74

Анонимен

преди 1 година

Славян каза че русия е струпала 800 самолета до украинската граница! Що издаваш тайна ? Сега както са струпани и само един хамърс и скраб, както вече имаше случаи!

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Пълни глупости. Киевска Рус не е руска и е основана от Кий.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 разбира се,че е имало Украйна , и то преди Русия да я има като държава.

71

Анонимен

преди 1 година

Киевска рус е основана от Княз Владимир, новгородски княз, руснак. Няма никаква покрайнина, никога не е имало такава държава.

70

Анонимен

преди 1 година

Темпът на нарастване на инфлацията обещава пълна разруха на ЕС.

69

До 80

преди 1 година

ПВО-то на Украйна, драги, е въоръжено с модерни щатски ракети "земя-въздух", които не пропускат нищо що лети из небето, дори и нощем. Ако не вярваш преброй "падналите" на укро-земя самальоти и оцелелите по чудо, катапултирали руски пилоти.

68

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка беше че през декември 2021 световните елити игнорираха искането на Русия за сигурност в Европа. Ако тогава бяха изтеглили НАТО от източна Европа и се бяха изнесли от Украйна, сега нямаше да има никаква криза, никаква военна операция, никакво обедняване. Но от сега нататък положението на запад ще става все по тежко и населението ще обеднява стремително. И Русия ще си върне цялата Украйна и източна Европа. И не само Украйна, но и Европа ще бъде денацифицирана и демилитаризирана.

67

Анонимен

преди 1 година

До Блицкриг Хаха, ами добре.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Путин каквото и да стане казва,че това му е целта и според плана. Защо не влезоха в Киев ,а бяха с войски пред Киев,а украинците ги направиха за смях. Защо за една седмица украинската армия денацифицира толкова територии,а руските нацисти от зимата се въртят около Донбас. Руската армия е посмешище.

65

Блицкриг

преди 1 година

Наглите оядени и самодоволни западняци ще се пръснат от самоувереност. Играха вабанк срещу Русия и загубиха. Заложиха всичко на блицкриг срещу Русия, без никакъв план Б, абсолютно уверени в победата си, плещейки победоносни лозунги за разрухата на Русия. А Путин буквално ги помля, попиля ги елегантно, спокойно и с финес, без дори да се напряга. С лекота и изящество.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 Украйна я е имало още преди Русия. Общо взето руснците окупират украинските земи. Хрушчов е предоставил Крим на Украйна с официален държавен документ и акт. Това според международното право означава,че Крим е украински.

63

Майстора

преди 1 година

А МОЖЕ БИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВОЙНАТА Е НАРАСНАЛА.

62

Анонимен

преди 1 година

Скача ми, само у нас не казват колко са за Русия, защото ще ги уволнят.

61

Анонимен

преди 1 година

Некъпаните бедни русофили нямат стинки за ток. Вчера гледам един такъв на брега на Марица,чисто гoл, насапунисан и се хвърли в чистите води на реката и повече не го видях! Не вярвам да се е самоубил, щом се е насапунисал, ама под водата може да е размислил,знаеш ли! Аз по принцип не мога ги разбера русофилите!

60

Анонимен

преди 1 година

До до 73 от славянин Това е руски неонацизъм. Русия е окупирала чужди територии, поробила чужди наЦИОНАЛНОСТИ, които се стреми да обезличи под названието руснак. Русия окупира чужди територии под знака на национализма, Хитлер правеше същото.

59

Муахахах

преди 1 година

А като пъкне скоро, 99% ще се радват!

58

Илия

преди 1 година

Някога и в България 99.9% гласуваха за Тодор Живков и толкова процента го плюеха....но само в компании и на чашка...

57

Анонимен

преди 1 година

Хахах "Общоруския център за изследване на общественото мнение". Че те пишат каквото Путин им каже. Това са глупости. Путин е пътник, рано или късно ако не го убият ще има преврат в Русия.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 Абсолютно невярно. Турците не превземат Крим от Русия. Дори Крим е бил български много преди да има държава Русия. Стара Велика България.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Всички националнсоти в Русия ,които си изброил са окупирани територии от имперска Русия, те са други националности поробени от Русия.