229

Анонимен

преди 2 години

айде сега, публично самопризнание, прокурор, съд и го опазете това същество от него самото

228

Док

преди 2 години

Да ходи да кара с турските тираджии през Хаинбоаз ако е ербаб. Ако стигне до Гурково, може и да ги зарадва не турския паркинг.

227

Уфф

преди 2 години

Подлага на риск не само себе си, но и околните. Не ми се мисли какво е могло да се случи, ако беше попаднала пред колелата на движещ се с висока скорост мощен автомобил. Когато се подхлъзне, може да изхвърчи в каква ли не посока. Това момиче е все още на детински акъл и трябва да й се забрани да кара тази тротинетка по магистрали и шосета. За хора на нейния акъл - да си карат тротинетките само по пистата около някой непопулярен махленски стадион и то само по време, когато никой не тренира там.

226

Общ работник

преди 2 години

Значи, "онова" на снимката буквално се изплюва в лицата на всички ни, които смятаме, че в тази държава има закони и правила. И най-грозното и гротескно нещо е, че утре това същество ще се качи пак на тротонеДката, като само въпрос на време е пак да падне и някой да я прегази. Само гледайте този някой какъв ще го отнесе.

225

Щерю

преди 2 години

Преби?! - Ко? Не!

224

М

преди 2 години

Много внимание се обръща напоследък в медиите на това същество. Обясниха му полицаите че разрешената скорост на подобието на превозно средство което използва е 25 км/час. Съществото обаче не желае да спазва правила.

223

d

преди 2 години

по-скоро емил

222

Пеесе песос

преди 2 години

Тая все някой ден ще я четем по дърветата!!! Просиси го и това е.

221

Анонимен

преди 2 години

Помислих, че наистина се е пребило. Ако имаше нещо счупено и полежеше в болница щеше да е по-полезно за съществото. Да се уплаши малко.

220

Анонимен

преди 2 години

Абе, за моторно превозно средство, развиващо над определена скорост, няма ли процедура на регистрация в КАТ и правила къде може да се движи? Освен че ограничението на скоростта не е спазено.

219

Alvin

преди 2 години

Карала си по правилата??? Какво каза? Само за спрака, ограничението там е 80 и то при хубаво време. И о, изненада - в лошо време нормален човек кара по-бавно и безопасно, но някаква луда с тротинетка лети с превишена скорост и се пребива. И това е новина... Според мен трябва да се впише като опит за самоубийство! Да не говорим за нарушението каране с 20 km/h превишение в населено място!

218

aZ-ът

преди 2 години

Странно нещо е либераслъка. Един мъж решава , че е жена. И всички се съгласяват да му говорят в женски род. Ако аз утре реша, че съм Луи XIV ще ми говорите ли на Ваше Величество?

217

Jonsy

преди 2 години

Добре де това очевидно не е нормално, очевидно е и опсано не само за себе си, но и за другите, няма ли кой да го прибере и да го лекува. Ще зачерни някое семейство и после няма да са смешно....

216

Емил

преди 2 години

Една хубава новина един път, един джен-дер по малко УРА

215

Анонимен

преди 2 години

Очертава се като личност на годината на БХК.

214

Анонимен

преди 2 години

Тоя евроджендър е за затвор, ако някой го беше сгазил щеше да лежи в затвора

213

Анонимен

преди 2 години

Звщо решихте че красивата млада дама е .... то?!? Да нк би да членува в джендърска партия??

212

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на колене пред Емил, същата държава дето лае по Русия.

211

Анонимен

преди 2 години

Нищо ,другия път

210

Не са за всеки

преди 2 години

Tрябват си топки за тази работа.