44

Изнервен

преди 1 година

Ха-ха-ха. Вие ли бе? Вие винаги, когато сте били на власт, сте стигали до катастрофа на държавата.

43

Нео

преди 1 година

Другарката не се посвени пак да излъже! Тая коалиция постави невероятно висок рекорд по лъжи! Чорапът ми е противен, но вс пак той каза че " управлението оставя енергетиката в хаос", а не държавата!

42

Анонимен

преди 1 година

Нинова, продължавай да се самозалъгваш, на изборите истината ще те удари в лицето (ли по други части).

41

Техноимпекс

преди 1 година

Крадлата от Техноимпекс пак се изказа!

40

перко

преди 1 година

Много ли е силно слънцето на Бузлуджа или скритите сили ти говорят? Сваи си очилата защото не виждаш по далеч от носа си! Това направихме, онова нправихме. Видяхме ви какво направихте цените не се измерват с проценти вече, а в пъти! Само Кирчо, Кокорчо и комунист може да лъжат така!!! !

39

КОРНЕЛИЯ Е ЛЪЖКИНЯ

преди 1 година

Нинова по ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ на "Бузлуджа"! Продължава да лъже че държавата ни е стабилна финансова, а инфлацията за полугодието е 17 % а в края на годината ще достигне34 %.

38

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ОСТАВЯМЕ СТАБИЛНА ДЪРЖАВА? СЪС СТАБИЛНИ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА, НА ГАЗА, НА ХРАНИТЕ, СТАБИЛНА СМЪРТНОСТ, СТАБИЛНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, СТАБИЛНА ПРЕСТЪПНОСТ, АБЕ ВСИЧКО НИ Е СТАБИЛНО!

37

Стабилни

преди 1 година

Стабилна държава с 40% инфакция двойно повишени цени на газта, бензин, хранителни продукти.

36

Грейтфул

преди 1 година

Благодаря на Нинова! Последните 2 години подсигури бъдещето в което моите деца няма да знаят що е то БСП и другарите! До 2 избора няма да ви има никога повече! Благодаря другарко Нинова!

35

Анонимен

преди 1 година

Тази жена с това изказване напълно доказа мозъчната си недостатъчност. Стабилна държава - ха -ха ха! И кое й е стабилното - който е казал хаос е казал истината. даже е малко да се каже. Не знам, с такива в управлението, хем глупави, хем алчни България няма да излезе от блатото. Че и блюдолизци на всичко отгоре. Направо е гадно да гледаш познатия сценарий.

34

Анонимен

преди 1 година

Таз като Маргрет Тачър ще лудне като я свалят от власт дригарЕте. Ще има да си търси *** ни са в гащите, дето не го е имала. Новият лидер на БСП се казва Свиленски, лельо!

33

3%

преди 1 година

На следващите избори! Оптимално би било 0.9% за да не вземете субсидия и да ви изгонят от имотите, но 3% е реалистично! На по-следващите 0.9%

32

Анонимен

преди 1 година

Тази вече трябва да я освидетелстват ,патологична лъжкиня!

31

Нео

преди 1 година

Странно разбиране за "стабилна държава" има другарката! Напомня ми на разбирането на Кремъл за "фашистка държава". Е поне е ясно кой е "учителят"!

30

Анонимен

преди 1 година

За тая е целият райски газ.

29

Анонимен

преди 1 година

Радев е патриот, докато ти си колхозничка Нинче, схващаш ли разликата !? :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Тази още неадекватна, опиянена от власт лелка, не може да вдяне реалната ситуация. Президентът Радев в прав текст й казва за енергийната криза ( неосигурен газ) с всички последици от това, а тя се прави наударена.. Нинова се засяга, вместо да се чувства неудобно, като част от кабинета, к умишлено, с безразсъдното си поведение предизвика тази криза, баси и номенклатурката. какви закостеняли лидери, какви неадерландци. Ще умре и държи на своето до последно. за какъв прогрес може да говорим.

27

Сатир

преди 1 година

Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава. - Корни , намали райския газ. Сънищата ти са прекалено розови.

26

Анонимен

преди 1 година

Тази година на Бузлуджа няма и 5000 човека. Каръка ги налегна от БСП откакто Нинова поведе партията надолу.

25

Albi

преди 1 година

Увеличението за втората година отдавна е изпапкано от инфлацията, дори да не беше не стига да покрие един пренатест и едно раждане,защото всичко се плаща вече отделно прегледи, добвки лекарстваНяма по касата нищо. Една количка бюджетна 1000лв.Ясли, градини ако има място се възползваш от безплатното.