяха с манивела, подгряваха с горящ бензин, даже бутаха малко, но ракетите не запалиха. Затова Путин нареди частична мобилизация, надявайки се комисиите да хванат някой читав инженер, който да помогне за запалването. Ще видим какво ще стане...

38

Анонимен

преди 1 година

Там е работата, че и руският,, дуче" джуджето Путин не знае. Ще му се да вярва,, че руският атом е безаналогов, но като гледа безаналоговата армия как бяга от американското оръжие в Украйна, го набира шубе, и се пита,,Какво ли ни чака, ако натисна червеният бутон"?

37

Анонимен

преди 1 година

Май някой зад океана много желае ядрен конфликт. Почнат ли медиите да повтарят нещо означава че вече сценарият е готов.

36

Анонимен

преди 1 година

Отговор на сащ няма да има ...защото отново че ги открива Христофор Колумб )

35

Анонимен

преди 1 година

Ха, той нека да им метне ядрените бомби и те чудно в кой момент точно точно ще отговорят. Да се молят това никога да не се случва и да не се правят на велики. Никой няма да спечели.

34

Нане

преди 1 година

Тия по мъгливият и миризлив остров на лиса тръса измръзнале... Дъли Батко няма да ги сгрее... ===)))