53

Дим

преди 1 година

КАТ и Полиция иначе пият кафета,скачат по площадите,пушат цигари и какви ли безсмислени други идеи ,за да ги забележи обществото и да им даде шанс и подкрепа за по-добро заплащане!Е как да ви се плаща като вие нищо не сте свършили.За един ден за този индивид граждани споделиха десетки нарушения!Системата ,камерите ,служителите на реда нищо не чули и нищо не видяли!Всъщност като гледам качеството на записите от произшествието с камерите за контрол на движението и изпадам в ступор!

52

ПроСоТо

преди 1 година

ТРИЧАНЕ за тоядобитък!!!..Ако ви звучи грубо,то..-ЛИНЧ!..На езика на "носителите на демокрацията"..Но както и да го наречете,вие знаете за какво става дума..Или вие него,или той и такива като него-ВАС..."ТИ ИЗБИРАШ"..

51

fff

преди 1 година

Това ла й но изглежда голем мъж ,обаче бяга от птп то.Извеждат го като мишчица -скрил се някъде.

50

Анонимен

преди 1 година

Както се казва "нашата полиция ни гази"

49

Работник

преди 1 година

Щом пред "фирма КАТ" се минава с 20-50-100-1000... лв. и се коригират нарушения , значи още доста загинали ще има по пътищата . А знаете ли че има хора дето дават едни 2000 лв. и даже на изпит не се явяват, а имат законни шофьорски книжки? В Грузия преди години за една нощ сменят 10 000 милиционера за да се справят с корупцията.

48

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с този завършен *** !

47

Анонимен

преди 1 година

До Софийски *** "Като слагат камери какво? Говедата си карат бутат хора и нищо." Какво правят патрулите на МВР в София?

46

Софийски дришльо

преди 1 година

Като слагат камери какво? Говедата си карат бутат хора и нищо.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 рушки iдiот, точно заради рушката армия законите и органите са ни такива. Там реформа няма и не се очертава скоро, милиционер до милиционера само. Апропо в лубивата ти рушия такива индивиди като това наркоманче са ежедневие. Даже си имат термин - Гобник.

44

Анонимен

преди 1 година

Хората написали по долу са прави. Това гнусно подобие на човек е готов за депутат, на която си искате крадливо-уродлива партия!

43

Анонимен

преди 1 година

I love you Terminal 2

42

SPQR

преди 1 година

Този е пушечно месо за войната в Украйна, дайте го. Съберете един легион такива Чалгари с джипки по улиците и ги пратете за камикадзета на Източния фронт.

41

Анонимен

преди 1 година

Как може този полу-човек да го оставят да прави каквото си иска??

40

Болярин

преди 1 година

Цялата тази черна статистика ни показва за пореден път ,колко жалка е санкциониращата ни система заедно с всички хрантутници в нея!Изхранваме армия,а децата ни гинат като на война!КАТ,Следствие,Прокуратура,Съд,Законодателен орган?!Никой по тази верига не си е свършил основната задача!Да спре рецидивиста на пътя!Превърнахме тази райска земя в клоака на безхаберието и безотговорността!

39

Апокалипто

преди 1 година

Човека е решил,че може да я кара като в GTA San Andreas,но играта си е игра,а живота е за сериозни хора,които искат да са полезни,за да можем да съградим един по-добър свят за нашите деца. Със сигурност вече съжалява,да отнемеш живот,било и неволно е страшно.

38

Анонимен

преди 1 година

При този тип хора не е проблем дрогата или алкохола, а целия манталитет. Този човек ще си шофира така арогантно дори да е само на вода, защото такъв му е нрава и възпитанието. Това не се превъзпитава. Има много, като него дето не взимат и пак са такива отка*алници на пътя. Нрава е пролема.

37

Анонимен

преди 1 година

Четата от 7РПУ отговорни за неизпълнен арест кога ще бъдат подведени под отговорност?

36

Анонимен

преди 1 година

До 48 потвърждавам коментара на 53. От няколко месеца е "домашен арест" по улиците.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Тук не става дума за "доказателство от камера", а за това, че полицаите НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ, въпреки, че са го виждали. Могат да го спрат за проверка, обикалял е центъра с виоска скорост поне половин час.

34

Анонимен

преди 1 година

По-големи и най-големи престъпници и убийци са тези в парламента, Прокоратура, съд, адвокати, Полиция от въпросното животно-убиец!