64

Анонимен

преди 1 година

Иначе казано укропите са бомбили собствения си мост. Нищо ново под слънцето, те така правят и с гражданите си.

63

Анонимен

преди 1 година

нали ще контра атакуват откъде ще пресекат или всичко е надута западна пропаганда а руснаците през това време превзеха още 3 града

62

анализатор

преди 1 година

До: номер 62 Благодаря, чувствата са взаимни, затова и аз ти сложих дислайк, съвсем внимателно и съзнателно! Не съм украински анализатор, просто гледам какво обясняват украинските военни експерти и ги цитирам.Въпрос на време е да думнат и Керченския мост. Но за него иска повече време, специална подготовка и няма да е така лесно, защото трябва инженерни войски. Пак според украинските експерти ефектът няма да е голям, по-скоро политически. И деморализиращ за Русия.ФАКТ.

61

Анонимен

преди 1 година

У нас това не може да се случи. Пътища и мостове за разрушаване няма, армия за блокиране също.

60

анализатор

преди 1 година

До: номер 55 (1000 на ден) Не виждаш смисъл? Ми щото не си военен експерт и не разбираш. Затова не виждаш смисъл. Смисълът не е да срутят моста на 100%, а да го повредят така, че по него да не може да минава тежка военна техника на Русия. Затова този ракетен обстрел е ювелирна работа според техните думи.Мостът постоянно се следи с дронове и друга техника.Ако искаха да го срутят щяха да го направят отдавна.Това го научих от украински военен експерт, затова знам!

59

Анонимен

преди 1 година

Анализаторе, лайка който ти сложих е по невнимание, но не го заслужаваш. Ти не си бг анализарор ти си украинско американско анализаторче. Все тая.

58

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно пак ще ядат пердах и покрай тях чичо Сам и прислугата му ЕС

57

Сата НАТО

преди 1 година

Преди няколко дни бяха го атакували с 12 ракети,три дупки,които руснаците оправиха за 2-3 часа!Не виждам смисъл в тези обстрели,освен някаква показност! ----///----- Понеже нема смисъл, затова се хвалите, че ще минавате по понтонни мостове. Ей, това руските зетове сте мноо интересна каста!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, няма никакъв проблем да събориш подобен мост, няколко взрива в носещите колони и заминава на кино, тук се вижда че няма удари по колоните, явно целта е била не да бъде унищожен, а да е в състояние, което не позволява придвижването на военна техника

55

Сата НАТО

преди 1 година

Украинците са нанесли големи щети на мост, на ниви , на блокове, на складове или на всякаква инфраструктура, тоест сами на себе си. !!!Възможно ли е да не виждат, че са жестоко употребени от желанието на запада и на съединените щати да унищожат Русия. ----///----- Какво лошо има да се унищожи Просията? Ета святое дело.

54

Анонимен

преди 1 година

Моста е строен през загниващия социализъм и затова може да се окаже труден за събаряне. Явно Украйна иска да унищожи всички мостове към социализма, но дали ще и хареса американската намеса още не се знай....

53

Анонимен

преди 1 година

Скоро следва и Кримският мост. Всички окупатoри ще измрат или ще бъдат заловени. Да би мирно в Русия стояло, не би Груз 200 станало!

52

1000 на ден

преди 1 година

Укрите са изстреляли 36 хаймарс-а по моста,7-8 са успели да го ударят,но само дупки по платното!Преди няколко дни бяха го атакували с 12 ракети,три дупки,които руснаците оправиха за 2-3 часа!Не виждам смисъл в тези обстрели,освен някаква показност!

51

Анонимен

преди 1 година

Когато железобетонът е направен на дантела, за да се поправи първо трябва да се махне. Успех с демонтажа и монтажа на нова плоча. На мост с 4 платна и разстояние между пилоните 30-40 м... А понтонният мост си има ограничения. И по маса, и най-вече по скорост на преминаването. Но най-хубавото е, че и тях ще ги избомбят и реката ще ги отнесе.

50

анализатор

преди 1 година

До: Сата НАТО (номер 48) Абсолютно! Това е целта, това исках и аз да кажа! Гледах по украинската телевизия видео с обяснения на специалисти.Целта им не е да разрушат всичко (както правят руснаците), а да запазят инфраструктурата и само да възпрепятстват логистиката на руската армия.Видях как една лека кола минаваше по моста, има дупки, които са обозначени с пътни знаци. Обаче танк ако мине ще го закъса...

49

Анонимен

преди 1 година

До до 45, за Одеса, Николаев, Харков, че и за Киев слушаме как падат до няколко дни от февруари месец, ама на не падат:)

48

Анонимен

преди 1 година

Украинците са нанесли големи щети на мост, на ниви , на блокове, на складове или на всякаква инфраструктура, тоест сами на себе си. !!!Възможно ли е да не виждат, че са жестоко употребени от желанието на запада и на съединените щати да унищожат Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

1985-та е строен, затова е труден за събаряне.

46

Анонимен

преди 1 година

Добре де Украйна що гърми по тоя мост, мислех че ще превземат Херсон всеки момент!? Ако съборят моста, как ще успеят в настъплението си към Херсон, ще преджапат през реката ли!?

45

Сата НАТО

преди 1 година

Не е нужно мостът да пада, и не е това целта. Само повреждат бетонната плоча между две опори, така че да не издържа тежка техника. Иначе пеша може.