126

Анонимен

преди 1 година

102 Зловещият Народен съд е действал по заповед на Москва, както и всички стотицихиляди убийства на невинни българи без съд и присъда. Избити по най-жесток начин в Лагерите на смъртта, с които е била осеяна България. В България не е имало фашизъм. Червената армия инсталира във властта на България криминални, рецидивисти и всякакви неграмотни безделници, чиито деца и внуци ни управляват сега. Които станаха милионери и сформирана червената олигархия в държавата.

125

анонимен

преди 1 година

Молете се българи такова чудо като в последните 7 месеца никога да не ни се случва повече.

124

Анка Британка

преди 1 година

Ами той е едно недоностче, с мания за величие..Важното е че си намериха мястото, цялата гилдия..Продажници, които поставиха чужди и лични интереси над народните..

123

Анонимен

преди 1 година

170 Петков бе инсталиран във властта от САЩ, за да свърши една работа... Но за да се задържи на власт, се съобразяваше с диктата на руската БСП, с която създаде безпринципна коалиция. Така създаде хаос в държавата и бе свален. Нанесе непоправими щети на България.

122

Анонимен

преди 1 година

Хахах, брей, тоз Кирил Петков излезе много голяма кост в гърлото на почти всеки политически примитив - то не бяха Итънъто, Корнела, Карадайето, Копейката, а сега и Маша Ягодата. Драги съветски панелни ***, Октомври месец ви измитаме.

121

Анонимен

преди 1 година

Азбуката и православното рросвещение Русия получи от България, но Путин каза, че е дошла от "македонските земи". Русия винаги се е намесата във вътрешните работи на България, грабила я е.По заповед на Москва българските комунисти избиха стотицихиляди невинни българи. Русия е била винаги против българската държава, против Съединението 1885, насъсква вярната й Сърбия, срещу България, за да я унищожи като държава.От 1944 до1989 за Русия България не бе държава, а 16 руска губерния.Все още мисли така

120

Кирил Петков

преди 1 година

Им бръкна дълбоко в дъто....И замириса...на газ....

119

Анонимен

преди 1 година

Браво на Петков. Сега много го плюят ,но след години когато станем с алтернативни и сигурни източници... друга песен ще пеете. Той ли е виновен ,че преди него 20г ... всички умишлено спораха газови проекти? 2 милиарда плаща България за газ ... отнтях 10% ако се връщат под формата на бонуси за стимул... сами си правете сметката:) защото на толкова хора децата им учат в САЩ, Англия, Швейцария и тн.

118

сс

преди 1 година

Захарова да му захапе на Кирил кирилчето...

117

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До ВасилевТАЗИ СТАТИЯ Е ЗА ХОРА С МОЗЪК КАКЪВТО ЛИЧИ ЧЕ НЯМАШ.

116

бам

преди 1 година

Кратко, точно и ясно :- искрено желаем просперитет и прагматично правителство, способно да действа, изхождайки от националните интереси, а не от стремежа да служи на отвъдокеанските "партньори".

115

Абе,

преди 1 година

До Грозноватичка е... След литър водка, ама тогава ти може да искаш, но инструмента не!:)

114

Анонимен

преди 1 година

Не спряха да показват лицето и изказванията на тази змия!И да пишат за нея е това ако не е показност че сме зависими от руснацитеосвободителиМного роббко мислене!!!Няма оправия в следващите поне 100 години с мутри,чалгари и бойковци

113

Анонимен

преди 1 година

На крива ракета, космосът й пречи. Кирчо/простото се взе мнооого насериозно. Руския има толкова проблеми, че само до този мошеник им е.

112

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ИСТИНАТА Е ЕДНА И ЗАХАРОВА Я Е КАЗАЛА МНОГО ЯСНО.НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕТАТА НЕ ИМ ХАРЕСВА ИСТИНАТА МАКАР ЧЕ ДОБРЕ Я ЗНАЯТ.

111

Ох ли

преди 1 година

Както казваше един другар който се облекчаваше във фонтани Тишината в спалнята се отразява зле на позастарели женшчини

110

Грозноватичка е...

преди 1 година

Ама може след литър водка...

109

Анонимен

преди 1 година

Кво стана бе "умнокрасивите" свалихте ли вече Путин от власт. Нали за това са ви мокрите сунища.

108

Анонимен

преди 1 година

Е па права е. Киро Лъжата е бита карта, но е невменяем да го вдене. Те и затова от Козяк са го харесали.

107

Анонимен

преди 1 година

Про100Кире e типична новоизлюпена българска пръчка, ама те неговите господари го използваха вече и повече не им е нужен, та за следващото събрание ще ни предложат друг подобен предател и ние като последните абдали за пореден път ще налапаме блестящата примамка. Съдба.