24

29 годишен

преди 1 година

Тоя документ някой признава ли го освен Путeн

23

Ss

преди 1 година

А като започне и войната между Турция и Гърция където напрежението в момента е на топ ниво Европа ще рухне тотално. Сащ не обяви война на Русия, а на цяла Европа, но явно европейците не го осъзнават или го осъзнават, но нямат смелостта да се опълчат на Сащ.

22

Анонимен

преди 1 година

Сега ще започнат да се бият украинци срещу украинци...едва ли мераклиите за руско поданство са мечтаели за такъв развой на събитията...Украйна с още по голямо ожесточение ще бомби предателите....и освободителите...

21

Анонимен

преди 1 година

Преди сто години Ворошилов на едно събрание казва как неочаквано и неусетно РУСКИЯ ДОНБАС ЛЕНИН СЕПРЕВЪРНА В УКРАИНА КОЯТО И НИКОГО ДО ТОГАВА НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВА С А СЕГА ВЕЧЕ УССР!!!!

20

Стефан

преди 1 година

Слава на Украйна какъв велик и смел народ. Без съмнение със западни сили ще победяат срещу съветските си окупатори.

19

Анонимен

преди 1 година

Честито на хората от новите републики! Най-накрая ще заживеят в мир без да ги бомбардират повече.

18

Анонимен

преди 1 година

На 29 години съм никога не съм виждал държава да обяви война на друга и после в хода на войната когато всичко се решава да счyпи зaднaта

17

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли, че целта на тази война е славяните да се избият взаимно? Никой няма да пуска атомни бомби и да слага бърз край на войната. Колкото повече славяни се избият едни-други, толкова по-добре за евреите.

16

Хх

преди 1 година

А знаете ли какво стана с украинската офанзива? Това не се отразява по медиите, но при тази офанзива укрите са дали към 10к фира. Да загубите на Русия са големи, но на Украйна са 4 пъти повече.

15

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя референдум при който се ходи от врата на врата с калашник в ръка? Ще посмее ли някой да не гласува и да не каже "да"? Не знам за какво спазване на международни договри и права говорят рашистите, след като нарушиха и международното и военното право, извършват геноцид над украинците и няма как такава страна да бъде част от съвета за сигурност на ООН, терористи да говорят за сигурност.

14

E супер ама

преди 1 година

Да си присади и коса и друго - има напреднала технология чупят ти кoкалите и те удължaват с 10 санта

13

Анонимен

преди 1 година

Оправихме кризата с газа като гледам как почнаха да го пикаят укрофилите

12

Космонавт

преди 1 година

Путин ще взриви ядрена бомба в бункера си. Учените ще изследват какво се случва с вакуума в празната му глава при ядрен взрив на закрито.

11

Анонимен

преди 1 година

Само не знам как Русия ще изкара онези петнадесет хил. Украинска армия която влезе при контра офанзивата и оборудвани с модерно американско оръжие,

10

Космонавт

преди 1 година

Аз анексирам комшийката и ще проведа референдум с нейното семейство да си я приобщя. Иамам по голям шанс от Путин.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор Путин може да е луд, но не толкова че да се самоубие като употреби ядрено оръжие. Самото ЯО е ценно докато не е задействано, т.е ще сме свидетели на постоянни заплахи и стотици последни предупреждения от страна на Москва, а в същото време Украйна ще громи руските мобилизатори по всички окупирани територии. Украйна вече удари Крим който уж е руска територия и то няколко пъти, а Путин се направи че не забелязва.

8

Сър Пичук

преди 1 година

До Анализатор. А Крим не правих ли референдум за да са в Русия? Там паднаха ли украински ракети? Е какво стана? Комунделите като Путл3р освен да плашат друго се видя., че не могат. Сега ще измрат още милион мужика за да стане диктатора още по-богат, а синовете на Песков и Медведев си живеят живота.

7

Отговор

преди 1 година

Беларус ще признае референдума

6

Анализатор

преди 1 година

От този момент нататък Путин има тези области за руски. Това означава че ако Украйна реши с военни действия да си ги върне Путин ще каже че са Руски и че е нападната Русия. Ето така ще оправдае използването на атомно оръжие.

5

Анонимен

преди 1 година

Ураа РаZZия влезе в капана, благодарение на кремълския плъх Путин. Сега да видим какви ще ги чини плъхът когато ракетите почнат да падат по плешивата му китара.