38

Курти

преди 1 година

До Анонимен: 'по-евтина храна'?!?! Хахахаха, ти да не дишаш райски газ бе?

37

Никога на БГ черномо

преди 1 година

До Анонимен 8Ще се печем където поискаме, а ти ще стоиш гладен, защото няма да видиш и 1 стотинка.

36

Анонимен

преди 1 година

Цял живот мутри и рекет по БГ черноморие, какъв имидж? Жалко, че не се научиха, как се печелят клиенти, но виж как се гонят, бият и тн са шампиони! Няма да им стъпим повече!

35

Анонимен

преди 1 година

Така става когато само си чувал за " Пазарна икономика " , НИЩО НЕ РАЗБИРАШ , но си достатъчно прозз и ИНАТ за да си въобразяваш че можеш да излъжеш някого , само защото си си въобразил че си " велик" тарикат !!! Същото ще стане и с всичко останало : Селско стопанство , услуги , образование ! Никой не може да ти направи това което сам си направиш ! Остана ни единствено да обвиним Путин за всичко !

34

Смях

преди 1 година

Сладко се посмях на тази статия :) Щели да внасят диви племена като туристи от Близкия Изток и да ги лъжат с хазарт? Добре, добре... И трябвало да събарят целия бетон, дето до вчера го изливаха? Как пък изведнъж се сетихте? До вчера строихте по пясъка на плажовете, пък днес изведнъж липсвали плажове?

33

Анонимен

преди 1 година

Ама то още един милион пазаруват в Одрин!! Българската пара я ядат съседите!! Че сме най- богатите!

32

Анонимен

преди 1 година

Поздрави от мен и семейството ми От слънчевият Обзор! Жага,море Абе супер си е! Има българи,руснаци,румънци,немци,англичани, словаци и работещи Украинци!-:) Супер си е нашето море! Нито съм стъпвал,нито ще стъпя при Елините! Право е на всеки да ходи където му харесва! Приятна почивка на всички!!!-:)))

31

Генглий

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ПОЧИВКА В БГ!

30

Генглий

преди 1 година

2021-ва година Лагуна Бийч Ризорт и Спа Ван Клод Дам .... Созопол- 4 звезди ол инклузив - 1. Без осигурено паркомясто 2. Бой с хавлии всяка сутрин за шезлонг- кой превари той завари- все пак хората са осигурили за 56 стаи цели 20 чадъра. Алкохол - без изненади - Топ всичко един вкус гарантирано от Нордикс. Всеки следобед от 2 до 4 безплатен сладолед- ако идеш в 1. 30 и си изчакаш реда, щото свършва бързо. Персонал от 3ма човека- работят на всички позиции. Храна- топ деликатес кремвирш октопод

29

Никога на БГ черномо

преди 1 година

Защо българите,които почиват в Гърция да са съсипали "имиджът на родното море" ?*** то нашето море и имидж ли имало ?Имиджът го съсипаха мутрите без акъл, разните му там концесионери,ресторантьори и хотелиери с безкрайните си византийски номера нищо, че са българи и на българина му писна от тези номера и намери къде да почива, а онези нека да реват. Имиджът го съсипа бетона изсипан по плажовете, набодените чадъри и шезлонги от никого непоискани, космическите цени на най обекновена цаца и т.н.

28

Анонимен

преди 1 година

В Приморско една мусака е 8 лева. Кой нормален ще заведе сем.си в България. Децата ходиха в Несебър преди 2 седмици, харесало им, въпреки, че доста се изхарчили. Повечето колеги ходят на българското черноморие по клинични пътечки понеже било на сметка. Как им дават направления,след като са здрави е друга тема. Ние 10 г.на българското море не сме стъпили.

27

Анонимен

преди 1 година

Да отидеш на бетономорието и на всеки ъгъл да искат да те прекарат не мерси.

26

Анонимен

преди 1 година

Индустриалният ни туризъм с работници на заплати не може да се сравни със семейния туризъм на гърците, който е пъти по- симпатичен, доходоносен и еко спрямо природата. Сега би могло да започнем обратен процес - да рушим хотели и да рекултивитаме и примерно в курортите да останат половината хотели, а другите да станат зелен площи и паркове. Рекултивирането е бъдещето на бизнеса у нас!

25

Анонимен

преди 1 година

Отидете на обучение в Гърция и Турция да ни научат как се прави, все едно клиентите са им виновни ,че продукта им е слаб

24

Анонимен

преди 1 година

бг туризъм = ТЕРОРИЗЪМ и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

23

никога пак

преди 1 година

Естествено, че е съсипан. Мизерията в Арапя, Шкорпиловци и Ахтопол няма как да се повтори. Кучета с екскременти по пвсъка, фасове, костилки и каманаци оставени от къмпингуващите... Топ МИЗЕРИЯ.

22

Анонимен гербер

преди 1 година

Понашето море навсякъде има фекалии и морише на фекалии, това е защото няма пречиствателни станции и всичко се излива в канала , който отива в морето.ШАнс е да попаднеш на плаж да няма фекалии. такъв е между шабла и крапец например, там няма канали и реки вливащи се. Гнус ме е от нашето море

21

Анонимен

преди 1 година

Във Варна покрай Кабакум и навсякъде въобще е мръсотия, само покрай хотела да е изметено набързо не е достатъчно, обществената инфраструра от комунизма е в плачевно състояние

20

Анонимен

преди 1 година

Не стига, че сте некадърни ббизнесмени, но сте и алчни.

19

насочим към

преди 1 година

пазари като Близкия Изток, за да развиваме развлекателен и хазартен бизнес.развлекателен за араби и иранци? направете бизнес план с какво ще ги развличате освен че ще им прибират парите крупиетата ако въобще се излъжат Иначе на сънито момите искат 300 кинта за раз