179

Анонимен

преди 2 години

Нова не и наша война! А на САЩ срещу Русия. Унгария си кепува евтин газ от Русия няма проблем! Само ние да се подмажем на шефа в САЩ!

178

Анонимен

преди 2 години

До истината боли. Да истината боли. А тя е, че Южна Корея която е 100.000 кв. км. което е по-малко от България тази година ще има по-голямо БВП от нацистка русия. Другата истина е, че Западният Свят няма да позволи на една нацистка държава да си заграби територия по такъв начин. Русия може само да протаква, но Путин трябваше да се откаже още март месец като видя, че нещата не станаха за 3 дена.

177

Анонимен

преди 2 години

Надолу някой спомена за конфликт Русия - НАТО. Това не е вярно. Конфликта е САЩ - Русия. Даже не е РУСИЯ - Украйна. Не забравяйте ,че Путин и Ердоган си пият ениракъ-то и водката с черен хайвер заедно. Турция също е НАТО. Но е въпрос на избор. Там няма конфликт. И при нас можеше да е така ама някой реши да си даваме заплатите на Украйна да се бие срещу Русия. И сега си джвака гема ,ама и ние джвакаме джуча.

176

Анонимен

преди 2 години

Тектонични промени в целия свят. Русия е добре укрепена, добре защитена, добре осигурена с изобилие от ресусри, продоволствия и енергии. Русия освен това има нови силни съюзници (особено след авиошоуто на Нанси Пелоси), които не обичат запада. ЕС няма шанс, а България ще бъде отнесена в небитието като глуxарче от вятъра.

175

Анонимен

преди 2 години

Мерезето на България е по-голямо от руското мерезе, а България е най-бедна от цял ЕС. Другари, не знам на какво се надявате, но знам че сте лунатици всичките. В психологическата теория има едно понятие селф-дистрактив бехайвиър, при което с пълното знание за щетите индивида предприема действия, които му вредят и го унищожават. Вашето е същото, да подкрепяш Русия е като да си копаеш гроба!

174

Докога?

преди 2 години

Ще трябва да пращаме ние войната на САЩ за да бъде хегемон в света? Сирия, Афганистан, Украйна, после и Тайван? И НИЕ плащаме сметката!!!

173

Анонимен

преди 2 години

До Прусия мачка наред "..Може да има само един победител или света ще свърши" Ако са "пабедители" както в реалността след ВСВ, нямам нищо против да са "пабедители".

172

До 191

преди 2 години

Не, тона е изгодно за САЩ!

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 "Както Оруел е казал за евроатлантизма... " Ех ако и руските ти господари можеха да имат един Оруел, но как да стане, като всеки, с различно мислене в Просия свършва в ГуЛАГ.

170

Русия мачка наред

преди 2 години

Не знам запада и укронацягите на какво се надяват...Може да има само един победител или света ще свърши

169

Анонимен

преди 2 години

Понятно е, че Европа в лицето на ЕС прекратява своето съществуване като самостоятелна геополитическа и икономическа сила. В общи линии това е изгодно за Русия.

168

Факти

преди 2 години

Украйна фалира ( намалиха криситния и рейтинг на фалит)! Русия е завзела 126,000 км2 от Украйна ( за сравнение България е 110,000 км2) Аре цъкай минус, фактите са факти!

167

Анонимен

преди 2 години

82 процента от руските народи искат да се запишат доброволци и да работят за Путин във военните заводи.

166

Анонимен

преди 2 години

Украйна фалира и е на издръжка на САЩ и на нас! Зеленски е евреин, който подкрепя нео нацистки организации за пари! В Украйна много се пере, най виче пари!

165

Анонимен

преди 2 години

82 процента от руските народи искат да работят за него.

164

Анонимен

преди 2 години

Ама то и ограничени контраатаки няма. Що така?

163

Анонимен

преди 2 години

Руснаците искат Путин да ги управлява, а не да работят за него. Не искат да работят за Путин. Ще протестират.

162

Анонимен

преди 2 години

"Корупцията в Русия е толкова широко разпространена, че почти нищо не работи. Всичко в държавата не работи. Те не са в състояние да провеждат военни операции. 80% от парите, които трябваше да отидат за войната, бяха откраднати и това е добре", твърди Браудър в интервю за The Wall Street Journal.

161

Не е само

преди 2 години

не е само война Русия-НАТО. В момента се извършва трансформация на целия свят чрез войната в Украйна. САЩ губи хегемонията си. Едни съюзи се разпадат, създават се нови. В Латинска Америка също се случват интересни неща. Русия създава новия свят.

160

тая зима

преди 2 години

укропитеците ще се присъединаят към всички парапитеци, а ЕС ще научи накрая къде зимуват раците.