63

Анонимен

преди 1 година

Каква редовна руска армия, бе, пич? Тя се стопи буквално из полетата на Украйна последните месеци. То затова е и тази мобилизация - качеството на редовните войници, които вече липсват, да бъде просто заменено с количество. Даже из руските форуми пишат, чепървите от тях са вече на фронта.

62

Cartman1912

преди 1 година

И като спечели територии как по-точно това ще допринесе за благосъстоянието на икономиката и или на обикновенния руснак в следващите десетилетия?

61

със САЩ шега не бива

преди 1 година

Русия няма да спечели защото тя по принцип почтиникога не печели. ВСВ я спечели и се надъха че е много силна но те САЩ казаха че ленд енд лийзъ е бил голяма грешка към Рашa.

60

Откъснати отреалност

преди 1 година

Дори Украйна да загуби 98% от територията, Урсула ще излезе да ни обясни, че Украйна спечели, защото Русия се провали с тези 2%!!Ще снимат пак Зеленски с лавров (хохо) венец във Вог и ще направяг парад на пабедата в единствения останал град Лвив..

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "Богатството винаги е форма на кражба." Ахахаха. Житието,битието и "философията" на русофила в едно изречение.

58

Някой

преди 1 година

До Богат Демократ AUDI Виждал си Q7 на снимка.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Къде е тая митична "редовна руска армия"? Вече има обща мобилизация, а от нея все още нито следа :)))))

56

Анонимен

преди 1 година

Дреме му на Путин, калво мисли запада. Русия си прибира Домбас и Запорожието. Целта на операцията е изпълнена.

55

Анонимен

преди 1 година

До Комунист "безоблъчен ден" Мдааа, нивото на образованието през соца беше много ниско .....

54

Богат Демократ AUDI

преди 1 година

При бай Тошо карахме само руски кoшници - лади и москвичи. Сега през демокрацията можем да се развиваме и да си купуваме скъпи коли. Знаете ли кога при бай Тошо ще карам ауди Q7

53

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма шанс срещу Русия! Пропагандата на запада и Европа,че Русия била слаба и без оръжие,ще претърпи неуспех! Хора зз армията също ще се намерят! Евала на Путин,че не пипа Редовната Руска Армия!!-:))

52

Анонимен

преди 1 година

До богат демократ, няма такива. Няма и не може да има демократично богатство. Богатството винаги е форма на кражба. Но ти не си нито богат нито демократ. Иска ти се...

51

До 51

преди 1 година

Да! Нарича си морална подкрепа :))

50

ПОУКАТА

преди 1 година

ЗАМЕНЕТЕ ИМЕТО "РУСИЯ" С ИМЕТО "БЪЛГАРИЯ" БЕЗ ДА СПОМЕНАВАТЕ АРМИЯ И ВОЙНА И ПОЛУЧАВАТЕ СЪВРЕМЕННА ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА КАРТИНА НА БЪЛГАРИЯ !!! ЕТО, ЧЕ ОСВЕН ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ, МОЖЕМ И ДА ИЗВЛИЧАМЕ ОБЯСНЕНИЯ ЗА СОБСТВЕННОТО СИ СЪСТОЯНИЕ !!! БЛАГОДАРЯ ШАЛАМАН ШАМПАН.

49

Комунист

преди 1 година

Зяпада крадеше преди от колониите си после от държавите след разпада на Сив и тн.Сега на запада всичко му отесня германия спади положението с ковид и ваксините но и това сеърши.Сега искат директно да разпаднат Россиии и да я крадат.Нещата са пределно ясни като бял слънчев безоблъчен ден.

48

Анонимен

преди 1 година

Естествено, ако не е Тагарев ще е Шаламанов. Двете щатни платени амеби на Козяк.

47

Анонимен

преди 1 година

То не беше: тежко болен, англиското разузнаване - уолнил Шугой, преврат, фалит на русия - поне 20-тина пъти. Свиквайте, че скоро ще се топлити с евро-атлантическите ценности на урсулита и компания.

46

Експерт

преди 1 година

Русия няма да спеечели, защото това ми плащат да казвам!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 "При мене пропагандата има обратен ефект!Подкрепям Русия хаха" Как я "подкрепяш"? С голи приказки? :)))))

44

Анонимен

преди 1 година

Русия печели територии, а Украйна губи!! Кой в крайна сметка побеждава във войната???