194

БЛАГАДАРИМ

преди 1 година

НА САЙТА, ЧЕ НИ ОСВЕТЛЯВА С ПОЗИЦИЯТА НА КОЛОНИЗАЯТОРА! АБЕ ВИЕ ПО ДРУГА СМЕТКА ЛИ ПОЛУЧВАТЕ РУБЛИТЕ, НЕ СТЕ КЪМ ПОСОЛСТВОТО ЯВНО?

193

Луд с лопата

преди 1 година

Ако дойда във вас със големия сап и ви начупя тиквите и ви изгоня и кажа че това вече е моя територия, какво ще направите?

192

иван

преди 1 година

колко точно. най вече путин се е заел с тази задача... свали маската и се видя какво е русия - злобна , крадлива , лъжлива ...

191

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен цитирай един американски завод де, не се изисква много от теб, нали? ... АДМ в Разград. Я кажи един руски?

190

Анонимен

преди 1 година

До 201. Омраза лъха само от вас. Дива омраза.

189

Анонимен

преди 1 година

Руското посолство: Работи се за минимизиране на присъствието ни ------ една добра новина! Последния за угаси лампите и да заключи вратата!

188

Анонимен

преди 1 година

Кока кола е гръцка. Тези в Костинброд са гърци.

187

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен КАжи един завод, който американците да са дошли и да са построили в България. ......... десетки са!" - цитирай един американски завод де, не се изисква много от теб, нали?

186

Анонимен

преди 1 година

До 161. Енергетика, армия, да не задълбаваме много. Сега, освен магазини и складове, нещо друго строи ли се? Ако се разходиш из страната, ще видиш колко руини от бивши предприятия има. Има много градове,където не е останало нито едно такова. Това беше цената, за да станем европейци. Затова им бяхме нужни. Работна ръка на запад и потребители тук.

185

Анти дебелизъм

преди 1 година

То разлика между комунизъм и фашизъм няма, има само прилики. Ама то трябва да си чел книги за това...

184

Анонимен

преди 1 година

ТРЕБЕ КАТО РУСКИТЕ ***, КОИТО ВНУШАВАТ ОМРАЗА - ДА ПОЧНЕМ ПОСТОВЕ НА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ! ТОГАВА ЩЕ СПРАТ!

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181 "КАжи един завод, който американците да са дошли и да са построили в България." Само заводите на Кока-Кола дават 0.6% от БВП на България. И за разлика от Лукойл плащат стотици милиони левове данъци. Цивилизационни разлики показващи кой ни е приятел, и кой на думи е такъв, но иначе ни краде ЯКО.

182

Анонимен

преди 1 година

САМО ДА НАБАРАМ РУСНАК НА УЛИЦАТА , ЩЕ МУ ПЛАТЯ И ЗА ГАЗА, И ЗА БЕНЗИНА, И ЗА МАКЕДОНИЯ... ХУБАВО ЩЕ МУ ПЛАТЯ, С ЛИХВИТЕ...

181

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен КАжи един завод, който американците да са дошли и да са построили в България. ......... десетки са! Ти руски завод можеш ли да кажеш?

180

Бай Дачо пак

преди 1 година

Какво нещо е да те обича голямата руска мечка!Мечко, не тъжи! Все някой ден пак ще бъдем в лапите ти. То не, че и сега не сме, но ...Абе, айде ...

179

Анонимен

преди 1 година

"ША ПОЧНА ДА КОПВАМ РУСКИТЕ ПОСТОВЕ, ДА СЕ ВИДЯТ КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ! ЧЕ И НАГЛИ!" - какво има по руските постове? Цените на газта и петрола в България да не би да се контролират от Русия? Лукойл нали е холандска, а от 2 дни вече швейцарска, нали западните ни партньори САЩ ни продават газ от LNG? Дай да попитаме правителството на САЩ защо са ти такива цените на газта, вместо да пишем с CAPS LOCK, а? Или пък 3 милиона без автомобили да започнем да плащаме данък пешеходец, за да ти помагаме?

178

ДО 184

преди 1 година

НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ! САМО ДА ВИ ГЕПНЕМ, ДЪНКИТЕ ВИ ША ЦЕППНЕМ.. АЗ КАТ ТЕ НАББАРАМ, НЯМА ДА ТЕ ЧАКАМ ДА МИ ЧЕТЕШ РЕЧ, МИ ЩЕ ТИ ПЛАТЯ ЗА БЕНЗИНА И ГАЗА! И ЗА МАКЕДОНИЯ ЩЕ Е ПЪК ДЕСЕРТА - НАПРАО У ГГГГЗА

177

Анонимен

преди 1 година

Хайде уточнете се. Защото, един път Русия е комунистическа, а след това е фашистка. Даже била и дива капиталистическа. Радиостанции до Козяк нямате ли? Уоки-токи нещо Belfong, Maxon. Аматьори.

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 187 Когато "руснаците си гледат интереса" за моя сметка, това значи, че техния интерес директно ми вреди. Та, пробвай се пак за "братските народи" :)))))

175

Анонимен

преди 1 година

Признателни сме на приятелите, които продължават да ни помагат и подкрепват дори в днешната сложна ситуация. .............. за 4000лв и майките си ще продадат путинофилите!