48

Bai Dun

преди 1 година

*** мерси за пропагандата номер 1 си :)

47

...

преди 1 година

Епа със сигурност е вярно! няма как да не е! виждали сме го и по хитлерово време и по сталиновов време и по комунистическо време и по путиново време го виждаме пак! Така, че просто това си е така! И сега разни путинари тука ми твърдят, че не било така! Еми това, че ви плащат да пишете глупости не знчи, че ви се вярва друзя!

46

Анонимен

преди 1 година

По адаптацията на краварския роман за българската публика работи *** Христова! Има леки пропуски, като например, че младата урка е живял в килия 6х6 фута, въбреки че в Уркистан офицялната система е метричната. Но нищо, ще стане хубав филм!

45

Анонимен

преди 1 година

По адаптацията на краварския роман за българската публика работи *** Христова! Има леки пропуски, като например, че младата урка е живял в килия 6×6 фута, въбреки че в Уркистан офицялната с-*** е метричната. Но нищо, ще стане хубав филм!

44

Анонимен

преди 1 година

Светът тепърва ще открива нови факти за руските нацистки мъчения и концлагери.

43

Teo

преди 1 година

Амииии ... какво да кажа ... инстината най-вероятно е по средата. Ни странно, защо него не са го мъчили а само другите? А, да ... може би, защото можеше да се провери за белези и съчинението да лъсне! Твърде далеч съм от мисълта, че руснаците не измъчват. Има доста колаборационалисти, които подпомагат украинците, дават координати на руски военни цели, и като ги хванат ... да кажем, че в Гуантанамо са гола вода!

42

Анонимен

преди 1 година

Откога думата "***" (отиди) е цензурирана??

41

Анонимен

преди 1 година

У друга статия пише, дека рашките гепили комбайнити и са не моат овърша житуту а го гепат!

40

Анонимен

преди 1 година

До Исторически парк: Ами *** тогава в някой руски затвор, че да те "поглезят" и теб при тези условия! Личи ти, че си очарован как третират руските служби затворниците вътре ..

39

Вчера в САЩ

преди 1 година

Вчеар в основните мйнстрим медии не е имало нито една статия са Уркаинците! Явно интереса падна.

38

Анонимен

преди 1 година

Сценарий: *** Христова

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Напротив, неистината върви като топъл хляб при западняка, който има 250гр мозък за разлика от нас, които имаме средно по 500гр. Ако ти не познаваш истината и лъжата, то и логиката не може да ти помогне.

36

HeinrichHimmler

преди 1 година

Тая история си я е съчинил някой ученик от пети клас..трогателно, но без капка истина

35

хорър фентъзи жанра

преди 1 година

Тая недоказуема измишлютина е типичен пример как се сее русофобия. После същите автори ще реват че инфлацията им е изяла сребърниците!

34

а дали е така....

преди 1 година

сюжети много По публикацията измъдри: *** Христова

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 "Фейк е, защото е писано за западна аудитория." Слаб 2 по Логика. Това за кого е писано не го прави истина или фейк.

32

преди 1 година

На този свят не си заслужава тухла върху тухла да се постави, ако не враговете или така наречените братя, природата ще го унищожи. А децата ги чака освен старост нерадост, все по-зле ще става за тях. А и климатични промени, конфликти за ресурси и територия.

31

Анонимен

преди 1 година

Урките откога боравят с "6 на 6 фута"? Поне превеждайте краварската пропаганда до край, че не сме *** като западняци и веднага ви хващаме!

30

Анонимен

преди 1 година

Щом са му давали храна и не са го осакатили значи е добре.Щото укаринските му приятелчета първо смазват колената на предали се руснаци с чук или изстрел.Та ако хванете такъв който е осакатил синът ви например няма ли да го окачите да си виси на кабели?

29

Анонимен

преди 1 година

Влад, ти боецо за Кравария, когато русите ти отрежат камбанките и те прострелят в коленете, тогава се оплаквай, фашистка г нидо!