112

До 119

преди 1 година

Пак ли те пуснаха(изписаха)?

111

101

преди 1 година

А Песков - младши в армията ще го вземете ли или е негоден?

110

Анонимен

преди 1 година

Тази ядрена бомба ще бъде унищожена много преди да стигне до Лондон, а после Русия ще бъде засипана с ядрени ракети от Камчатка до Калининград, като първо ще ударят бункера на Джуджака.

109

Анонимен

преди 1 година

Ами Великобритания, че си го проси, проси си го. Иска да открадне чужди колонии. Нейните и били малко.

108

Тез жени

преди 1 година

Много взеха да разбират от ядрени бомби. ..а от розата на вятъра разбират ли ...по метеорология как са?!?

107

Путинопитеците

преди 1 година

А ще се помолиш ли на цялото НАТО и САЩ, като Путин дислоцира войска и оръжие на територията на България ?!? Аман от путински оли...френи.

106

Хаха

преди 1 година

Не е желязна. Чугунена е!

105

НАСТАЯЩАЯ

преди 1 година

ПРАВАСЛАВНАЯ РАШКА- НЯМА СТРАХ ОТ БОГА- ТАМ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО- ПОБЪРКАХА СИ НАРОДА- ДЪЛГО ВРЕМЕ ПО ТВ ПРОСЛЕДЯВАХА РАЗЛИЧНИ "ГЕРОИ"- ДО ВЧЕРА *** В ЕВРОПА, ДНЕС "ГОСПОДАРКА" НАЕМА СИ СЛУГИНИ И ГИ БИЕ, КАРА ГИ ДА И СЕ КЛАНЯТ И ДА И ОБУВАТ ОБУВКИТЕ НАВЕЛИ ГЛАВИ- СБЪРКАНЯЦИ ГНУСНИ.

104

ганьо

преди 1 година

То каквото трябва ще стане. А то е че руският народ ще ви избеси всичките дрънкащи с оръжие от канапето си на червения площад

103

България е Русия

преди 1 година

Бъдещето на България е само с Русия. Само с Русия ще достигнем икономически просперитет и богаство. Страната с най-много ресурси в света е Русия. Ние трябва да се смирим и да се помолим на г-н. Путин за прошка. Да кажем, че съжаляваме за да можем да възстановим всички енергийни проекти. Само трябва малко да се поклоним и той ще ни прости. Русия обича България и само с нея ще вървим напред.

102

Анонимен

преди 1 година

Готино рускинче. Сладурка. Българските татарки хич ги няма...грозофилки в сравнение с тая

101

Само едно

преди 1 година

спира руснаците да стрелят ядрени ракети! Изобщо не знаят, къде ще паднат!

100

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Медведев=`Затова разни *** в оставка с генералски лампази не трябва да ни плашат с приказки за удар на НАТО по Крим. Хиперзвукът гарантирано е способен да достигне целите си в Европа и САЩ много по-бързо.Русия избра своя път. Обратен път няма"

99

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, ще ви оправи, пропагандистчета

98

Световен хегемон

преди 1 година

И засвистяха сармати, и загърмяха посейдони, и С500-таци търбушат западните бастилии...Охохохо ние сме мега държавата с най-великата армия в целия свят. Можем да воюваме срещу целия свят и пак ще спечелим. Нямаме конкуренция. Запада е на колене, а от САЩ примират само като чуят името на г-н. Путин. Европа е наша, светът е наш. Ние сме мега държава.

97

ТОВА Е

преди 1 година

НЕОБЯТНАТА РУСКА ПРОСТОТА И ЗЛОБА В ОЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК!

96

един тиранин

преди 1 година

Сармат във FB в някой профили на жени (публично достъпни) - наред с пожеланията за здраве, живот благоденствие и мир - то са мечки, знамена, мечове, икони, снимки на путин като божество (гол; полугол; с очила; без очила; целуващ деца и лелки) на което и в гръцката митология биха завидяли, кармични и вселенски девизи в които само Русия ще остане след яден апокалипсис и к'во ли още не. P.S моля вижте Ваня Григоров

95

До митрофанова

преди 1 година

наборници те, само трошат народна пара и орехи...

94

Анонимен

преди 1 година

Твърдо "ЗА"!

93

отец Нафърфорий

преди 1 година

Такива като тази чучундра не им пука за Русия , а за собственото ЕГО и милионите които натрупаха нацапани с кръвта на бедният руснак .Но в пандиза денги не са нужни .