83

Казанлък

преди 1 година

Правилно. Там са руснаци, за какво да учатт български

82

Анонимен

преди 1 година

То ако четете само пропагандните медии на Путин, значи трябва да твърдите че там булгарско малцинство изобщо не съществува и това е една голяма лъжа на нашето правителство. Всичко там са чисти сибирски алкохолици. Други народности не живеят по тези земи.

81

Анонимен

преди 1 година

Вдъхновен от удеите на другаря путинчо - другаря Ердо също бил започнал да подготвя специална операция по денацификация и освобождаване на разградско и кърджалийско.не се очаква да му се наложи да прави частична мобилизация. Редовния аскер е достаъчен.

80

Анонимен

преди 1 година

Българския русофил винаги ще изкара черното - бяло, но няма да се откаже да лиже червени г***ове и да плюе по родната си майка. Няма смисъл да се спори с такива хора.

79

Анонимен

преди 1 година

Какво статия само, пълна с толкова много факти!

78

Мишо

преди 1 година

Щял да ДБ да гласува. Браво, ашколсун ефенди! МашАла, първо към Отманли и двореца на Доган. Отчиташ се там, дават ти партийна книжка на ДБ и целувка от Иван Костов и Ахмед Доган. После започваш със думи да събаряш двореца в Отманли и след това събираш народа на площада и започваш да обясняваш какъв родолюбец си!

77

Анонимен

преди 1 година

Клюки..

76

Анонимен

преди 1 година

Ама чакай бе - то там българския език го забраниха укритата още 2014-та. Това що не се споменава? А Русия че сега *** канчетата за изгонените дипломати - благодарете на Про100то Кире. Чакайте да пуснат парното, да му благодарите още.

75

Анонимен

преди 1 година

Счупен телефон..

74

До white star

преди 1 година

Верно е. Това беше рашиски фейк

73

Ха ха ха

преди 1 година

Статия от типа- една жена на пазара каза, че познава една друга жена, чиято свекърва каза, че руснаците са лоши!

72

Руските

преди 1 година

*** отдолу се организираха. Каквото и да пишете, мaлoyмници, каквото има да става ще стане. За вас всичко неудобно е или фейк или чужди агенти. Точно като диктаторската пропаганда на която сте евтини протежета.

71

white star

преди 1 година

И "българинът йордан кацаров изгорен жив в одеса" и "украинската Рада прие закон с който забрани на децата с бесарабски(Български)произход да изучават своят език Българския" бяха от комплект от десетина опорки за първи път публикувани във фейса в групата "приятели на русия". След това агресивно преповтаряни по всякакви коментари и социални мрежи. И трайно импрегнирани в единствената гънка на мозъка на масовия български тъnак смятащ се за русофил

70

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига сте лъгали бе русофили жалки! Били ли сте там да видите кое са забранили украинците? Нали до преди 5 месеца лично пращах тетрадки и моливи за българските деца, да могат да продължат да учат в неделните ни училища там. И образователния министър инспектира кашоните преди да заминат за Украйна. Само Русия забранява на българчетата да учат майчиния си език.

69

Анонимен

преди 1 година

Още 2017 украинците забраниха изучавани по програма на други езици в украинските училища! Унгария си бори за правата на малцинството си и затова не искаше да пусне Украйна като кандидат в ЕС!

68

Натовеца

преди 1 година

Фейк нюз!

67

Анонимен

преди 1 година

някой бе написал че ако в хитлериските документи по които е трябвало да се ликвидира еврейския народ, думите евреин, еврейка, еврейче, евреи и еврейски се заменят с руснак, рускиня, русначе, руснаци и руски ства мо та мо гайдбук как да бъде ликвидирана руската култура, руската история, руския език и самата Русия. Фашисти са ми каза баба, фашисти и дума да не става -каза дядо. А и двамата са били заточени след девети в Скравена

66

Анонимен

преди 1 година

70 верно ли? Я пак провери! Да не се окажеш изненадан. Забраната е наложи Украйна, при това преди години.

65

Вангелчо

преди 1 година

Че те ако искат и азбуката да си сменят,защото ползват нашата :)))

64

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов: Ице , другарю ! Я първо научи историята на българите в русия и тези разселени от сталин над 1 милион. Ела пак и ми говори глупости на митрафонова. Всъщност ти не говориш и пишеш на български , а на македонски ! Това ти го каза путин преди 1 година ! Жалък ***.