35

Горките руснаци!

преди 1 година

Да даваш желаемото за действилно е болест...накрая русия нама да я има!

34

Анонимен

преди 1 година

Имало е споразумение за мир но рошавияджендър БоДжо го е осуетил. Как да договори мир Путин, като другата страна Укри има кукла на конци за президент от който нищо не зависи.

33

Красив и Млад

преди 1 година

До "Какви снаряди нямат руснаците, бе, пундел" - типичния комплексиран чичак дето на времето никоя не му е пускала, оженил се за първата дебаелана и сега разправя като Санчо Панса колко велик бил Рашистан. Абре чиче, ние не сме слепи и глупави като вашето поколение, аре у лево, може би :)

32

Анонимен

преди 1 година

Zащо русороба не е в Русия а седи в прогнилия запад?

31

Анонимен

преди 1 година

Работата е ясна Просия ще се разпадне, и ние требе да се уредим с некое парче земя с газ и нефт, със сигурност тамошните аборигени с радост ще приемат да са част от слънчева България.Ще обещаем безплатен курорт на Слънчака през пролетта, вече имаме опит в тая работа.

30

Анонимен

преди 1 година

До Давай Глиги! Ами на то на Глиги май само арматурката му вече остана. Те и чеченците вече забравиха къде са го закопали. Ахмат сила!

29

Док

преди 1 година

На всички *** задавайте непрестанно само един-единствен въпрос - питайте ги "защо Путин им е в сърцето, а децата им са на запад?"

28

Българин

преди 1 година

Нас ли питате? Защо заглавието ви е с въпросителна?

27

Топ журнализъм

преди 1 година

върдят трима души..

26

Влади-Мир

преди 1 година

Да даваш желаемото за действилно е болест...накрая украйна нама да я има, краварски ядрени оръжия в европа също няма да има!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Нашите *** защо не се запишат като доброволци към рашката армия и да защитават вожда си. А те седят на "гадното" в България. А в повечето случаи работят и живеят я из Англия, Германия, Италия, Испания, Гърция, Португалия, Чехия и тн. Защо искате русоробство а седите У гаднИо Запад? А роби

24

Вече 6 месеца

преди 1 година

Русия още ли не е превзела тези няколко села около Донецк ?!

23

Анонимен

преди 1 година

До Отхвърлил?! Отиди да се изкъпеш, че много смърдиш. И после вземи прочети поне една книжка, че с твоите простотии за смях ставаш...

22

Solar Power

преди 1 година

До 23: само, че стрелят на ден към 50 к :)

21

Давай Глиги!

преди 1 година

До Power //// Така е! Вече има начертана карта на разпарчосания Рашистан, а ние трябва да изчистим от рашистанци Волжка България. Глиги ще дойде много скоро да ни поведе да ходим да трепем руски прассета. Давай ГЛИГИ!!

20

Анонимен

преди 1 година

Всички които името им завършва на - ин, не са у ред. Ленин, Сталин, Елцин, Путин.Добре, че ние се очистихме от тези окончания, че некой дзвер щеше да се пръкне и при нас.

19

Анонимен

преди 1 година

Войната ще е дълга. Русия претърпя пълна разруха с унищожаването на СССР. Като Германия през първата световна. При Хитлер Германия се възроди. Като Русия при Путин. Германия си намери съюзник Япония. Като сега Русия Индия. И Германия започна втората световна с нападение над Полша. Като сега Русия нападна Украйна. И започна втората световна. Като сега. Хора, започна третата световна през февруари 22. И до шест години няма да свърши.

18

СТИГА С ТАЯ

преди 1 година

АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА!!!! ПРЕКАЛЯВАТЕ КЪСНО ВЕЧЕР!

17

Power

преди 1 година

Догодина РФ ще се разпадне на 129 народности :))))

16

Анонимен

преди 1 година

Догодина държавата Русия няма да я има . Какво мирно споразумение ?