37

Анонимен

преди 1 година

От езерото Байкал Путин щял да ни пусне и вода. А от нас се иска само да лежим и да носим цветя на паметника на Съветската армия.

36

Българин

преди 1 година

България се уреди с азерска газ, добре, че скъсахме с Газрпром. Да му мислят в Германия, там ще студуват. Ние сме на сигурен доставчик от Азербайджан, Газпром е ненадежден доставчик.

35

Анонимен

преди 1 година

Ами крайно време е да пратите по дяволите Грета и гретовци, и да се върнете към въглищата, мазута, *** и пр... Тия климатични идиотщини които се ръсят от няколко десетилетия, са един от най-големите бичове за съвременнит ецивилизации

34

Анонимен

преди 1 година

До 40:Ти не си българин.Махай се с пропагандата си!

33

Анонимен

преди 1 година

БГ он Еър, само на въздух ще го караме ноу гаZ , a и украинска/ ес / жълто-синя = зелена пропаганда на бекграунда без бяло-зелено-червено че бие на руското знаме :))

32

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и да обеднявам, отколкото да бъда роб на Путин и на Русия. Газта миже да е скъпа, но свободата е безценна.

31

Анонимен

преди 1 година

Те им го показаха на простолюдието,фенската масовка преди няколко години.. "зимата иде" , "игрите на глада " , "x-men vaccinated dna модификация" и т.н. (ИТН) :))

30

Анонимен

преди 1 година

До 31:В Германия ще е студено,в България ще е топло.Гледай си германския президент щом си в Германия и с нашия не се занимавай.Аман от чужденци да ни дават тон в живота и да се пробват да ни разбият държавата.

29

Анонимен

преди 1 година

Освен че е няколко пъти по скупа и недостатъчна, газта от Азербайджан се оскъпява допълнително заради транспорта до България през терминалите в Гърция.

28

Анонимен

преди 1 година

А руската газ пие ли се защото няма вода?

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 "Споко бе ще вземем пример от *** и няма да се къпем и всичко ще е наред хаха" Русия си прокара всички лобистки закони: да не търсим газ където има данни, че може да има, да не се добива, защото не било "екологично", да не се развива намереното, защото било малко (а видяхме "малкото" на Румъния и Турция колко е). Сега русофилчетата се хилите, но не защото няма да се къпете, а защото се радвате, че пак зависим от Газпром. При това сте им помагали.

26

Имаме действащ

преди 1 година

с Газпром и плащаме неустойки за това че не ползваме газа. Може да възстановите доставките докрая на годината, през това време търсете алтернативи, ако щете! Но излиза че е демократично да стоиш на тъмно и студено, не, мерси! Преживял съм тези времена през комунизма с режим на тока и водата,а новия либерастизъм е точно нов вид комунизъм, само че парфюмиран.Евроценности, сър!

25

Анонимен

преди 1 година

Дано да ви е студена и скъпа и най вече на малоуниците които гласуваха за простото Киро. Хубаво, че не живея в България.

24

До 24

преди 1 година

А ти си на хранилка към " америка за беге" налиГендар ?

23

...

преди 1 година

Епа аз още се чудя щоо не почнем да си развиваме собствените залижи от газ! Както направи румуния!? Но това е един друг въпрос за който ние закон гласувахме даже да не търсим газ в БГ! Като е ясно кой и защо е лобирал за тоз закон! Инак гледай сега румунците тех п.кин може да ги почеше само и единствено по Клауса! За жалост това е положението в БГ! С толкоз много предатели и продажници на власт в последните 30г какво повече можем да искаме!?

22

Анонимен

преди 1 година

Споко бе ще вземем пример от *** и няма да се къпем и всичко ще е наред хаха

21

Анонимен

преди 1 година

До Толкова е просто Алтернатива имаме, и тя е да НЕ отиваме при руснаците, а като всички останали, да си осигурим алтенрнативни доставки (но за това служебните на Радев в момента НЕ СИ МРЪДВАТ ПРЪСТА, дори и за това да осигурят слотове за ЛНГ доставки) и да редуцираме потреблението, докато организираме достатъчно газоподаване.

20

Анонимен

преди 1 година

Дано да е скъпа и студена, овцете не заслужават нищо хубаво

19

Анонимен

преди 1 година

Всички "газови експерти" в България са на хранилка при Газпром. То няма и как да е иначе, като целия газов пазар в страната се държи от тая фирма. Иначе няма да са никакви "експерти", а безработни. Неслучайно пригласят на Радев в мантрата, че е "много лошо" и ни чака "много лошо" ако не "подпишем с Газпром". Особено нагло става, когато започнат да ни обясняват че сме купували "руски газ" през Гърция и Турция, все едно газа има етикетче и можеш да го видиш от какъв източник е.

18

Анонимен

преди 1 година

А ко станА с азерския газ?