18

Анонимен

преди 1 година

От ПП по нагли са само десни-бесни от ДБ със висичките им генерали от бивша ДС за евроатлантическа България.

17

Бай Чеп

преди 1 година

..."Като български премиер аз се радвам..."(К.Петков). Г-н Петков Вие отдавна вече НЕ СТЕ премиер.

16

Интересно...

преди 1 година

На същото мнение е и тиквата, срещу която умнокрадливите жълто-кафяви подскачаха две години! А само преди два месеца итн са им били коалиционен партньор,а когато слави разтури цирка,се оказа че итн са задкулисие. Тоест Кирчо и Кокорчо са управлявали със задкулисието срещу Герпф, които са също задкулисието?!? Тежката политическа ***-френия на Кики гриндера ще доведе до това да се обединят с тиквуня, Корни и мравояда, за да защитават любимите си евроатланДически ценности.

15

аман от тоя !!!

преди 1 година

Петков е доказателство, че простотията, даже и със съмнителна диплома от Харвард, не се прикрива ...

14

7373

преди 1 година

Простото боядисва ли си косата?

13

Продажни са политици

преди 1 година

Как наскачаха повечето политици като чуха РЕФЕРЕНДУМ.Много покаателно колко искат да чуят мнението на народа си. Всички против.Колко референдума има в България за периода на демокрацията .НУЛА и всичко заради политиците ,който дпри при влизането ни в НАТО ,не направига референдум.За пример Финландия преди месец направи такъв и не само ТЯ .

12

Мишо

преди 1 година

Петков, повръща ми се само при споменаване на твоето име. Направи услуга на България и изчезни от страната, веднага! Веднага, с 300 по магистралата в посока запад!

11

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата разчита на върволицата от нищоправещи "съветници" и заместници, както и на техните роднини, които е назначил незаконно и на които е раздавал големи хонорари, да гласуват за ПП. Наглите "млади" се научиха, че държавата може да се източване успешно, с надут ПиАр и манипулации в АйТи сектора. Тях само силовите структури на държавата, съдът и прокуратурата, могат да ги спрат.

10

Анонимен

преди 1 година

Трифонов е политически труп а Борисов е на хумано дишане по скоро ни показват последното си представление и чакат аплодисменти :) Поне виждаме че не ни трябват циркаджи Копейкин шоумени мафиоти Трифов и Борисов а за руския Крим трябва да кажа че време да си ходи въпрос на малко време е да стане Украйнски Крим България е ЕС и НАТО

9

Анонимен

преди 1 година

Наш ПростоКиро и менторът му юмручков са по-по-големи палячовци и от слафчУ, и дори не се усещат, че НИЕ им плащаме мурафетите, и ако някой от мнозината ид...и..оти все пак гласува за тях, значи, че дори и НИЕ не се сещаме какво ни чака. Добре все пак, че се САМОИЗЧЕГЪРТАХА.

8

Анонимен

преди 1 година

Кибер пиратите и хулиганите на Киро лъжеца, които вилнеят в мрежата и аталакуват критиците на продавача, на пробиотици и свален към настоящият момент премиер, трябва да бъдат открити, спряни, осъдени и неутрализирани. Защото се готвят да манипулират машинния вот, както направиха на последните избори. Чрез хулиганите от АйТи сектора у нас, които са назначени са "съветници" в ЦИК с граждански договори. Те опорочиха този сектор, както и политическите традиции, демокрацията. Държавата да реагира.

7

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 1 година

нали бяхя КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

6

Реалист

преди 1 година

Добре е това с автобуса като пътуваща циркаджииска трупа са !

5

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

Kaкто винаги - НАГЪЛ и ОТВРАТИТЕЛЕН !!!

4

Анонимен

преди 1 година

Петков Успех

3

Анонимен

преди 1 година

Шалтера за шоуто на политическите клоуни като Трифонов Копейкин Янев Борисов трябва да бъде дръпнат и да приключи сега

2

Анонимен

преди 1 година

Ти си по-голям шоумен от всички,за друго не ставаш

1

Анонимен

преди 1 година

Браво, много точно и на място казано от Кирил Петков!!