95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101Блатная е огромна ледена буца, непотребна земя дори за китайците :))) Все искаме да пратим такива шизофреници като теб в матушката си, но незнайно защо вие се дърпате като опарени :)))

94

Анонимен

преди 1 година

Извънземните скоро ще изпепелят Москва. Само чакат щатите да им платят.

93

Споко

преди 1 година

Споко, лесно ще ги бием руснаците, ядрените им силози са скупчени само на няколко места, лесно ще ги унищожим.

92

Света се обърка

преди 1 година

Ако избухне ядрена бомба в Украйна това ще засегне територията на Русия и Територията на Европейския съюз и двете страни ще имат огромни загуби, да не говорим че Украйна ще престане да съществува ..... НО НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИ ОТ ТОВА ЩЕ БЪДАТ САЩ КОИТО СРЕЩУ "ПОМОЩА" СИ ЩЕ НАЛОЖАТ ИКОНОМИЧЕСКО ПОРОБВАНЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА ,както го направиха в Северна Африка и Близкия Изток ..... САЩ провокираха войната с 13-те си биологични лаборатории и оръжията продавани на Украйна ... Така че . ЧАКАМЕ БОМБАТА.....

91

До 102

преди 1 година

Ще ги изстрелват от крайцера Моска и от Арматиту, дето и него го показваха преди години, ама нещо...

90

оха!

преди 1 година

Да вземе и да прати поне десетина бомбички над София, например, все пак толкова народ го приемат като спасител. Идват тежки времена, всичко поскъпва, всичко, ами редно е да ни прати десетина бомбета, ей така, за успокоение на нашите душички.

89

От къде

преди 1 година

електроника за хиперзвука???

88

Анонимен

преди 1 година

Краварски"разсъждения"на тема ще се използвали ядреното оръжие,ами досега единствените които са го използвали и то без нужда сте именно вие-говедарите!

87

Анонимен

преди 1 година

Страх ги е от посейдон само могат да чакат и да гледат

86

тя

преди 1 година

Пращайне още оръжие за Украйна за да предизвикате унищажение на Европа та САЩ да пэстигнат целите си !

85

Анонимен

преди 1 година

Вече не става дума за часове, това беше преди години, преди Путин да покаже хиперзвуковите ракети 2018г. Сега вече говорим за минути.

84

Анонимен

преди 1 година

Приятел, говориш общи приказки. Да, Русия е огромна. Но - целите там са всъщност малко. Населението е главно в западната част. 10% от него, ако не и повече, са в Москва. Ядрените силози също са скупчени на няколко места. Другите ти тези са дори по-лесно оборими, но не си струват времето.

83

Анонимен

преди 1 година

Дълг на всики мъж по света е при първа въжможност да свети маслото на тоя психопат, който директно заплашва живота на близките му.

82

Русия си е Русия

преди 1 година

До Предложение В Изюм са извършени същите зверства като в Буча. Избити са цели семейства, разкопаните трупове са с вързани ръце което говори че са измъчвани и след това разстреляни.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако джуджето разчита на пияните си колхозници, значи нема да има руский мир :))) Чекаме да пуснат новата си Лада с части на Рено на пангара, надявам се русофилчетата да изкупят стотината бройки от еднократната партида...хахахахаха :)))

80

Анонимен

преди 1 година

-Как ще се почувствате ако се наложи да използвате ядрени оръжия срещу Путин? Лиз Трас: - Готова съм да го направя. -Как ще се почувствате, обаче? -Просто ще го направя.Лиз Тръс - Премиер на Великобритания.

79

Анонимен

преди 1 година

На колко години е Франц-Стефан Гади? Разсъжденията му са като на млякосмукач.

78

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвукът решава всичко.

77

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който му пръсне тиквата на тоя, ще е действал в условията на неизбежна отбрана, щом си позволява да заплашва с ядрено оръжие.

76

Предложение 2

преди 1 година

Предлагам в Баклава и Юзум да разфърлят малко трупове по улицата и да пуснат снимките по Дойче Веле и CNN, а после госпожа Урсула фон дер Лайен и Жозе Борел да пристигнат в Баклава и да се снимат с покрусени лица пред чували с трупове. Може нещо трогателен разказ такова как педикюриската Оксана разпознала по маникюра своя клиентка в един от труповете докато си разхождала кучето между труповете и се загледала в него. И да внимават труповете да нямат бели ленти.