42

Случаен минувач

преди 1 година

Немците, когато са окупирали дадена територия, са правели друго. Става атентат срещу немски офицер или командир. Хващат 10 човека от мирното население, които нямат нищо общо със станалото, и обявяват, че ако до 24 часа атентаторите не се предадат, ще избият невинните хора. Да, нечовешко е, фашистки методи, но тогава в много случаи са успявали. Защото няма нищо по-страшно от това да те убият за атентат, с който ти нямаш нищо общо.

41

Анонимен

преди 1 година

44 *** не се оправдавай, по цял ден блъскаш русофобии. Кой лъжеш? Видя че си сам и баламосваш хората.

40

Терорист

преди 1 година

По време на война всички средства са позволени. Вапцаров и антонибановци терористи ли са, като са взривявали ЖП линии и са изтрепали и сумалък българи.

39

Анонимен

преди 1 година

45 което отново доказва че крайна е руска територия както е била и по царска Русия. Германските нацита и *** са промили мозъка на някои но винаги ще бъдат почистени. И крайна винаги ще си остане в лоното на Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

44ау каква грешка, че не бил взривен Ал. Невски, а Св. София от ***. То като чели има жизнено важно значение дали е едната църква или другата. Човека ти казва, да не мислиш като жалък терорист комунист, ти като типичен такъв се ловиш за клона на дървото и крещи че гора няма, понеже си си затворил очите. Сериозно, одобряваш ли тая гадост с атентатите? Нали знаеш че има други психо дето си падат по подобни ексцесии?

37

Б58

преди 1 година

Никой не мрази руснята, а техните действия. Погледнете какво правят стрелят със с300 по жилищни сгради. Това не е ли тероризъм?

36

Анонимен

преди 1 година

Народе осъзнай какво подкрепяш. Едно е да мразите руснаците, съвсем друго е да подкрепяте тероризъм. Защото това е тероризъм. Утре някоя укра ще сложи бомба пред вратата на някой руснак у нас, а такива има дето си живеят тук от десетилетия. Какво ще стане ако е съседа ти? Какво ще стане ако детето ти по това време се прибира от училище? Мислете! Тероризмът е тероризъм и винаги трябва да бъде наказван. Има мирни начини да постигнеш целите си.

35

Анонимен

преди 1 година

До 39 между другото ВСВ е изнесена почи изцяло от трети украйнски фронт.

34

....

преди 1 година

До анонимния! Александър Невски никога не е бил взривяван! Първо научи малко история, после ни учи на варварщина. Защото ако на някого са убили семейството му , не се знае на какво в способен ! Така че недей да плачеш!! А Путин се закани, че ако не му се поклонят, щял да избие жените и децата им! Провери го записа, има го в Интернет!

33

До 42

преди 1 година

Кой клас си бе, че блестиш с велика мисъл.

32

Анонимен

преди 1 година

Така му се пада на този предател!

31

Анонимен

преди 1 година

34 доста е смешно немец да гледа на руснака като на нацист, а в същото време да се подчинява на внуците на доказани СС офицери. Хайде моля те! Не е зле точно немците да бъдат малко по-смирени.

30

Да напомня:

преди 1 година

...най-жестоките надзиратели-есесовци в концентрационните немски лагери са били украинци. По-подло нещо от укронационалист не е измислено досега...

29

Анонимен

преди 1 година

Много урки пишат тук и плю.ят по българите. Западната пропаганда не спи. Само се чудя български медии защо го допускат това.

28

....

преди 1 година

Горките окупатори! Как били нападнати от "фашисти"! Според руските таракани виновни били "американците", а не украинската "любов" към окупаторите! Много руски майки ще проплачат, докато си отворите очичките. И докато ръкопляскате на Психарят от Кремъл, недейте да ривете !

27

Анонимен

преди 1 година

29 разсъждаваш точно като комунистите дето са взривили Александър Невски с идеята, че те взривяват царя! Тероризмът си е тероризъм. Няма ако, няма мой, няма твой. Никой няма право да взривява коли на някой който счита за враг. Има съд, има закони, има затвори. Това да сложиш бомба е варварщина и път към беззаконието и хаоса.

26

Анонимен

преди 1 година

За предателите, присъдата е само една...

25

Истината

преди 1 година

Нека обясня. Такива терористични акции означават признание че са загубили войната. Безсилните на фронтовата линия постъпват така. Извинението на Зеленски че му отнемали територи и туй ги оправдавало не минават. "Отнетите" му територии са на хората живеещи там от столетия и те воюват с него за опазят земята си домовете си и семействата си от Азовците му.

24

Анонимен

преди 1 година

22 да, терористи са. Това да сложиш бонба в автомобил е тероризъм. Утре някой украинец ще сложи бомба в кола на руснак на паркинг, където минават жена ти и детето ти. Ако им позволите днес и им кажете, че го одобрявате, утре ще имате масов тероризъм пред собствените си домове. Освен това кажеш ли че го одобряваш за украинци, ще има и други, които ще се чувстват онеправдани и ще сложат бомби. Например кюрди в турски коли насред Берлин! Как ти звучи това?

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Едно е да првиш атентати в чужда държава срещу невинни хора , друго срещу окупатори на собствената ти земя . Атентати и партизанска война са най успешни срещу превъзхождаща армия