85

Анонимен

преди 1 година

Е как колко? ТРИМА - Росалион Бонаплевнинг, Кирил П***ткофф и Шматарони Паси. Ще отиват да порят Торбалан, по-известен като Вова.

84

Анонимен

преди 1 година

Такава мобилизация беше възможна в НРБ. Дядо ми държеше мешката и шубата в гаража до вратата, а баката в мазата до вратата. Беше готов да тръгне веднага в случай на нужда. Такива бяха времената. Такава беше държавата.Сега таккова нещо е невъзможно.

83

Българин

преди 1 година

Ще се съберем 5 милиона мобилизирани българин и ще смачкаме всеки агресор!

82

Анонимен

преди 1 година

До Турчин -Аз пък имам спомен,че албанците така нагънаха макетата,че се наложи ЕС да се намесва,за да натисне албанците да спрат настъплението

81

Анонимен

преди 1 година

"Македония има много по силна армия от България. Не гледайте че са с население колкото София. Имаха проблем с албанците преди години но ги поставиха на място." Колко много по-силна като ние им подарихме танкове те даже и танкове нямаха

80

Анонимен

преди 1 година

ЕХ АКО МОЖЕШЕ ЕС И РУСИЯ ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО ЗА ДА ПРОЦЪФТЯТ НЯКОИ ДРУГИ КРАДЕЙКИ ЕМИГРАНТИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ИЗОБРЕТЕНИЯ НАГОТОВО АМА НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ... А СТАРАНИЕТО Е ГОЛЯМО, ЧЕ ДРУГ ИЗТОЧНИК НА БЛАГОДЕНСТВИЕ НЯМА..

79

Капитан Андреев

преди 1 година

България е с Азов, България е с Десен сектор, България е с Бандеровците. Да живее Украйна, слава на генерал Луков!

78

Ahmet Yesevi

преди 1 година

Като ви гледам ентусиазма, не Турция, не Русия, а една Македония с малко повече хъс, макетата го имат, и ще свалите байраците. Ето това е разликата. Половината скачат за ЕС, другата за Русия, и то не стана кой да скача за България, бе. В Турция, може да е беден, недоволен, децата им умират на фронта, той казва: Родината да е здрава. Още синове да имах и тях да дам. Два свята..Не се прави така държава.

77

Анонимен

преди 1 година

Който обявява воини, да си ги води. Нормалните хора пушечно месо няма да ставаме.

76

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ЯСНО Е, ЧЕ ЗАПАДНИТЕ СЪЮНИЦИ ОТ САЩ ИСКАТ НИЕ ДА ХОДИМ НА ФРОНТА ВМЕСТО ТЯХ АМА НЯМА ДА СТАНЕ...

75

Hd

преди 1 година

В чужбина заминаха 2 млн. българи и това са хора в активна възраст 18-50 години. Така, че при мобилизация я има 100 000 , я не. Стига сте писали глупости и гледайте реално на нещата, а не какво казва един преходен министър с информация от една калинка с 800 лв. заплата.

74

EM

преди 1 година

До Веско Григоров от ЛеУ град Левски кого ще въоръжиш и с какво? 80% са *** и а им дадеш нещо метално и я са се изпотрепали или са го продали за скрап. Мислих много и най-добре с прашки да ги въоръжим и пак ще са 5000 години напред в еволюцията!

73

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

В България мобилизация няма да има, няма причина да има. Никой няма да ни напада.

72

Анонимен

преди 1 година

Това са митове и легенди. Дори казарми нямаме. Къде ще ги настанят тези хора да ги обучават? С какво ще ги облекат? С какво ще ги въоръжат? С какво ще ги транспортират? Забравете я тази работа.

71

Анонимен

преди 1 година

КАТО ВИДЯ СОЛОМОН ПАСИ МОБИЛИЗИРАН ЩЕ ОТИДА И АЗ, ВСЕ ПАК ТОЙ НИ ВКАРА В НАТО, РЕДНО Е ПРЪВ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕН НА ФРОНТА, АКО САМ НЕ МОЖЕ ЩЕ МУ ПОМОГНЕМ....

70

Анонимен

преди 1 година

Дадат ли ми оръжие да се бия за Украйна, почвам от мобилизаторите и свършвам с ковидфашистите. И това ще е.

69

Анонимен

преди 1 година

Зависи за какво е тази мобилизация. Ако Русия ни нападне както нападна Украйна аз ще се бия. Ако България нападне друга държава заради манията за величие на някой диктатор - няма да се бия.

68

Анонимен

преди 1 година

Българина не е готов за мобилизация понеже народа масово не е боравил с оръжия докато американците имат много оръжия и се опражняват да стрелят

67

Турчин

преди 1 година

Ако получа повиквателна веднага напускам страната. Не защото съм страхливец. Служи 9 месеца. Видях колко несправедливост има в армията. Който е с връзки е добре. Който няма познати кучета го яли. Нека да мобилизират пенсионерите офицери с по 3 хиляди лева пенсии.

66

Анонимен

преди 1 година

А въобще имаме ли 500 000 калашника поне?