59

резултат

преди 1 година

Група от четири Су-30 и два хеликоптера Ка-52 на ВКС на Русия в отговор унищожи 20 катера и лодки, останалите се обърнаха и напуснаха в посока към украинския бряг, уточни руското военно ведомство.Впоследствие руската артилерия нанесе удар по участък от брега близо до селищата Вишетарасовка и Червоноднепровка. Твърди се, че са ликвидирани 47 бойци от ВСУ, включително 10 чуждестранни наемници, а други 23 души са ранени.

58

нов опит за ЗАЕЦ

преди 1 година

На 2 септември около 23 часа московско време две групи катери и моторници с обща численост 42 единици с десант над 250 човека от силите за специални операции и чуждестранни наемници се опитаха да стигнат до брега на Каховкото водохранилище в района на Енергодар и Днепропрудно, се казва в съобщението на ведомството.

57

Вицът на годината...

преди 1 година

При 3000 убити, с ликвидирани около 100 бронирани машини и 60 други за два дни от това "настъпление", след което само 5 танка успяха да избягат на руснаците, тук четем поредната лъжа: "Страната показва, че може да отблъсне Русия на места". На кои места? Дайте поне едно такова място, вместо да редите тук бомбастични фрази с празно съдържание. Според независими американски военни експерти, военната групировка на Зеленски ще приключи съществуването си до края на месеца. А тук - символ на увереност

56

Анонимен

преди 1 година

До ОБЕСПОКОЕН!Не се притеснявай! Има.

55

Анонимен

преди 1 година

Anokaлиnтичнo бeзyмнa бpaтoyбийcтвeнa kлaницa...Aнrлo-aмepиkaнckият rлoбaлeн мacoнckи eлит xapecвa тoвa...

54

Анонимен

преди 1 година

55- Кърмит каза че всеки ден губят по 100-200 нацисти. Свалил е бройката като знаем че само онзи ден 2000 души офанзиращи ги насадиха във земята, после сигурно още толкова се превърнаха във РИБОЦИ при атаката на АЕЦа.

53

Анонимен

преди 1 година

Украинците измислиха нов термин във войната - КОНТРАОТСЪПЛЕНИЕ :))) Обратното на контранастапление :)))

52

Анонимен

преди 1 година

Истината хора е, че Русия никога не е била добра в информационната война! Тя е много под нивото на института в Тависток! Тя може да спечели всяка друга, но не и информационната война!

51

хаха

преди 1 година

Така е опит и само опит си остава. Тия батки на снимката от ВДВ няма да допуснат!

50

Анонимен

преди 1 година

Много интересен клип в youtube, sorts от киев гледах токущо един военен комендант беше хванал някакъв младеж явно за мобилизация младежа му направи суплес и избяга в тълпата никой не го спря

49

Направо

преди 1 година

Да се пробват с Крим, какви са тия плахи стъпки с Херсон, уверено трябва да се действа, със самочувствието на победител

48

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, тая офанзива е пълен провал!

47

Анонимен

преди 1 година

Ало, полския дезинформационен институт незнае ли, че има други медии, сайтове и соц. приложения? Heщacници, кошкото и да лъжете, руснаците газят украинците както и когато си искат. Не са ги превзели още само защото ако спре този кървав театър ще си продават пак газта за 270 вместо за 3100, и няма да пуснат Северен Поток 2, което е и целта всъщност.

46

Анонимен

преди 1 година

50-Сигурно сравняваш и нашите "окупатори" във Македония и Гърция през ВСВ. Дори македонците и сега ни наричат окупатори. Е мачкай окупаторите.

45

Анонимен

преди 1 година

Превзеха 2 села и сега руснаците си ги върнаха.. :D

44

Анонимен

преди 1 година

До 48: Не *** нещо, но ако руснаците искаха, щяха да са сринали Киев отдавна. Толкова ли не го вдянахте, пр повтаряте тези тъпотии?!? А това за задържането на териториите е още по-голяма глъпост! В завзетите облати живее 90 процента рускоезипно население. По последни проучвания над 30 процента от украинските войници биха се присъединили към руската армия. Нямало да задържат териториите. Абе мислете с главите си, не с опорките на пресата!!

43

До УКРАЙНА ГУБИ

преди 1 година

Едното от големите предимства на Украинската армия е, че имат бърз и качествен достъп до медицинска помощ, до някъде и това е причината Украйна да даде 9000 жертви щ, а Русия 50000. Украйна ще спечели, защото воюва вкъщи.

42

Анонимен

преди 1 година

А КОЛКО ОТ "ВРЪЩАЩИТЕ" СИ ХЕРСОН СЕ ЗАВЪРНАХА ОБРАТНО, НО ИМАШЕ ФАЙДА. НАТОРИХА ПОЛЕТО.

41

Анонимен

преди 1 година

Всички които са служили в БНА до 89 с уверености знаят , че херсонското нападение е антинародна операция ,но тя се командва от Анлия които и въобще не ги интересува колко воиници и техника ще се ликвидира защото за тях е важно колкото си може повече славяни и техника да умира на чужда и далечна за тях страна !!!Върви по метода на Труман - кратко казано колкото повече жерти толкова по - добре за нас - умирът ни враговете !!!! което УКР-НА не е разбрала,- но ЗЕ ще е съден или убит за ХЕРСОН

40

Не знам как...

преди 1 година

... загубата на няколко хиляди украински момчета в тези налудни и зле организирани атаки става символ на увереност, ама щом авторът мисли така - защо не? Сега е време да ни обяснят и какъв символ е размазването на украинския десант към ЗАЕС....